• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım dört haftalıkken benim 3985 çıkmıştı niye o kadar fark var acaba sizinle🤔
Gebelik keseni gormustun dimi canim sen benimde ilk 10 ekimde verdim 1406 cikti ikinci verdigim kanida 12 ekimde verdim 2815 cikti bana iki emriyo koyulmustu ben ikiz diye dusunuyorum o yuzden yuksek cikmistir diyodum seninki benden fazla cikmis

Gebelik keseni gormustun dimi canim sen benimde ilk 10 ekimde verdim 1406 cikti ikinci verdigim kanida 12 ekimde verdim 2815 cikti bana iki emriyo koyulmustu ben ikiz diye dusunuyorum o yuzden yuksek cikmistir diyodum seninki benden fazla cikmis
Valla anlamadım ki canım doktor da dedi fazla çıkmış karından gözükmesi lazımdı o yüzden alttan baktı zaten dış gebelik ihtimaline karşılık çok şükür dış gebelik yok dedi kese var ama anlamadığım şey ikiz olabilir mi dedim yok dedi sanmam ikiz için daha yüksek olması lazım dedi 🤔

Aynen ben alttan baktirmamak icin ugrastim 5000 ustu gorulur dediler ben hamile oldugumu bilmeden ilac kullanmistim onun icin gormek istiyodum artik doktor alttan bakicaz dedi olmaz dedim o zaman goremem ustten bosa gelmissin dedi o sira hemen indirdim donu :rolleyes::rolleyes:ogun gormem lazimdi artik :rolleyes: :rolleyes:
Bende ilaç içtim agrı kesici 2 tane inşallah sıkıntı olmaz

Valla anlamadım ki canım doktor da dedi fazla çıkmış karından gözükmesi lazımdı o yüzden alttan baktı zaten dış gebelik ihtimaline karşılık çok şükür dış gebelik yok dedi kese var ama anlamadığım şey ikiz olabilir mi dedim yok dedi sanmam ikiz için daha yüksek olması lazım dedi 🤔
Belki erken yumurtlamissan deger ondan yuksektir 🤷🏻‍♀️

Belli olmaz belki ikiz cıkar 😉 ben yarin gidicem canim kese gormek icin ikiz cikarsa sanada haber veririm 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X