- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hayırlısı olur inşallah canımEvet hayirlisi ile yarin asilamam olucak
Ammiiin insallahHayırlısı olur inşallah canım
Ben 10 kasımda oldum cnm ilaç içtim ya erken oldum bu ay da rahim filmi çekindim ne zaman olurum Allah bilir
Ilk defa duydummm yaa ilgincmis insallahh etkisini gorursunL Loriklorik canım ben bu ay bunu yaptım hiç üstümden çıkarmıyorum cebimde falan tasıyorum sürekli. Bakalım nasıl sonuclanıcak duanın etkisine inanıyorum ben ve buna inanıp yapanlar gebe kalmışlar sende yapsaydın keşke
Ay inşallah emer çünkü hem faydalı hem çok büyük kolaylık yani gece mama hazırlamak zor olur, ben de çok sevdim emzirmeyi ama bazı bebekler inatçı oluyorYaaaa çok tatlı benim içimde ukte kaldı ya emzirmek kızım emmedi cunki insAllah bu sefer miniğim emer çok istiyorum emzirmeyi
Hayırlısıyla bebeğin tutunur inş tatlım yarınIlk defa duydummm yaa ilgincmis insallahh etkisini gorursun
Cnm çıktı mı sonucunAy inşallah emer çünkü hem faydalı hem çok büyük kolaylık yani gece mama hazırlamak zor olur, ben de çok sevdim emzirmeyi ama bazı bebekler inatçı oluyorarkadaşımın kızı mamayı bile uyurken içiyordu uyanıkken ağlaması durmuyordu
E nabıza düşmemişti cnm bir daha bakayım yine de, yarına ne kaldı zatenCnm çıktı mı sonucun
Bol su için şimdilikÖylemi diyorsun canım ya ağrıyor özellikle sola doğru bende yinemi enfeksiyon var acaba diye korktum biraz birşey yapmıyım o zaman
sen gebelik testi yaptın mı canimYaptım cicegim carpılı olan bugünki ovü digeri dünkü beklemis ovü. Bugün reglin dördüncü günü kanama yok pembe akıntı var dün hic yoktu akıntı.
Eki Görüntüle 2556354
Eki Görüntüle 2556355
Allahh razii olsun guzel dileklerin icin hayırlis artikKızlaaaaaar tam 40 sayfa okudum ne yazışmışsınız beaaa
N Nana Ana demiştimya kuzum yeni bat 14 aralık
L Loriklorik kuzum yarınki aşılaman için bol şans sana
Aşılaman yapılırken tutmuş gibi düşün hayal et, olmuş gibi hayal et
Çok etkili hayatın her alanında bu yöntem
Hatta sevincini düşün olmuş gibi film et aklından
Dualarım seninle
İnşallahIlk defa duydummm yaa ilgincmis insallahh etkisini gorursun
İçiyorum sürekli zaten ağzım kuruyor boğazlarım sürahiylr geziyorum evin içindeBol su için şimdilik
Ayy çok heyecanlandim sabahı sabirsizlikla bekliyirum. insallah 2 çizgi resmi yollarsin bize❤Ya ben napayımyarın kalktıgımda erken gebelik yapıcam insallah kafa karıstıracak birsey cıkmaz yine ya
Aynen her açıdan güzel bişey ciddenAy inşallah emer çünkü hem faydalı hem çok büyük kolaylık yani gece mama hazırlamak zor olur, ben de çok sevdim emzirmeyi ama bazı bebekler inatçı oluyorarkadaşımın kızı mamayı bile uyurken içiyordu uyanıkken ağlaması durmuyordu
2 arkadaşımız vardı ikiside test yaptı hamileler cnm senindemi 2121 ne az kaldı kizlar var mı o günde bat'ı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?