Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah seni bende noldu dedim vala illa zorluğu var kızımdan biliyorum ama değer inan tek bı bakışı gülüşü yelkenleri suya indiriyor
İnan benden fazla çocuk isteyen illa ki vardır ama ben kürtaj olmuştum 20 yaşımda o yüzden 2 kere bebiş istiyorum ama inanılmaz korkuyorum ya yapamazsam annelik diye. Çünkü bu kürtaj olayından sonra psikiyatriye gittim 7 senedir ilaç kullanıyorum ve doktor 1 sene çocuk yapma dedi bana

Ya Rabbim bı daha göstermesin insAllah kürtaj falan sağlıkla hamile kalırsın insAllah canım yaparsın elbette canım annelik hemde çok güzel Rabbim gönlündekini nasıp etsin insAllah

Ya Rabbim bı daha göstermesin insAllah kürtaj falan sağlıkla hamile kalırsın insAllah canım yaparsın elbette canım annelik hemde çok güzel Rabbim gönlündekini nasıp etsin insAllah
Çocuklarla çok iyi anlaşırım onların dilinden onlarla konuşuyorum genelde ama arkadaşımın çocuğu itiraf edeyim yordu beni 4 saatte

Canıııım sana açık açık nasıl söylerim bilemiyorum ben düzensiz adet oluyorum geçen ayın 2 sinde adetim bitti şüphelerim var değerlerimde yükselme var doktorum gebe kalabilirsin belki çocuk yerleşme aşamasındadır dedi ve Progestan verdi onu kullanıyorum

Canım nasıl olucak ki yeni adet olmuşsun nerdeyse gebelik nasıl oluyor

Şimdi kaç yaşındasın? Soruyorum çünkü hala 25ten küçüksen ve gerçekten az da olsa şüphelerin varsa kendinle ilgili, acele etmeyebilirsin tabiki doğumdan sonra tek gerçeğin o oluyor bazı çocuklar gerçekten yoruyor ben 24 yaşımda anne oldum kızım çok sakindi şansıma ama öyle olmasa niye erkenden yapmışım derdim ki bazı dönemler dediğim oldu.. insan evlenince hemen istiyor ama zor yani kabul etmek lazım..

27 yaşındayım

Hayırlısı olsun insallah gebesindir cicegim

C Cgdm2537 M Matrakhatun ciceklerim ben gidiyorum bir hafta daha yokum bana özelden bildirirsiniz durumlarınızı

Aaaaaaaaminnn amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…