- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Haha valla hissettim demekkşKesin oylesine kapatmissindirama goruntu cok hoş hamiş
İnsallah cicegim e ilacta alamazsın böbrrek tası icin Allah sifa versin ya üzüldüm cok. Sinir stresin gectimi canım masallah böcege senin gibi hareketli olacakBeni hamilelik mafetti bide ustune sag bobrekte 2 tane solda 1 tane tas cikti dun kontrole gittim fasulye iyi ultrasonda ilk defa zipladigini gordum kollari bacaklari oynuyoduu ilk defa insana benzer haliydii heycanlandim cok Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Baktım ama bulamadım konuyu ya cıldıracamkonu basligi istenmeyen gebelik miydi neydi. Daha ortada fol yok ama yumurta var
16 ile antibiyotik verdiler riskli yuksek hamilelikte enfeksiyon bebegin dusuk olmasina sebep olur dediler yatis vermek istediklerinde 35 ciktiGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Enfeksiyon baya ilerlemiş mi o zaman senin
Ya ben napayımBirz değişik çıkmıs bugünkü koyulcak gibi anlamadım valla. Bugün prmbemsi akıntı mı geldi nasıl iş ya adet olsa sürekli gelir kafam karıstı valla benim
Etiket ederdim de seni edemiyom bi kere ceza yedim öyle yaptım diyeBaktım ama bulamadım konuyu ya cıldıracam
Buyuk bi sabirsizlikla cinsiyetini merak ediyorum insallah icimden ciktiginda da o kadar hareketli olmaz sakin olur cocugumİnsallah cicegim e ilacta alamazsın böbrrek tası icin Allah sifa versin ya üzüldüm cok. Sinir stresin gectimi canım masallah böcege senin gibi hareketli olacak
Birsey olmaz ya yorum yapmam benEtiket ederdim de seni edemiyom bi kere ceza yedim öyle yaptım diye
Dur bakımBirsey olmaz ya yorum yapmam ben
Gönlünde ne varsa o olur insallah canım o dediginde cok zor sana cektigi karnındaki hareketlerinden belliBuyuk bi sabirsizlikla cinsiyetini merak ediyorum insallah icimden ciktiginda da o kadar hareketli olmaz sakin olur cocugum
Regl başlangıcı hiç olmaz bende ki normalde, hele 4 gün önceden bir deİnsallah yerlesmedir regl baslangıcı degildir sıkma ama kendini ben adet günü kasıgımı sıkarak uyandıgımı farkettim ogün olmadım ertesi günde olmadım 3.gün geldi
Hahaha darisi basina anacimGönlünde ne varsa o olur insallah canım o dediginde cok zor sana cektigi karnındaki hareketlerinden belli
Geciyor geciyor sabretRegl başlangıcı hiç olmaz bende ki normalde, hele 4 gün önceden bir deayy vallahi çatlıcam meraktan, hava değişimi mi etkiliyor yoksa bebek mi geliyor anlamadım şu 4 gün geçmedi gittiiiii
Allahımmm nolur olsun amiiinnnnnnGeciyor geciyor sabretinsallah vardır bebis
Maşallah, birkaç haftaya kuvvetlenir annesi son haftalar baya acıtıyor hattaBen yavaş yavaş hissediyorum hareketlerini böyle kıpırdanmalar oluyotekme atsın istiyorum tamamen hissedeyim inşallah
Inşallah canim 19 haftalığız suan dün doktordaydikMaşallah, birkaç haftaya kuvvetlenir annesi son haftalar baya acıtıyor hatta
35.ten sonra artık çocuk çıkmak istiyorum diyor sankiInşallah canim 19 haftalığız suan dün doktordaydiko kadar oluyo mu cidden
Amin insllhKizz enfeksiyondan ne uyku uyudum ne bisey yapabildim hastane yatisimi verdi kabul etmedim biseyde yapamiyoruz hamilesin dediler kotu gunlerdi Allahim bi daha yasatmasin
EvetAramızda 6 gün mü var
Isim aramaya basldinz mi yaa. Ole guzl isim bulamiorm benHe teyzesi pipili
Bi kac haftaya net sekilde hissederim inşallah35.ten sonra artık çocuk çıkmak istiyorum diyor sankihele sırt üstü yatarsan yandın demektir tekmeler art arda gelir benim kızım çok hareketliydi dışarıdan görünürdü hareketleri ama şimdi çok sakin bebekliğinden beri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?