Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aslında yıllarca kullandım da son zamanlarda bırakmıştım cnm tekrar başladım ins
Doktor demediği sure birkma ben 6 aydr kullanıyom gayet iyi düşürüldü ama hamile olunca yine yükseldi dozu artirildi dusurdik yine.

At havani aat

ruyamda anca yeniden asik oluorm kocama.ole idare ediorm.

Hic deme yaaa 7 den 5e indi saolsn. Hele bu dogsun ikide bir kucagna vermzsem onun gecelri uyuyamasin gorcem onu tekrr ne zmn isticegini
Bence de ben şimdiden eşime diyorum hazır mısın gece nöbetlerine diey kaç senedir rahattık ben bir yaisndayken kızımın odasını ayirmistim emmedigi için gece uyanması hiç olmazdı desem yeridir

Bence de ben şimdiden eşime diyorum hazır mısın gece nöbetlerine diey kaç senedir rahattık ben bir yaisndayken kızımın odasını ayirmistim emmedigi için gece uyanması hiç olmazdı desem yeridir
Ohh ne guzel. Insllh bnm oglum da ole olur.
Ay ben cok uykucuyum yaaa nasil yapicam hic bilmiorm. Tm bebk istiyorz ama cok cok buyuk bi sorumluluk. Gozüm cok korkuo

Ohh ne guzel. Insllh bnm oglum da ole olur.
Ay ben cok uykucuyum yaaa nasil yapicam hic bilmiorm. Tm bebk istiyorz ama cok cok buyuk bi sorumluluk. Gozüm cok korkuo
Hiç korkma ilk zamanlar uyum sağlamak ve uykusuzluk zor ama alışınca muhteşem bir şey o arandaki bağ, sağlıklı sıhhatli doğsun bak uyurken bile özleyeceksin

Ben hazırım çok özledim hatta emzirmeyi çünkü benimki emerken geri uyuyordu hemen, 2 yaşında ayırdım ben emdiği için ama ayıramadım desem yeri çünkü kalkıp kalkıp geliyordu gecenin bir vakti

Hiç korkma ilk zamanlar uyum sağlamak ve uykusuzluk zor ama alışınca muhteşem bir şey o arandaki bağ, sağlıklı sıhhatli doğsun bak uyurken bile özleyeceksin
Insllh yaa ilk goz agrim olcak Allhn izniyle. Bi an once gecsin istiorm

Yaaaa çok tatlı benim içimde ukte kaldı ya emzirmek kızım emmedi cunki insAllah bu sefer miniğim emer çok istiyorum emzirmeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…