Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciceklerim bu dün ilk yaptıgım testti sanırım farklı biryere kaldırmısım attım zannediyordum simdi buldum pembe cizgi olmus böyle pembe kuruma cizgisi oluyormu

Cnm ben tüp bebekte kimyasal yaşadım geçen ay ban yapmazlar heralde

1 kere mi oldu kuzu?
Normalde kese görülmeyenleri saymıyolar sanırım o sayılmaz. Ailende pıhtılaşma sorunu olan yoksa veya sebebi belirlenemeyen 3 düşük olursa yapılıyo demişti bana yanlış tedavi yapıp sonra 600lira yaptır testi getir diyen doktor. Sözüne ne kadar güven olur bilmiyorum ama duyduğum o. Bide testi isteyecek genetikteki doktorda soruyo haftaları ve keseyi/kalp atışı duyulup duyulmadığını

İlk 15 dk sonra oluşanları dikkate almamak gerekiyo canım. Tekrar yapıp 5dk bekle bak bence ☺
Onu biliyorumda canım elimde baska test yok simdi. Kuruma cizgileri gri olmuyormuydu böyle pembede olabiliyormu onu merak ettim

Aynı test 30dk arayla. Yan dönmüş pozitiflikmi o diye bile düşündüm test bozuksa yan basıldıysa ikinci çizgi yeri falan bile düşünmüştüm

N Nana Ana Bak ben şimdi çok kızıyorum ama gidip neden bi kan tahlili yaptırmıyosun? Shoplularda umutlandırmak istemem ama yeri belli oluyo gibi.
İşyerimde bi arkadaşın böyle tesetlerde çıkmadı kanı verdi 3 aylık hamileydi neredeyse ☺
Git bi kan ver beni sinirlendirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…