- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
Bende hamileyken akintim olmuyodubilmem ki cnm bnm yumurtlama ne zmn bilmiorum işte malesf
akıntım yok cnm benim şu an hiç
Adet öncesi benimde hep akıntım olurdu cnm ama akıntı olayı değişiyor bence yaBende hamileyken akintim olmuyodu
Ama adet olacagim zaman bi hafta oncesine kadar adet olacagimi biliyordum
Bende degismiyo cnm vucudumu taniyorum artikAdet öncesi benimde hep akıntım olurdu cnm ama akıntı olayı değişiyor bence ya
Bin küsürdü gayet iyi kan değerlerin demisti doktorumcanım sorarak seni üzüyorum ama hcg en son kaçlara yükselmişti?
Yaaa ne güzel MasAllah kızBende degismiyo cnm vucudumu taniyorum artik
Günaydın canım kullan insAllah Çarşamba istenilen büyüklüğe ulaşırumudunu kaybetme Dr bazen çok acımasız oluyor
Aynen Eylül gibi istiyorum çünkü psikiyatri uzmanım öyle dediHmm yaşında idealmiş annelik için ☺ Tam tadına varırsın bilinçli olursun ama geçen eylül diyordun sanki belki uygun zamanı da odur, gerçi hemen de olmayabiliyor nasibi ne zamansa o zaman geliyor zaten
Allah razı olsun bitanem duygularımız karşılıklı inan inşallah Rabbim duysun sesiniUnutur muyum hiç. Sizleri görmesem de çok sevdim. Hepinizin bebişi olsun istiyorum
İyiyiz canım seni sormalıKizlar nasilsiniz
Allah Allah sonradan oluşmuyrsa o perde demek ki engel değilCanim rahimde perde var falan dedi. Ayni zamanda demekki perde engel degilki 1 tane cocugun var dedi. Anlamadim huc.rahim filminde temiz demislerdi. Kafam allak bullak
iyiyim Şükür canım sen nasılsınKizlar nasilsiniz
16:30 gibi çıkar canım sanırım daha çokFit mutlu anne ne yaptın canım sonucun kaçta çıkacak
Beklemedeyim cnm son 8 gunİyiyiz canım seni sormalı
Iyi diyelim ins cnm bekliyorum bende adetiAllah Allah sonradan oluşmuyrsa o perde demek ki engel değil
iyiyim Şükür canım sen nasılsın
Bekleyelim bakalım16:30 gibi çıkar canım sanırım daha çok
Heyecanla bekliyorum inan cnm16:30 gibi çıkar canım sanırım daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?