• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hamileyim gibi hissediyorum ama adet olucam diye de korku var😣 eşime çizgi çıktı dedim göz ucuyla bi baktı o kadar😏 biraz üzüldüm 😐sadece bana görünmüyor heralde🙄 anneme de dedim silik çıktı diye gülümsedi🙁
Ben kendi kendime heyecanlanıyorum bide sizlerle paylaşıyorum işte %50 60 da olsa umudum var 😍 bugünde bittiğine göre bata son 2🤓

Eklentiler

• 2019-10-16 21.03.18.webp
    2019-10-16 21.03.18.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 20191016_210018.webp
    20191016_210018.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar hamileyim gibi hissediyorum ama adet olucam diye de korku var😣 eşime çizgi çıktı dedim göz ucuyla bi baktı o kadar😏 biraz üzüldüm 😐sadece bana görünmüyor heralde🙄 anneme de dedim silik çıktı diye gülümsedi🙁
Ben kendi kendime heyecanlanıyorum bide sizlerle paylaşıyorum işte %50 60 da olsa umudum var 😍 bugünde bittiğine göre bata son 2🤓
Ne zamanin testleri bunlar kuruma cizgisi olabilir mi? Benim basima geldide ordan biliyorum testi yaptim konsere gittim geldim cizgi var elim ayagim birbirine girdi hastaneye kostum hamile degilmisim sabahina da adet oldum zaten 🤷🏻‍♀️

Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah ben 6 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışını...
Canım peki ben bişey sorcam bu 6 haftalık olarak adet gününüzden mi hesaplayarak yoksa yumurtlama gününe göre mi o haftalarda kese gözüktü ayy biraz karışık oldu ama umarım açıklayıcı oldu 😄😄

Ne zamanin testleri bunlar kuruma cizgisi olabilir mi? Benim basima geldide ordan biliyorum testi yaptim konsere gittim geldim cizgi var elim ayagim birbirine girdi hastaneye kostum hamile degilmisim sabahina da adet oldum zaten 🤷🏻‍♀️

Benimde hemen çıkmadı canım birini dğn sabah yaptım birini de bu sabah
Bende korkuyorum öylr olmasından ama 10 aydır ilk kez bariz çift çizgi görüyorum
Ben testlerimi atmam hemen
Daha önceden yaptığım bi kaç testim de duruyor onlarda asla böyle bi çizgi yok:/ beni ümitlendiren de bu

Canımm bende gördüm hadi hayırlısıyla vardır kan ver kafanda şüphe kalmasın🤲🏻🤲🏻 İnşallah meleğin seninledir bizide haberdar et kuzum❤️❤️🤗

Ben görüyorum çizgiyi ya

Canımm bende gördüm hadi hayırlısıyla vardır kan ver kafanda şüphe kalmasın🤲🏻🤲🏻 İnşallah meleğin seninledir bizide haberdar et kuzum❤❤🤗

Günüm geçerse verimeyi düşünüyorum ama yarın gidip versem mi acaba ay yine kötü sonuç alırsam üzülürüm o yüzden pazartesiiii 😫😫😭😭 ama bi test daha yapıcam sanırım yarın

Ben görüyorum çizgiyi ya

Yaa rwsmen açık pembe var kuzum bide buraya atınca kalitesi düşüyor daha belli normalde diğerinde çizgi yok gibiydi ama negatifleyince ondada olduğunu farkettim 😇
Daha önce hiç çıkmadı çizgiii bu testi yinede saklıcam ilk çizgili testim sonuçta 😄

Benimki ilw aynı hemen hemen bende bugun yaptım sabah ta tekrarlayacagım bakalım. Gözüküyor zaten belli yani ama cok yeni

Yaa rwsmen açık pembe var kuzum bide buraya atınca kalitesi düşüyor daha belli normalde diğerinde çizgi yok gibiydi ama negatifleyince ondada olduğunu farkettim 😇
Daha önce hiç çıkmadı çizgiii bu testi yinede saklıcam ilk çizgili testim sonuçta 😄

Eklentiler

• IMG_20191016_142252.webp
    IMG_20191016_142252.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba ben henüz cumartesi öğrendim gebeliğimi ve daha çok yeniymiş doktorum iki gün sonra tekrar kan istedi bende pzt kan verdim ve değer yükselmiş bir sıkıntı yok çok şükür ama kese görünmedi sizce kaç haftalıktır şuan bilgili olan var mı bu konuda ve kaçıncı haftada görünür acaba
Genelde ultrasonla muayeneden sonra tam günü belli oluyor ama ilk olarak son adet tarihinden hesapliyoruz

Batını ekliyorum cicegim hayırlısı olmus olsun insallah😘😘 ve insallah biraz mesafe iyi gelecek bana güc toplamalıyımki buradaki ciceklerime sana güc verebileyim Allah yardımcımız olsun insallah kuzum🥰🥰❤️😘
Hepimiz için hayırlısi olsun inşallah ❤

Yaaaaa😍😍😍😘😘😘💃💃💃💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆 hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür ya 🙏. Rabbim uzun hayırlısı ömürler nasip etsin. Sürekli merak ettim ama bir türlü müsait olamadım. Teli elime alınca ilk iş mesajlar arasında seni bulmak oldu heyecanlı bir şekilde 😍😍😍😍😍💕💕💕💕♥️♥️♥️♥️😘😘😘
Bebeğim bnm teşekkür ederimmmm bnde dedim bu kız nerde nasıl msj atmadı diye 😀 amin i şallah kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X