- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 103
Bana yardımcı olabilecek kimse yokmu kızlar ☹Merhaba ben bu ay normalden farklı adet oldum 2 gün normal kanamam oldu sonra ki günlerde çok az kahverengi akıntım oldu 3 gün daha ve bitti. Ama ben adet olana kadar sürekli mide bulantısı yaşıyordum karnımda da bir şişlik vardı adet olunca umudumu yitirdim düşünmemeye çalıştım fakat sonrasında yine mide bulantım devam ediyor ve bir sehpa bile kaldırsam belime kasıklarıma ağrı giriyor ve sürekli şekerli şeyler yeme isteği var bu ay adet tarihime 7 gün kaldı . Bir buçuk yıllık evliyim ve eşiminde benimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen hiç hamile kalmadım. Sizce benim durumum nedir bu şekilde olupta hamile kalanınız var mi ?
Negatifse sonradan da olsa bu şekilde çıkmıyor hafif silik bir çizgi var ben direk bakınca gördümCiceklerim bu dün ilk yaptıgım testti sanırım farklı biryere kaldırmısım attım zannediyordum simdi buldum pembe cizgi olmus böyle pembe kuruma cizgisi oluyormu
Eki Görüntüle 2557571
Nanaa gelmişsin çok sevindiim. Evet canım ne yazıkki düşük oldu biraz üzüldüm ama toparladım çok şükür şimdi daha iyimZekta kuzum cok üzüldüm ya rabbim saglıklı evlatla taclandırsın tez zamanda seni
Beklemekseni tesekkür ederim kuzum
Cok Gecmis olsun kuzuummmmm ya dun aksam baska topikte hamile oldugunu okumustum o clife ile ilgili olanda cok sevindim .ama sonra dostumdostum dusuk yaptigini soyledi cok üzüldümNanaa gelmişsin çok sevindiim. Evet canım ne yazıkki düşük oldu biraz üzüldüm ama toparladım çok şükür şimdi daha iyim
Kuzuum sende hoşgeldin yeniden :) sorma valla 1 hafta sürdü sevincimi yaşamak herşey çok güzelken bi anda boşluğa düştüm sankiCok Gecmis olsun kuzuummmmm ya dun aksam baska topikte hamile oldugunu okumustum o clife ile ilgili olanda cok sevindim .ama sonra dostumdostum dusuk yaptigini soyledi cok üzüldüm
Hosbulduk kuzum ya nedeni neymisKuzuum sende hoşgeldin yeniden :) sorma valla 1 hafta sürdü sevincimi yaşamak herşey çok güzelken bi anda boşluğa düştüm sanki
Sağlıksız gebelikmiş kuzum kese falan görünmüştü doktordan geldim iki saat sonra azar azar kanamam başladı işte az az geliyodu ama benim içim rahat etmedi acile gittik orda baktılar test falan yaptılar işte düşük olduğunu söyledilerHosbulduk kuzum ya nedeni neymis
Insallah sagliklisina vesile olur artik bu düşük . Sonuçta tuttugunu biliyorsun artik üzülme. Keske ben de tuttugunu bilsem de tedavilere bi son versemSağlıksız gebelikmiş kuzum kese falan görünmüştü doktordan geldim iki saat sonra azar azar kanamam başladı işte az az geliyodu ama benim içim rahat etmedi acile gittik orda baktılar test falan yaptılar işte düşük olduğunu söylediler
Ahh kuzum bUda kötü bi his inanki ama geçti çok şükürr ki :) sen nasılsın aşılama olmuşsun inşAllah Rabbim nasip eder bu emeklerin boş çıkmaz :)Insallah sagliklisina vesile olur artik bu düşük . Sonuçta tuttugunu biliyorsun artik üzülme. Keske ben de tuttugunu bilsem de tedavilere bi son versem
Insallah kuzum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah .Ahh kuzum bUda kötü bi his inanki ama geçti çok şükürr ki :) sen nasılsın aşılama olmuşsun inşAllah Rabbim nasip eder bu emeklerin boş çıkmaz :)
Evet cnm 1 sefer oldu ailemde var düşük yapan1 kere mi oldu kuzu?
Normalde kese görülmeyenleri saymıyolar sanırım o sayılmaz. Ailende pıhtılaşma sorunu olan yoksa veya sebebi belirlenemeyen 3 düşük olursa yapılıyo demişti bana yanlış tedavi yapıp sonra 600lira yaptır testi getir diyen doktor. Sözüne ne kadar güven olur bilmiyorum ama duyduğum o. Bide testi isteyecek genetikteki doktorda soruyo haftaları ve keseyi/kalp atışı duyulup duyulmadığını
Pembe kuruma çizgisi olmaz bence yaaa kan ber sen benceeeeCiceklerim bu dün ilk yaptıgım testti sanırım farklı biryere kaldırmısım attım zannediyordum simdi buldum pembe cizgi olmus böyle pembe kuruma cizgisi oluyormu
Eki Görüntüle 2557571
Amin cnm..Vala benim hafızam kötü cnm Rabbim snaa da hayırlısıyla sağlıkla gelir insAllah
Gidecem canım günaydın
İnsallah canım bende saasırdımBana yardımcı olabilecek kimse yokmu kızlar ☹
Negatifse sonradan da olsa bu şekilde çıkmıyor hafif silik bir çizgi var ben direk bakınca gördüminşallah hamilesindir
Sende gelmissin bebegimmmm bende cok sevindim etkilenmezsen gitme birdahaa olurmuNanaa gelmişsin çok sevindiim. Evet canım ne yazıkki düşük oldu biraz üzüldüm ama toparladım çok şükür şimdi daha iyim
Verecem canım günaydınPembe kuruma çizgisi olmaz bence yaaa kan ber sen benceeee
İnşallah istediğimiz çizgidir yaaaaVerecem canım günaydın
Resimde gri göziküyor ama yakından acık pembe bildigin
Günaydın canım iyiyiz temizlik günü bugün benim çamasırlar nevresimler falanGünaydın çiçeklerim
Cumamız mübarek olsun
Nasılsınz ne yapıyorsunuz
Ya bı de bana gelse o temizlik günüGünaydın canım iyiyiz temizlik günü bugün benim çamasırlar nevresimler falansen napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?