Hemende takvim yapmıs yaaa yerim senin annelik askınıAtayım canım
Yok yok o bana vurmaaaazSalan herkes saldığı ay hamile kalıyor hey maşallah
Çok güzel bir duygu maşallahNe bilim kız valaçok tuhaf duygu
Bu takvimi bı buçuk senedir bekliyorum yaHemende takvim yapmıs yaaa yerim senin annelik askını
Hiç belli olmaz canım ben de hiç beklemediğim ay öğrendim benden demesiYok yok o bana vurmaaaaz
İnan bende öyle diyordum Nana hiç belli olmuyorYok yok o bana vurmaaaaz
Var işte bence kan versen artıkKizlarrr demin yaptım dunkinden daha koyu gitgide daha da koyulaşıyo
Kızın kaç yasındaydı canımNe bilim kız valaçok tuhaf duygu
Valla ben piki gördügümde birliktelik istemedim öyle salladımki üc gün sonra birliktelik oldu o bana gelmez bebegim isteyenlere versin rabbim. Bana zorHiç belli olmaz canım ben de hiç beklemediğim ay öğrendim benden demesi
İnsallah diyeyim yinede canım ne diyeyimİnan bende öyle diyordum Nana hiç belli olmuyor
Tamam bitanem öyle olsun bekleyip görcezValla ben piki gördügümde birliktelik istemedim öyle salladımki üc gün sonra birliktelik oldu o bana gelmez bebegim isteyenlere versin rabbim. Bana zor
Herzamanki gibi görürüz en kırmızısından haberimiTamam bitanem öyle olsun bekleyip görcez
Hayırlısı olsun kuzumHerzamanki gibi görürüz en kırmızısından haberimi
yarın vericem canım acille uğraşmak istemiyorumVar işte bence kan versen artık
5 yaşını doldurdu canımKızın kaç yasındaydı canım
İnsAllah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da insAllahİnsallah diyeyim yinede canım ne diyeyim
Büyüyo annesi masallahÜstteki dünün alttaki bugün yaptığım kızlar
Allah razı olsun amin cnmBüyüyo annesi masallahhadi gözünüzaydın olsun ❤ Cok mutlu oldum adına saglıkla kucagına al insallah
Satı alabilirim artık
Allah razı olsun amin cnmdarısı senin başına
Düzenledim cicegim hayırlısıysa insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?