- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Cicegim hosgeldin nasılsın böcegin nasıllllllSelam tatlimlar nasilsiniz gorusmeyeli
Sorma insan sabırsızlanıyor ilk yada ikinci fark etmiyor, normalde zaman hızlı geçer ama böyle beklerken geçmek bilmezGörünür görünür. Karnıma cihazı koyar koymaz gördü çünkü merak etme, senin kese de görünür :) ya ikincide daha sabırsızım ben :)))
Ay valla kafayı yicem pembemsi akıntım geldiAmin insallah cicegim
İnşallah canım, hareketleri hissedince çabuk geçiyor çünkü iyi olduğunu anlıyorsun ama böyle ilk haftalar çok zorİlk başlarda o zaman geçmek bilmiyo canım hatta şimdi de geçmiyor ben 11. Haftadayım ne zaman cinsiyet belli olur diye düşünüyorum herhalde dört aydan sonra çabuk geçecek
İnşallah canımDün 4+5tim keseyi gördüm senin de görünür inşallah
Kesin oylesine kapatmissindirAy kızlar az önce kahve içtim bir fal kapattım öylesine çıkan şekle bakın
Beni hamilelik mafetti bide ustune sag bobrekte 2 tane solda 1 tane tas cikti dun kontrole gittim fasulye iyi ultrasonda ilk defa zipladigini gordum kollari bacaklari oynuyoduu ilk defa insana benzer haliydii heycanlandim cok Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahCicegim hosgeldin nasılsın böcegin nasıllllll
Neye yardırmıslar okumadan ölmemeliyim
Ben yavaş yavaş hissediyorum hareketlerini böyle kıpırdanmalar oluyoİnşallah canım, hareketleri hissedince çabuk geçiyor çünkü iyi olduğunu anlıyorsun ama böyle ilk haftalar çok zor
He heee gelme sen buralra baska yerlere takiiill haiinSelam tatlimlar nasilsiniz gorusmeyeli
Amin cnm inşallah Allah zihin açıklığı versinInş sanada sifa olur kuzum
Uğrarım tabiki cnm aof sinavlarim var kızı uyutup biraz derse bakiyom sonrada yemek falan derken akşam oluveriyor
As canmSelam tatlimlar nasilsiniz gorusmeyeli
Senn ki de pipili miydiBen yavaş yavaş hissediyorum hareketlerini böyle kıpırdanmalar oluyotekme atsın istiyorum tamamen hissedeyim inşallah
Kizz enfeksiyondan ne uyku uyudum ne bisey yapabildim hastane yatisimi verdi kabul etmedim biseyde yapamiyoruz hamilesin dediler kotu gunlerdi Allahim bi daha yasatmasinHe heee gelme sen buralra baska yerlere takiiill haiin
Aramızda 6 gün mü varHe heee gelme sen buralra baska yerlere takiiill haiin
Birz değişik çıkmıs bugünkü koyulcak gibi anlamadım valla. Bugün prmbemsi akıntı mı geldi nasıl iş ya adet olsa sürekli gelir kafam karıstı valla benimYaptım cicegim carpılı olan bugünki ovü digeri dünkü beklemis ovü. Bugün reglin dördüncü günü kanama yok pembe akıntı var dün hic yoktu akıntı.
Eki Görüntüle 2556354
Eki Görüntüle 2556355
İnsallah yerlesmedir regl baslangıcı degildir sıkma ama kendini ben adet günü kasıgımı sıkarak uyandıgımı farkettim ogün olmadım ertesi günde olmadım 3.gün geldiAy valla kafayı yicem pembemsi akıntım geldi
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Enfeksiyon baya ilerlemiş mi o zaman seninKizz enfeksiyondan ne uyku uyudum ne bisey yapabildim hastane yatisimi verdi kabul etmedim biseyde yapamiyoruz hamilesin dediler kotu gunlerdi Allahim bi daha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?