Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben doktora gideceğim bir eriniyorum anlatamam dün oynayacak kimse yok bizden dediler topukluyla saat 12 ye kadar yürüdüm oynadım şimdi yerimden kalkamıyorum sol kasıgımda agrıyor baya ya hasta hissettiriyor kendimi beni gaza getirin yoksa kalkamicam galiba

Günaydın canım kullan insAllah Çarşamba istenilen büyüklüğe ulaşır umudunu kaybetme Dr bazen çok acımasız oluyor

Canim rahimde perde var falan dedi. Ayni zamanda demekki perde engel degilki 1 tane cocugun var dedi. Anlamadim huc.rahim filminde temiz demislerdi. Kafam allak bullak

Hmm yaşında idealmiş annelik için ☺ Tam tadına varırsın bilinçli olursun ama geçen eylül diyordun sanki belki uygun zamanı da odur, gerçi hemen de olmayabiliyor nasibi ne zamansa o zaman geliyor zaten
Aynen Eylül gibi istiyorum çünkü psikiyatri uzmanım öyle dedi

Umutumut82 cnm bende geçen ay instagramdan bi macun aldım yumurta ma çok iyi geldi biliyosun yumurtlama goremiyodum 3 ay yemek lazimmis ben duzenlide kullanamadim lekeler gelince tekrar sipariş edicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…