Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana yardımcı olabilecek kimse yokmu kızlar ☹
Ciceklerim bu dün ilk yaptıgım testti sanırım farklı biryere kaldırmısım attım zannediyordum simdi buldum pembe cizgi olmus böyle pembe kuruma cizgisi oluyormu
Eki Görüntüle 2557571
Negatifse sonradan da olsa bu şekilde çıkmıyor hafif silik bir çizgi var ben direk bakınca gördüm inşallah hamilesindir

Zekta kuzum cok üzüldüm ya rabbim saglıklı evlatla taclandırsın tez zamanda seni
Beklemekseni tesekkür ederim kuzum
Nanaa gelmişsin çok sevindiim. Evet canım ne yazıkki düşük oldu biraz üzüldüm ama toparladım çok şükür şimdi daha iyim

Nanaa gelmişsin çok sevindiim. Evet canım ne yazıkki düşük oldu biraz üzüldüm ama toparladım çok şükür şimdi daha iyim
Cok Gecmis olsun kuzuummmmm ya dun aksam baska topikte hamile oldugunu okumustum o clife ile ilgili olanda cok sevindim .ama sonra dostumdostum dusuk yaptigini soyledi cok üzüldüm

Cok Gecmis olsun kuzuummmmm ya dun aksam baska topikte hamile oldugunu okumustum o clife ile ilgili olanda cok sevindim .ama sonra dostumdostum dusuk yaptigini soyledi cok üzüldüm
Kuzuum sende hoşgeldin yeniden :) sorma valla 1 hafta sürdü sevincimi yaşamak herşey çok güzelken bi anda boşluğa düştüm sanki

Hosbulduk kuzum ya nedeni neymis
Sağlıksız gebelikmiş kuzum kese falan görünmüştü doktordan geldim iki saat sonra azar azar kanamam başladı işte az az geliyodu ama benim içim rahat etmedi acile gittik orda baktılar test falan yaptılar işte düşük olduğunu söylediler

Insallah sagliklisina vesile olur artik bu düşük . Sonuçta tuttugunu biliyorsun artik üzülme. Keske ben de tuttugunu bilsem de tedavilere bi son versem

Insallah sagliklisina vesile olur artik bu düşük . Sonuçta tuttugunu biliyorsun artik üzülme. Keske ben de tuttugunu bilsem de tedavilere bi son versem
Ahh kuzum bUda kötü bi his inanki ama geçti çok şükürr ki :) sen nasılsın aşılama olmuşsun inşAllah Rabbim nasip eder bu emeklerin boş çıkmaz :)

Ahh kuzum bUda kötü bi his inanki ama geçti çok şükürr ki :) sen nasılsın aşılama olmuşsun inşAllah Rabbim nasip eder bu emeklerin boş çıkmaz :)
Insallah kuzum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah .bugun 3. Gunum .. bi tanecik saglikla evladim olsun dunyalari onume serseler kabul etmem simdi meryem suresi okudum hepimize dua etttim gerisi Takdiri ilahi

Evet cnm 1 sefer oldu ailemde var düşük yapan

Gidecem canım günaydın masallah arkadasınada ya bana öylesi denk gelmeez

Günaydın canım iyiyiz temizlik günü bugün benim çamasırlar nevresimler falan sen napıyorsun
Ya bı de bana gelse o temizlik günü hiç canım istemiyo eşim de evde olunca karışıyor herşey haftaya o yola gidecek kızımda okula başlayınca b düzene girer insAllah diye umut ediyorum
Vala uzandım dinleniyorum kızımı yikiycam birazdan sonra öğle sonu hastane isim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…