Doktor demediği sure birkma ben 6 aydr kullanıyom gayet iyi düşürüldü ama hamile olunca yine yükseldi dozu artirildi dusurdik yine.Ben aslında yıllarca kullandım da son zamanlarda bırakmıştım cnm tekrar başladım ins
At havani aat
ruyamda anca yeniden asik oluorm kocama.ole idare ediorm.
Hic deme yaaa 7 den 5e indi saolsn. Hele bu dogsun ikide bir kucagna vermzsem onungecelri uyuyamasin gorcem onu tekrr ne zmn isticegini
Ohh ne guzel. Insllh bnm oglum da ole olur.Bence de ben şimdiden eşime diyorum hazır mısın gece nöbetlerine diey kaç senedir rahattık ben bir yaisndayken kızımın odasını ayirmistim emmedigi için gece uyanması hiç olmazdı desem yeridir
Anladım canım sifa olsun o ilaclar insallahYok gülüm uzulmedim zaten dra gitmistim tiroid ve prolaktin yüksek çıktı ilaçlara başladım
Kıyamam yaAt havani aat
ruyamda anca yeniden asik oluorm kocama.ole idare ediorm.
Hic deme yaaa 7 den 5e indi saolsn. Hele bu dogsun ikide bir kucagna vermzsem onungecelri uyuyamasin gorcem onu tekrr ne zmn isticegini
Hiç korkma ilk zamanlar uyum sağlamak ve uykusuzluk zor ama alışınca muhteşem bir şey o arandaki bağ, sağlıklı sıhhatli doğsun bak uyurken bile özleyeceksinOhh ne guzel. Insllh bnm oglum da ole olur.
Ay ben cok uykucuyum yaaa nasil yapicam hic bilmiorm. Tm bebk istiyorz ama cok cok buyuk bi sorumluluk. Gozüm cok korkuo
Ben hazırım çok özledim hatta emzirmeyi çünkü benimki emerken geri uyuyordu hemen, 2 yaşında ayırdım ben emdiği için ama ayıramadım desem yeri çünkü kalkıp kalkıp geliyordu gecenin bir vaktiBence de ben şimdiden eşime diyorum hazır mısın gece nöbetlerine diey kaç senedir rahattık ben bir yaisndayken kızımın odasını ayirmistim emmedigi için gece uyanması hiç olmazdı desem yeridir
Insllh yaaHiç korkma ilk zamanlar uyum sağlamak ve uykusuzluk zor ama alışınca muhteşem bir şey o arandaki bağ, sağlıklı sıhhatli doğsun bak uyurken bile özleyeceksin
Yaaaa çok tatlı benim içimde ukte kaldı ya emzirmek kızım emmedi cunki insAllah bu sefer miniğim emer çok istiyorum emzirmeyiBen hazırım çok özledim hatta emzirmeyi çünkü benimki emerken geri uyuyordu hemen, 2 yaşında ayırdım ben emdiği için ama ayıramadım desem yeri çünkü kalkıp kalkıp geliyordu gecenin bir vakti
Begeniyom benLorikooo niye sesin cıkmiii
Nirdasin
Yarın aşılaman vardı dimiiiiBegeniyom ben
Hellee helleee bak seeennBegeniyom ben
Evet hayirlisi ile yarin asilamam olucakYarın aşılaman vardı dimiiii
Neyi konusam kiz gebisler muhaabbetinden anlamam pek o yuzden sadece uzaktan izliyorumHellee helleee bak seeenn
Konusacaksin uleeyyn. Yoksa banlarım senii
Olsun yavrm ataydin ortya bi konu atlardik bas ustuNeyi konusam kiz gebisler muhaabbetinden anlamam pek o yuzden sadece uzaktan izliyorum
Saat kacta yapilcakEvet hayirlisi ile yarin asilamam olucak
Oglene dogru 12 deSaat kacta yapilcak
Hadi hayrlisiyla olumlu sonuclnsin insllhOglene dogru 12 de
Hayırlı sonuçların olsun kuzum insAllahOglene dogru 12 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?