Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay evet canım faktör 5 diyorlar önemliymiş.sen o zaman nasıl tedavi uygulayacaksin doktor ne dedi acaba.benim de iğne kullanmam gerekecekmis.
Seninkiler hangisi?
Banada her reglim ilk günü olmamışsa hemen kan ver dedi doktor. Bebek varsa kan sulandırıcı iğne, progesteron kanama önleme için, bide kortizol başlanıcak hemen. Sana ne dediler

İlk ikisi Türk toplumunda sık görülüyomuş zaten Sende önlem için kullandıracaklardır

Insallah kuzum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah .bugun 3. Gunum .. bi tanecik saglikla evladim olsun dunyalari onume serseler kabul etmem simdi meryem suresi okudum hepimize dua etttim gerisi Takdiri ilahi
Olur olur canım benim içini ferah tut hepimiz öyle valla Rabbim evlat kokusu almayı tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda :)

Biraz uzaklaşmak istedim nanam iyi de geldi açıkcası İnşallah eskisi gibi olmasada ara ara buralarda olucam :) sen naptın nasıl gidiyor
Tamam canım herzaman bekleriz Bende ne yapayım karnasalarla ugrasıyorum yine

Zaten dikkat et canım hamişsin aynen evde birileri olunca hiçbirşey yapılmıyor maalesef bende haftaiçini tercih ediyorum o yuzdenbugğn mü doktor görüşmen

Zaten dikkat et canım hamişsin aynen evde birileri olunca hiçbirşey yapılmıyor maalesef bende haftaiçini tercih ediyorum o yuzdenbugğn mü doktor görüşmen
evet ya öyle vala heryer heryerde bizim yatagin bazasina kaç aydır eşime söyleniyordum yüksek ayak yaptık itip kaldırması zor oluyor temizlikte diye önemsemedi şimdi almış gelmiş mecbur kendi yapacak ben kaldramam cezanı çek dedim
Bugün kuzum Allah tan mani çıkmazsa 13:40 ta randevum
sonucunu merakla bekliyorum cnm hayrlisi olsun insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…