Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha sorry bide seni beni isteyen herkesi ekle bu aya ayy ne güzel olurdu he
Totemde kalmak istersen salla bir tarih ugurlu bak topigim görüyorsun masallah sübhalallahhh insallah senide o bebisliler kervanına katıcam gülüm göreceksen

Ha şöyle ayağonı denk alsın test yapmadın mı sen halrn ne durumda regl
Aldı bence
Yarın yapucam iki gün bile sürmedi regl ilk gün az bi kanama ikinci gün sildikce ücüncü gün yoktu hic bugün pembe akıntı yarın belli olur herhalde dimi bu yerlesmeyse

Aldı bence
Yarın yapucam iki gün bile sürmedi regl ilk gün az bi kanama ikinci gün sildikce ücüncü gün yoktu hic bugün pembe akıntı yarın belli olur herhalde dimi bu yerlesmeyse
Kuzu yerleşmeden 2 3 gün sonraa belli oluyor diye biliyorum ben inşallah öyledir öyle değilse mutlaka doktora görün korkutmak istemem adet azalması var sende kaç ayfıt benzer şeyler diyorsun

Kuzu yerleşmeden 2 3 gün sonraa belli oluyor diye biliyorum ben inşallah öyledir öyle değilse mutlaka doktora görün korkutmak istemem adet azalması var sende kaç ayfıt benzer şeyler diyorsun
Evet kuzum yine bir arastırmaya gitmem gerekiyor sanırım bakalım

Gecen ay düzelmisti yogunlasmıstı hatta bu ay yine böyle oldu bence stresten yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…