- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Amin canım inşallahİnsallah balam insallah senin duan sanada banada herkesede kabul olur insallah
İyi geceler cnmKızlar ben uyucam yarın görüşürüz güzel haberler alırız inşallah yarın öpüyorum hepinizi iyi geceler
Totemde kalmak istersen salla bir tarih ugurlu bak topigim görüyorsunHahaha sorrybide seni beni isteyen herkesi ekle bu aya ayy ne güzel olurdu he
İyi geceler ballı böcükKızlar ben uyucam yarın görüşürüz güzel haberler alırız inşallah yarın öpüyorum hepinizi iyi geceler
Ahh ahh inşallahhh soru işareti koy kız şeklim olsunTotemde kalmak istersen salla bir tarih ugurlu bak topigim görüyorsunmasallah sübhalallahhh insallah senide o bebisliler kervanına katıcam gülüm göreceksen
Soru isareti evrene mesajımı kabul etmeyebilir emaAhh ahh inşallahhh soru işareti koy kız şeklim olsun
Niye kiSoru isareti evrene mesajımı kabul etmeyebilir ema
Sallamak istemedim ama neyse bi daha ki ay yazılırım o zamanEvren bu anlaması zorcins
Niye korktunmu cen evrenden bakemSallamak istemedim ama neyse bi daha ki ay yazılırım o zaman
Evrene kafa göz dalasım var msjımı almıyorNiye korktunmu cen evrenden bakem
Derkeeeeeeeennnn evren bize sut cekiyor veeee goooolllll yine onun dedigi oluyorEvrene kafa göz dalasım var msjımı almıyor
Söyle ona bigün benim dediğim olacak ben ona gol atcam hıhhhDerkeeeeeeeennnn evren bize sut cekiyor veeee goooolllll yine onun dedigi oluyor
SöylüyorummmSöyle ona bigün benim dediğim olacak ben ona gol atcam hıhhh
Ha şöyle ayağonı denk alsınSöylüyorummm
kıızzzz Evreeeeennn Eslembik sana gol atacakmıs senin dedigin degil onun dedigi olacakmıs akıllıol byeeeee
Aldı benceHa şöyle ayağonı denk alsıntest yapmadın mı sen halrn ne durumda regl
Kuzu yerleşmeden 2 3 gün sonraa belli oluyor diye biliyorum ben inşallah öyledir öyle değilse mutlaka doktora görün korkutmak istemem adet azalması var sende kaç ayfıt benzer şeyler diyorsunAldı bence
Yarın yapucam iki gün bile sürmedi regl ilk gün az bi kanama ikinci gün sildikce ücüncü gün yoktu hic bugün pembe akıntı yarın belli olur herhalde dimi bu yerlesmeyse
Evet kuzum yine bir arastırmaya gitmem gerekiyor sanırım bakalımKuzu yerleşmeden 2 3 gün sonraa belli oluyor diye biliyorum ben inşallah öyledir öyle değilse mutlaka doktora görün korkutmak istemem adet azalması var sende kaç ayfıt benzer şeyler diyorsun
Gecen ay düzelmisti yogunlasmıstı hatta bu ay yine böyle oldu bence stresten yaaaKuzu yerleşmeden 2 3 gün sonraa belli oluyor diye biliyorum ben inşallah öyledir öyle değilse mutlaka doktora görün korkutmak istemem adet azalması var sende kaç ayfıt benzer şeyler diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?