İnşAllah herkese şifa olur bana daSifa olmustur insallah kistin kaybolmuşturkac gun denedin
Bugün gidemedim aksilikler oldu yarına kaldı cicegimNe yaptın kuzum gittin mi inşallah güzel şeyler söylemiştir
Gebenin halide bi baska oluyo tabiYok şimdi içeceğim daha, ancak oldu sürekli ağırlık basıyor yatar pozisyondayım
İnsallah cicegim hosgeldinAmin inşallah bizde pozitifi artık görürüz
Rabbim sifasını versin en kısa zamanda insalalhKizlar bizim nisan grubunda bi arkds rahatszmis. Akliniza geldginde dua edin olur mu
Kendini sıcak tutman lazımmıs cicegim ben tavsiye etmiyorum böyle seyleri ama sen bilirsinEki Görüntüle 2557380
Kizlar bu ay bunj deniycem eger adet olmazsam insallah olursam denerim aklima yatti bu iş. Oldukca ilginc geldi sogan suyundan iyidir heralde en azindan icmiyoruz
Hoş bulduk cancağızım inşallahİnsallah cicegim hosgeldin
Allah şifa versin inşallahKizlar bizim nisan grubunda bi arkds rahatszmis. Akliniza geldginde dua edin olur mu
Hangi şansDeneyen cok varmis ve ne dersin insallah bizi de bulur o şans
Allah yardımcısı olsun onu ve bebeğini korusun inşallah iyileşir hemencecikKizlar bizim nisan grubunda bi arkds rahatszmis. Akliniza geldginde dua edin olur mu
Rabb'im şifasını versin insAllah kısa zamanda bebeğini de sağlıkla kucağına aldırsin insAllahKizlar bizim nisan grubunda bi arkds rahatszmis. Akliniza geldginde dua edin olur mu
Sanmıyorum genetik olduğunu canım ben ama tam bilgim yok tabiHanımlar benim merak ettigim birsey var bu Yerlesme kanaması veya üstüne görme denilen sey genetikmi?
Bilgisi olan varsa yazanilirmi?
Biyerde sanki öyle okudumda aklımda öyle kalmıs gibi bende merak ettim suan canımRabb'im şifasını versin insAllah kısa zamanda bebeğini de sağlıkla kucağına aldırsin insAllah
Sanmıyorum genetik olduğunu canım ben ama tam bilgim yok tabi
Bilmiyorum canım vardır belki deBiyerde sanki öyle okudumda aklımda öyle kalmıs gibi bende merak ettim suan canım
Evet bilen varsa aydınlatsın lütfen biiziii yerlesme kanaması üstüne görme genetikmi degilmiBilmiyorum canım vardır belki de
Bilmem kine nasil bisey usutursem daha fenaKendini sıcak tutman lazımmıs cicegim ben tavsiye etmiyorum böyle seyleri ama sen bilirsin
Yanii canım oyüzden bence hic bulasmaBilmem kine nasil bisey usutursem daha fena
Ay bilmiyorum kiz zaten kis mevsimindeyiz patik yelek giyiom zatinYanii canım oyüzden bence hic bulasma
Sen üsütüksün anam bu isler sana göre degil ayrıca sen bir tedavi sürecindesin unutma oyüzden girme böyle kocakarı uygulamalarınaAy bilmiyorum kiz zaten kis mevsimindeyiz patik yelek giyiom zatin
Bu tedavi de yanit vermezse diyomSen üsütüksün anam bu isler sana göre degil ayrıca sen bir tedavi sürecindesin unutma oyüzden girme böyle kocakarı uygulamalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?