Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah cicegim e ilacta alamazsın böbrrek tası icin Allah sifa versin ya üzüldüm cok. Sinir stresin gectimi canım masallah böcege senin gibi hareketli olacak

Birz değişik çıkmıs bugünkü koyulcak gibi anlamadım valla. Bugün prmbemsi akıntı mı geldi nasıl iş ya adet olsa sürekli gelir kafam karıstı valla benim
Ya ben napayım yarın kalktıgımda erken gebelik yapıcam insallah kafa karıstıracak birsey cıkmaz yine ya

İnsallah cicegim e ilacta alamazsın böbrrek tası icin Allah sifa versin ya üzüldüm cok. Sinir stresin gectimi canım masallah böcege senin gibi hareketli olacak
Buyuk bi sabirsizlikla cinsiyetini merak ediyorum insallah icimden ciktiginda da o kadar hareketli olmaz sakin olur cocugum

İnsallah yerlesmedir regl baslangıcı degildir sıkma ama kendini ben adet günü kasıgımı sıkarak uyandıgımı farkettim ogün olmadım ertesi günde olmadım 3.gün geldi
Regl başlangıcı hiç olmaz bende ki normalde, hele 4 gün önceden bir de ayy vallahi çatlıcam meraktan, hava değişimi mi etkiliyor yoksa bebek mi geliyor anlamadım şu 4 gün geçmedi gittiiiii

Inşallah canim 19 haftalığız suan dün doktordaydik o kadar oluyo mu cidden
35.ten sonra artık çocuk çıkmak istiyorum diyor sanki hele sırt üstü yatarsan yandın demektir tekmeler art arda gelir benim kızım çok hareketliydi dışarıdan görünürdü hareketleri ama şimdi çok sakin bebekliğinden beri..

Kizz enfeksiyondan ne uyku uyudum ne bisey yapabildim hastane yatisimi verdi kabul etmedim biseyde yapamiyoruz hamilesin dediler kotu gunlerdi Allahim bi daha yasatmasin
Amin insllh
Cok gecmis olsn

Aramızda 6 gün mü var
Evet baklm hangisi once gelck. Ay erkkler gec gelio bidee mahfolcz
He teyzesi pipili
Isim aramaya basldinz mi yaa. Ole guzl isim bulamiorm ben

Bi kac haftaya net sekilde hissederim inşallah gecen gun resmen karnımı gidikliyo gibiydi deli oldum
Sizin minnakta maşallah icerden korkutup dışarda yüzünüzü kara cikarmamis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…