Canım kendimide ayarlayamadım yarına kaldı mecbur
Senin sansın daha yüksek cicegim insallah adet olmazsın ve bebis haberi alırsınhayırlı haber olur inşallah. Benim çizgi falan yokken bile regl günü ptesi sabırsızlıkla bekliyom salı İçin randevum hazır bile olmazsa hemen teste gideyim diye
Yemek zamanı canısıBen geliyorum herkes gidiyor bu nasıl bir kader
Allah gönlüne göre versin inşallahSenin sansın daha yüksek cicegim insallah adet olmazsın ve bebis haberi alırsınbenim kanamam oldu regl tarihinden iki gün sonra ben ümitsiz vakkayım yani yerlesmedir diye bir ihtimal gidecem ama insallah
aynen cnm bklm ne olacakDiyetisyen dedi ama ben çok uyamıyorum listeye bu aralar, bakalım nolcak :)
Allah Allah niye bakmadılar kiYok canım salı vermiştim ama dün aldım sonucu, bugün veremiyorum ama devlet hastanesine gittim 11 e kadar bakıyoruz hcg ye diyor kız, ne alaka anlamadım, benim baktırmamam gerekiyor sanırım
hayrliisi olsun cnm son adetin olsun insAllahBat 23 ama bugun kırmızı geldi sanırım regl oluyorum kızlarpüff
Öyle cnmOlsun canım gec olsun güc olmasın
6 gen baktilar.pihtilasma ile ılgili.ozel bir hastanede 170 lira gibi bir şeydi galiba baya uygun oldu.Ne kadara nerde yaptırdın cnm sana pıhtılaşmamı baktılar kromozomda baktılar mı
canım senin hangi genlerde sorun var.benim de 3 gende pıhtılaşma çıktıAllah gönlüne göre versin inşallahBenim ilk gebelikte biyokimyasalmış ama ilginç olan regl zamanı 3günşük az miktarlı kanama oldu(normali 6gün) 1 hafta sonra normal regl gibi oldu ama durmadı bi türlü bi taa kürtaja kadar. Normal muayene doktorum 1hafta sonraki kanama başladığında şüphelenip kan verdirdi verdiğimiz özel Etimed hastane doktorları bebek var sandı değerler yükselirken o yerleşmeden olan kanamadır dedi ve heyecanla 1 yükün sonunda oldu diye etrafa duyurduk sonrada hep birlikte üzüldük...
2. Gebeliktede 9.haftada kalbi durdu pıhtılaşma varmış bende özel Eryaman doktorundan test istedik yapmadı diye kaybettik kürtaj sonrası 600liralık bi test bizde yok başka bi özel hastane adı yazdığı kağıdı vererek burda yaptır getir dedi.
Sonuç 2. Kürtajdan sonra 6ay oldu evliliğimin 2. Yılı bitti. Arada pıhtılaşmadaki 4 mutasyon hariç, lupus olduğum, sjögren den de şüphelendikleri gerçekleriyle hala bebek çok istiyorum
nasip hiç bilemiyoruz ki...
Cok üzülmüssün canım Allah sana benden önce versin bebek insallah Allah yardımcımız olsunAllah gönlüne göre versin inşallah ☺ Benim ilk gebelikte biyokimyasalmış ama ilginç olan regl zamanı 3günşük az miktarlı kanama oldu(normali 6gün) 1 hafta sonra normal regl gibi oldu ama durmadı bi türlü bi taa kürtaja kadar. Normal muayene doktorum 1hafta sonraki kanama başladığında şüphelenip kan verdirdi verdiğimiz özel Etimed hastane doktorları bebek var sandı değerler yükselirken o yerleşmeden olan kanamadır dedi ve heyecanla 1 yükün sonunda oldu diye etrafa duyurduk sonrada hep birlikte üzüldük...
2. Gebeliktede 9.haftada kalbi durdu pıhtılaşma varmış bende özel Eryaman doktorundan test istedik yapmadı diye kaybettik kürtaj sonrası 600liralık bi test bizde yok başka bi özel hastane adı yazdığı kağıdı vererek burda yaptır getir dedi.
Sonuç 2. Kürtajdan sonra 6ay oldu evliliğimin 2. Yılı bitti. Arada pıhtılaşmadaki 4 mutasyon hariç, lupus olduğum, sjögren den de şüphelendikleri gerçekleriyle hala bebek çok istiyorum ☺
nasip hiç bilemiyoruz ki...
Bende birazdan yapacam yine görüsemeyecezYemek zamanı canısı
Nanacım ben de lekelendim regli günüm ertesi gün de azıcık kahve şeke sonra bitti 2 gün sonra o 5₺ lik testlerle sabah ilk idrarımda öğrendim umarım seninde öyle olmuşturBende birazdan yapacam yine görüsemeyecez
İnsallah canım ben göremiyorum cizgi regldende baya gecti ama net cıkmadıki sabah idrarı degildi sen gördünmü shoplu resimleri?Nanacım ben de lekelendim regli günüm ertesi gün de azıcık kahve şeke sonra bitti 2 gün sonra o 5₺ lik testlerle sabah ilk idrarımda öğrendim umarım seninde öyle olmuştur
Ben de anlamadım cnm, burası ilçe devlet hastanesinde 11 e kadar bakıyorlarmış yani öğlene kadar bile demiyor 11 diyor şaşırdım ama birşey diyemedm tmm dedim çıktımaynen cnm bklm ne olacak
Allah Allah niye bakmadılar ki
hayrliisi olsun cnm son adetin olsun insAllah
Öyle cnm
Geç kalmışın kız saat kaç olduBende birazdan yapacam yine görüsemeyecez
Himm degisikmis cnmBen de anlamadım cnm, burası ilçe devlet hastanesinde 11 e kadar bakıyorlarmış yani öğlene kadar bile demiyor 11 diyor şaşırdım ama birşey diyemedm tmm dedim çıktım
Çok iyiymiş fiyatı cnm istanbulda mısın hangi hastane cnm6 gen baktilar.pihtilasma ile ılgili.ozel bir hastanede 170 lira gibi bir şeydi galiba baya uygun oldu.
Benimki gec geliyor bebegim ondan rahatımGeç kalmışın kız saat kaç oldubenim çok çay içesim geldi
İyi iyi çok şükür canım Allah hep iyilik versin veeeeee göbüşüne bebişler versin amiiinnnnnnnnİyidir annesi iyidir sen kendini iyi hissediyorsan oda iyidir insallahagzımı istedigin gibi yiyebilirsin cicegim aman @Eslem91 görmesin bende iyiyim cok sükür en azından bunalımda degilim
Canım lekelenme adı altında hic birseyim yok kesildi yani ücüncü günkü pembe akıntıdan sonra hicbirsey gelmedi
Hamismisin sen nesinnnnnnCanım lekelenme adı altında hic birseyim yok kesildi yani ücüncü günkü pembe akıntıdan sonra hicbirsey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?