İnşâllah bebiştendir diye duamı şuraya bırakıp yatayım iyi geceler bebişimEvet kuzum yine bir arastırmaya gitmem gerekiyor sanırım bakalım
Valla kuzu stres deyip bırakma bnce muayne olGecen ay düzelmisti yogunlasmıstı hatta bu ay yine böyle oldu bence stresten yaaa
Tamam cicegim iyi gecelerValla kuzu stres deyip bırakma bnce muayne ol
Geldiiiiim
Evet kuzum bu gece çatlatma iğnem yapıldı perşembede aşılama olcak inşallahGercekten mi ne zaman olucak A Antoryum123
Hakkında hayırlısı olsun canım insAllah güzel haberler alırsnEvet kuzum bu gece çatlatma iğnem yapıldı perşembede aşılama olcak inşallah
Ben ben
Evet 212 arkadaşımız vardı ikiside test yaptı hamileler cnm senindemi 21
Kaç gün var adetine cnm? Ben Bi hafta erken adet olmuştum 3 gün ağrı çekmiştim ama kistim küçülmüş tü doktor ondan dediKızlar ben duphaston diye bir ilaç kulanıyorum sabahtan beri kasıklarımda çok kötü ağrı var sizce nedeni neydrn olabilir yarında ilacım bitiyor
Hadi insalllahhh guzel sonuclar alirsin kuzummm. Benimde 2. Asilamam bugun olucakEvet kuzum bu gece çatlatma iğnem yapıldı perşembede aşılama olcak inşallah
Hos geldin tatlmGeldiiiiim
Benim kistim yok tatlım. Bugun ilacım bitiyor 25inde falan adet olmam lazımKaç gün var adetine cnm? Ben Bi hafta erken adet olmuştum 3 gün ağrı çekmiştim ama kistim küçülmüş tü doktor ondan dedi
İnşâllah 3. Hamişte sen olursun test yaptın mıEvet 21
1 hafta varken yapmıştım çok anlayamadim test bozuktu inşallah öyle olur :)İnşâllah 3. Hamişte sen olursun test yaptın mı
Oo baya erken yapmışsın sen testin varsa bugün yapsaydın net sonuç alırsın var mı belirtin1 hafta varken yapmıştım çok anlayamadim test bozuktu inşallah öyle olur :)
Akıntı fazla onun dışında bişey yokOo baya erken yapmışsın sen testin varsa bugün yapsaydın net sonuç alırsın var mı belirtin
Erken adet olabilirsin cnm benim de öyle olmuştu erken adet olmuştumBenim kistim yok tatlım. Bugun ilacım bitiyor 25inde falan adet olmam lazım
Günaydııın iyiyiz sen nasılsın canımGünaydın kızlar
Nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?