Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öylemi diyorsun canım ya ağrıyor özellikle sola doğru bende yinemi enfeksiyon var acaba diye korktum biraz birşey yapmıyım o zaman
Yapma canım bir şey kullanma benim de sağ tarafım hep ağrıdı bacağıma bile vurdu ağrısı hatta bir ara idrarımı yaptıktan sonra yanmam oldu o zaman umutsuzluğa kapılmıştım hamile değilim enfeksiyon var herhalde diye düşünmüştüm

Evet canım bilmiyor çok merak ediyorum ya kız mı erkek mi bana mı benzeyecek babasına mı keşke bana benzese
Yaaa her evlat başka heyecanmis bende öyle şimdiden bı an önce büyüse de gelse diyorum kokusunu içime çekmek için kızım gergin karnıma bakıyor ne kadar büyümüş kardeşim diye 8 ay bize nasıl geçecek bilemiyorum

Aynen öyle canım geçmiyor günler geçmiyor

Aynen bende o kafadayım şuan inşallah enfeksiyon yoktur güzel şeyler olur canım ya

9.ayın sonunda ne der acaba şimdiden öyle diyorsa kıyamam

Şifa olsun inşallah kuzum bnde tsh d ve b12 kullanıyorum inşallah faydası olur ikimizede cnm arada gel boşladın bizi
Inş sanada sifa olur kuzum
Uğrarım tabiki cnm aof sinavlarim var kızı uyutup biraz derse bakiyom sonrada yemek falan derken akşam oluveriyor

Öyle öyle bol bol uyku bulduğun yerde kafayı bıraktığın an dalıyorsun.ben öyleyim sürekli uyumak istiyorum

insAllah canım
o kür erken yumurtlama yapıyor hakikaten cnm bende geçen ay baya erken regl olmuştum

Hayırlısı böyle de hiç belirti olmayınca endişe ediyorum
Daha yeni ahh ahh bende niye belirti yok diye dolanıp durdum ama sonra felaket bir şey ya çok acıkıyorum midem kazınıyor bir şey yiyemiyorum 2 3 hafta olacak böyleyiz inşallah en kısa zamanda geçer diye dua ediyorum

Masallah yavrum yaaa cok sevindim vallaa Allahım söyletmis bende kendimden korkmalımıyım simdi cok tuhaf bir duygu yasıyorum anlatamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…