Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görünür görünür. Karnıma cihazı koyar koymaz gördü çünkü merak etme, senin kese de görünür :) ya ikincide daha sabırsızım ben :)))
Sorma insan sabırsızlanıyor ilk yada ikinci fark etmiyor, normalde zaman hızlı geçer ama böyle beklerken geçmek bilmez

İlk başlarda o zaman geçmek bilmiyo canım hatta şimdi de geçmiyor ben 11. Haftadayım ne zaman cinsiyet belli olur diye düşünüyorum herhalde dört aydan sonra çabuk geçecek
İnşallah canım, hareketleri hissedince çabuk geçiyor çünkü iyi olduğunu anlıyorsun ama böyle ilk haftalar çok zor

Cicegim hosgeldin nasılsın böcegin nasıllllll
Beni hamilelik mafetti bide ustune sag bobrekte 2 tane solda 1 tane tas cikti dun kontrole gittim fasulye iyi ultrasonda ilk defa zipladigini gordum kollari bacaklari oynuyoduu ilk defa insana benzer haliydii heycanlandim cok Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

İnşallah canım, hareketleri hissedince çabuk geçiyor çünkü iyi olduğunu anlıyorsun ama böyle ilk haftalar çok zor
Ben yavaş yavaş hissediyorum hareketlerini böyle kıpırdanmalar oluyo tekme atsın istiyorum tamamen hissedeyim inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…