Buralardayım bebeğim asıl sen nerdesin maşallah bebişi büyütmüşsün 17 haftalık olmuş
İşte döllenir inşallah hemen onu demek istedimOnce bi dollenmesi lazim tutunmasi icin
Hakkında hayırlısı olsun cancağzımAz oncr asilamami oldum uzaniyorum ❤
minik fil özledim sizleriBuralardayım bebeğim asıl sen nerdesin maşallah bebişi büyütmüşsün 17 haftalık olmuş
LORİK kız hadi hayırlısı
L Loriklorik gülüm hadi hayırlısı olsun ins cnm beni.
Dualariniz destekleriniz icin Allah rqzi olsun cok tesekkur ederim kaderdaşlarimHakkında hayırlısı olsun cancağzım
Özleyen gelir arada hal hatır sorar hayırsız nasıl gidiyor bebişleminik fil özledim sizleri
minik fil yazdım ya kız sana özelden nankör seniÖzleyen gelir arada hal hatır sorar hayırsız nasıl gidiyor bebişle
Gebe daş da olalım lütfenDualariniz destekleriniz icin Allah rqzi olsun cok tesekkur ederim kaderdaşlarim
Yıl olacak o mesajı atalı daha demedin zaten bizeminik fil yazdım ya kız sana özelden nankör seni
işler güçler vardı takipteydim amaYıl olacak o mesajı atalı daha demedin zaten bize
Allah kolaylık versin çiçeğim özletme kendşni arada gelişler güçler vardı takipteydim ama
Kız çok oldu o msjı atalı iştelorik kızı sordum hatta girmiyor dedin ya
Canım benimde prolaktin ilk 52 sonra 32 çıkmıştı ilaç başlayacktım ama hamile olduğumu öğrendim. O yüzden prolaktin çok ta sıkıntı değil bence.Yok gülüm uzulmedim zaten dra gitmistim tiroid ve prolaktin yüksek çıktı ilaçlara başladım
Bisy olmaz leeeSen hamilesin o halde cam nasıl silcen
Dikkat et yinede canımBisy olmaz leeeAllh buyuktur . Bi siler bi dinlenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?