Amin insallah cicegim ye beni ye yeeeeeİyi iyi çok şükür canım Allah hep iyilik versin veeeeee göbüşüne bebişler versin amiiinnnnnnnnaman duymasın yerim yerim
Gidecem böcegimHamismisin sen nesinnnnnnyarin mutlaka git ama
Aynen oyle çiçeğimGidecem böcegimhamis degilsem bile niye bir gün lekelenme seklinde geliyormus onu soracam birde yumurtalıklarıma baktıracam ultrasonla kistmi olusmus ondan tırsıyorum biraz
Yok şimdi içeceğim daha, ancak oldu sürekli ağırlık basıyor yatar pozisyondayımBenimki gec geliyor bebegim ondan rahatımictinmi cayını
Ne yaptın kuzum gittin mi inşallah güzel şeyler söylemiştirAdet söktürücü verir büyük ihtimal benim aklıma kötüsü gelmiyor stresten süpheleniyorum ama ögrenecem bakalım paylasırım durumumu canım
Amin inşallah bizde pozitifi artık görürüzGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@Yildem bat 20
@Flower_seda bat 23
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Zuhalim23 bat 27
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
L Loriklorik bat 6
@burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
N Nana Ana bat 16
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@Ahenfatma bat 22
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
D Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Kistin falan var miydi ? Kistten dolayi yani iyiye işaret diye biliyorum ama tam emin degilimBayanlar ben Ekim ayında 10 gün sabah akşam soğan kürü yaptım ama kabukla 30 40 gün kahverengi akıntım oldu sizin de öyle oluyor mu
Aynen bunu bu ay denicektim ama adetten sonra yapıldıgı için ben zamanı kaçırmısım bu ay olmassa bunu bende denicemEki Görüntüle 2557380
Kizlar bu ay bunj deniycem eger adet olmazsam insallah olursam denerim aklima yatti bu iş. Oldukca ilginc geldi sogan suyundan iyidir heralde en azindan icmiyoruz
Bende bir kere kırmızımsı akıntı gelmişti içerken iltihap varsa onu atıyorsundur sende oluyor yaniBayanlar ben Ekim ayında 10 gün sabah akşam soğan kürü yaptım ama kabukla 30 40 gün kahverengi akıntım oldu sizin de öyle oluyor mu
Deneyen cok varmis ve ne dersin insallah bizi de bulur o şansAynen bunu bu ay denicektim ama adetten sonra yapıldıgı için ben zamanı kaçırmısım bu ay olmassa bunu bende denicem
Çikolata kisti 3 santim iyiye işaret olabilir ama ben akıntıdan rahatsız olduğum için kürü bıraktımKistin falan var miydi ? Kistten dolayi yani iyiye işaret diye biliyorum ama tam emin degilim
Sifa olmustur insallah kistin kaybolmuşturÇikolata kisti 3 santim iyiye işaret olabilir ama ben akıntıdan rahatsız olduğum için kürü bıraktım
Ben bu kür biliyorum ablam bana söyledi yap diye ama yapmadım hiç araştırmıştım biraz bu kürün üstüne hamile kalan çok var dene derimAmin inşallah bizde pozitifi artık görürüz
10 gün sadece 15 gün yapmam gerekiyordu ilk ay ama yapamadım daha fazlaSifa olmustur insallah kistin kaybolmuşturkac gun denedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?