Yetmezzzzz kendi cılgınlıklarınıda atacaksın sözün varbi totişini atsam yetmez mi
NeeeeeeyyyyYetmezzzzz kendi cılgınlıklarınıda atacaksın sözün var
Bırak simdi bu isleri arattırma beni sayfa sayfaNeeeeeeyyyyben hic hatirlamiyam ole bisey dedgimii
Allh AllaaaahhhBırak simdi bu isleri arattırma beni sayfa sayfa
Aybalam bende seni yerimAllh Allaaaahhh
E tmm seni kircagima iki yumurta kirar yerim
Yok kocam yesin beni kocamAybalam bende seni yerim
Az kaldı sık disiniYok kocam yesin beni kocam40 gundur kocasizm yetti daaa
Fatmadan önce ben ögrendimKızlar neyi kim önce duydu ben de çatlarım
vala normalde benim 6. Haftanın içinde olmam lazım sata göre ama geç döllenme olmuş bnm varsayım olarak yaptm takvimi perşembe doktora gidince öğrenicem insAllah o zmn gerçek doğum tarihini hesaplarımCanım bizim aynıymış şimdi fark ettim senin takvimden, benimde 31 temmuz görünüyor şimdilik, daha doktora gitmedim ama inş yani
Hay MasAllah bazı erkekte çok çocuk hastalığı var benimki de iki yeter Allah nasip ederse diyorAy kizlaar benm koca kafayi yemis galiba 5 tane istiomus cocuk10 senede 5 taneee 
Tamam cicegim hayırlısı olsun üzülme lütfen insallah bebis ben geldim isaretidir o lekeler
Yok gülüm uzulmedim zaten dra gitmistim tiroid ve prolaktin yüksek çıktı ilaçlara başladımTamam cicegim hayırlısı olsun üzülme lütfen insallah bebis ben geldim isaretidir o lekeler
Yok gülüm uzulmedim zaten dra gitmistim tiroid ve prolaktin yüksek çıktı ilaçlara başladımTamam cicegim hayırlısı olsun üzülme lütfen insallah bebis ben geldim isaretidir o lekeler
Rabbim inşallah nasip ederYok gülüm uzulmedim zaten dra gitmistim tiroid ve prolaktin yüksek çıktı ilaçlara başladım
At havani aat
Hic deme yaaa 7 den 5e indi saolsn. Hele bu dogsun ikide bir kucagna vermzsem onunvala normalde benim 6. Haftanın içinde olmam lazım sata göre ama geç döllenme olmuş bnm varsayım olarak yaptm takvimi perşembe doktora gidince öğrenicem insAllah o zmn gerçek doğum tarihini hesaplarım
Hay MasAllah bazı erkekte çok çocuk hastalığı var benimki de iki yeter Allah nasip ederse diyor
Tsk ler cnm insRabbim inşallah nasip eder
Tiroid kac ckti cnm
Benimde hamile olmadan önce yuksek çıkmıştı tedaviyle düşürdük cok şükür. Ilaclarini sakin aksatma canmTsk ler cnm ins
6kusur bisey cikmisti
Ben aslında yıllarca kullandım da son zamanlarda bırakmıştım cnm tekrar başladım insBenimde hamile olmadan önce yuksek çıkmıştı tedaviyle düşürdük cok şükür. Ilaclarini sakin aksatma canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?