Seninkiler hangisi?Ay evet canım faktör 5 diyorlar önemliymiş.sen o zaman nasıl tedavi uygulayacaksin doktor ne dedi acaba.benim de iğne kullanmam gerekecekmis.
Ah buralara eskisi gibi giremiyorum canım mide bulantıları falan uğraşıyorumCanım sen batı vermemissin hayırlı olsun ama gebisliler listemizde yoksun nerelerdesin
Biraz uzaklaşmak istedim nanam iyi de geldi açıkcası İnşallah eskisi gibi olmasada ara ara buralarda olucam :) sen naptın nasıl gidiyorSende gelmissin bebegimmmm bende cok sevindim etkilenmezsen gitme birdahaa olurmu❤
Ay bende çizgi gördüm resmen var yani ama yinede kan ver kuzum nolur nolmazCiceklerim bu dün ilk yaptıgım testti sanırım farklı biryere kaldırmısım attım zannediyordum simdi buldum pembe cizgi olmus böyle pembe kuruma cizgisi oluyormu
Eki Görüntüle 2557571
Hmm doktora dağılmakta fayda var kuzu. Allah gönlüne göre versin. Bide vitamin değerlerine baktır. D vitamini önemliymiş geçen gün öğrendimEvet cnm 1 sefer oldu ailemde var düşük yapan
Olur olur canım benim içini ferah tut hepimiz öyle valla Rabbim evlat kokusu almayı tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda :)Insallah kuzum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah .bugun 3. Gunum .. bi tanecik saglikla evladim olsun dunyalari onume serseler kabul etmem simdi meryem suresi okudum hepimize dua etttim gerisi Takdiri ilahi
İnsallahİnşallah istediğimiz çizgidir yaaaa
Allah dirayet versin bebegim hayırlı olsunAh buralara eskisi gibi giremiyorum canım mide bulantıları falan uğraşıyorumsat 3 ekim sonrasında zaten mutlu haberi aldık çok şükür♥
Tamam canım herzaman beklerizBiraz uzaklaşmak istedim nanam iyi de geldi açıkcası İnşallah eskisi gibi olmasada ara ara buralarda olucam :) sen naptın nasıl gidiyor
Verecem canım cıkacam birazdanAy bende çizgi gördüm resmen var yani ama yinede kan ver kuzum nolur nolmaz
Zaten dikkat et canım hamişsinYa bı de bana gelse o temizlik günühiç canım istemiyo eşim de evde olunca karışıyor herşey haftaya o yola gidecek kızımda okula başlayınca b düzene girer insAllah diye umut ediyorum
Vala uzandım dinleniyorum kızımı yikiycam birazdan sonra öğle sonu hastane isim var
GidiyorumGittinmi naptın
Hemen cıkarıyormu sonucları özeller fazla beklermiyimGittinmi naptın
evet ya öyle vala heryer heryerde bizim yatagin bazasina kaç aydır eşime söyleniyordum yüksek ayak yaptık itip kaldırması zor oluyor temizlikte diye önemsemedi şimdi almış gelmiş mecbur kendi yapacak ben kaldramam cezanı çek dedimZaten dikkat et canım hamişsinaynen evde birileri olunca hiçbirşey yapılmıyor maalesef bende haftaiçini tercih ediyorum o yuzden bugğn mü doktor görüşmen
sonucunu merakla bekliyorum cnm hayrlisi olsun insAllahGidiyorum
Hemen cıkarıyormu sonucları özeller fazla beklermiyim
Güzel haberle gel özel hastaneemiGidiyorum
Canım eğer kalabalıksa 2 saat yogunluk yoksa 1 saatti bizim burdaki hastanede orda nasıldır bilmiyorumHemen cıkarıyormu sonucları özeller fazla beklermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?