- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Evet canım bilmiyor çok merak ediyorum ya kız mı erkek mi bana mı benzeyecek babasına mı keşke bana benzesehiç duymadım karnabahar suyunu ben cnm
küçükmüş senin kız cnm bilmez tabi
Bende çok sabırsızim ya
Yapma canım bir şey kullanma benim de sağ tarafım hep ağrıdı bacağıma bile vurdu ağrısı hatta bir ara idrarımı yaptıktan sonra yanmam oldu o zaman umutsuzluğa kapılmıştım hamile değilim enfeksiyon var herhalde diye düşünmüştümÖylemi diyorsun canım ya ağrıyor özellikle sola doğru bende yinemi enfeksiyon var acaba diye korktum biraz birşey yapmıyım o zaman
Yaaa her evlat başka heyecanmis bende öyle şimdiden bı an önce büyüse de gelse diyorum kokusunu içime çekmek için kızım gergin karnıma bakıyor ne kadar büyümüş kardeşim diye 8 ay bize nasıl geçecek bilemiyorumEvet canım bilmiyor çok merak ediyorum ya kız mı erkek mi bana mı benzeyecek babasına mı keşke bana benzese
Aynen öyle canım geçmiyor günler geçmiyorYaaa her evlat başka heyecanmis bende öyle şimdiden bı an önce büyüse de gelse diyorum kokusunu içime çekmek için kızım gergin karnıma bakıyor ne kadar büyümüş kardeşim diye 8 ay bize nasıl geçecek bilemiyorum
Aynen bende o kafadayım şuan inşallah enfeksiyon yoktur güzel şeyler olur canım yaYapma canım bir şey kullanma benim de sağ tarafım hep ağrıdı bacağıma bile vurdu ağrısı hatta bir ara idrarımı yaptıktan sonra yanmam oldu o zaman umutsuzluğa kapılmıştım hamile değilim enfeksiyon var herhalde diye düşünmüştüm
9.ayın sonunda ne der acaba şimdiden öyle diyorsa kıyamamYaaa her evlat başka heyecanmis bende öyle şimdiden bı an önce büyüse de gelse diyorum kokusunu içime çekmek için kızım gergin karnıma bakıyor ne kadar büyümüş kardeşim diye 8 ay bize nasıl geçecek bilemiyorum
aynen vala şimdi çok sabırsız kardeşi için insAllah olunca da bu heyecanı sevgisi devam eder9.ayın sonunda ne der acaba şimdiden öyle diyorsa kıyamam
Ben karnına bakan hamile bı kadın gördüm sankiAy kızlar az önce kahve içtim bir fal kapattım öylesine çıkan şekle bakın
İnşallah mutlu haberler vereceksin bize kuzumAynen bende o kafadayım şuan inşallah enfeksiyon yoktur güzel şeyler olur canım ya
Inş sanada sifa olur kuzumŞifa olsun inşallah kuzum bnde tsh d ve b12 kullanıyorum inşallah faydası olur ikimizede cnm arada gel boşladın bizi
İnşallah eder canım merak etme senaynen vala şimdi çok sabırsız kardeşi için insAllah olunca da bu heyecanı sevgisi devam eder
Ben karnına bakan hamile bı kadın gördüm sanki
Aynen bende öyle gördüm inşallah bir işarettir banaaynen vala şimdi çok sabırsız kardeşi için insAllah olunca da bu heyecanı sevgisi devam eder
Ben karnına bakan hamile bı kadın gördüm sanki
İnşallah canım benimİnşallah mutlu haberler vereceksin bize kuzum
Öyle öyle bol bol uyku bulduğun yerde kafayı bıraktığın an dalıyorsun.ben öyleyim sürekli uyumak istiyorumİnanır mısın dün sürekli uykum geldi yatıyorum 15-20 dk uyuyup kalkıyorum 2 saat sonra hoop tekrar yatıyorum, aklıma gelmedi değil ama dün hiç ihtimal vermediğim için kovdum o düşünceyi kafamdan meğer varmış
Daha yeni ahh ahh bende niye belirti yok diye dolanıp durdum ama sonra felaket bir şey ya çok acıkıyorum midem kazınıyor bir şey yiyemiyorum 2 3 hafta olacak böyleyiz inşallah en kısa zamanda geçer diye dua ediyoruminsAllah canım
o kür erken yumurtlama yapıyor hakikaten cnm bende geçen ay baya erken regl olmuştum
Hayırlısı böyle de hiç belirti olmayınca endişe ediyorum
Masallah yavrum yaaa cok sevindim vallaaKızlar N Nana Ana adlı üye insan görünümlü bir ecinni falan olabilir
Geçenlerde gebelik isteyen biri olarak buraya geldim. Bana pat diye hamile misin kuzum hayırlı olsun yazmıştı (1 hafta kadar önce)
Bende yok kız o nerden çıktı, öyleysem de bilmiyorum demiştim
Bu sabahki testim:
Eki Görüntüle 2556105
Nana senden korkuyorum artık
Amin insallah cicegimEvet malesef, inşallah kısa zamanda bizim de bebişler oluur yaa sabır
Yaptım cicegim carpılı olan bugünki ovü digeri dünkü beklemis ovü. Bugün reglin dördüncü günü kanama yok pembe akıntı var dün hic yoktu akıntı.Yaptınmı test Nanacım
Neye yardırmıslar okumadan ölmemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?