Bat geçtimi kuzumTamam canım herzaman bekleriz❤ Bende ne yapayım karnasalarla ugrasıyorum yine
hadi güzel haberlerle dön inşallahhVerecem canım cıkacam birazdan
Yapsın artık çaresi yok sen hamilsin sonucta yardımcı olur yanievet ya öyle vala heryer heryerde bizim yatagin bazasina kaç aydır eşime söyleniyordum yüksek ayak yaptık itip kaldırması zor oluyor temizlikte diye önemsemedi şimdi almış gelmiş mecbur kendi yapacak ben kaldramam cezanı çek dedim
Bugün kuzum Allah tan mani çıkmazsa 13:40 ta randevum
sonucunu merakla bekliyorum cnm hayrlisi olsun insAllah
Güzel haberle gel özel hastaneemi
evet ya öyle vala heryer heryerde bizim yatagin bazasina kaç aydır eşime söyleniyordum yüksek ayak yaptık itip kaldırması zor oluyor temizlikte diye önemsemedi şimdi almış gelmiş mecbur kendi yapacak ben kaldramam cezanı çek dedim
Bugün kuzum Allah tan mani çıkmazsa 13:40 ta randevum
sonucunu merakla bekliyorum cnm hayrlisi olsun insAllah
Canımm bende şimdi gördüm fotoyu inşallah vardır
Benimde 2 gün gecikmem var testlerde kayda değer bişey yok
Özelde kan vericeksen 1 saate çıkar inşallah
Heyecanla bekliyoruz
Adet gününde azıcık bir kanama yasamıs daha da olmamıs peçeteye falan gelmiş tam adet sayılmaz benceBat geçtimi kuzum
hadi güzel haberlerle dön inşallahh
Valla bi gidip şansımı denicem belki yaparlar şuan b12 d vitamini vr tsh ilacı kullanıyorum cnm eksiklik varHmm doktora dağılmakta fayda var kuzu. Allah gönlüne göre versin. Bide vitamin değerlerine baktır. D vitamini önemliymiş geçen gün öğrendim
Hadiii yerleşmedir belkideAdet gününde azıcık bir kanama yasamıs daha da olmamıs peçeteye falan gelmiş tam adet sayılmaz bence
Silik çizgi görüyorum ben ilk resimdeKızlar bunlarda benim testler
Geniş olanı bi saat önce yaptım
Silik çizgi görüyorum ben ilk resimde
Ben silik bir cizgi goruyorumKızlar bunlarda benim testler
Geniş olanı bi saat önce yaptım
Soğan suyu yapmıştın dimi cnm sen inşallah bebiş vardırPazartesiye kadar olmazsam bende bi kan veririm belki
Ne zaman batin zuzumPazartesiye kadar olmazsam bende bi kan veririm belki
Soğan suyu yapmıştın dimi cnm sen inşallah bebiş vardır
Uzun olanda varHangisindeee
Adettken mi basladin yoksa adetten sonra miEvet bi 10 gün kadar yaptım canım ya gecikme yaptı soğan yada bebik
Ne zaman batin zuzum
Cnm gecikme yaşayan oluyor mu soğan suyu yapıpta araştırdın mı bnde 9 gün içtim bu ay ama regl tarihimi bilmiyorum kimyasal oldugu için geçen ay hesap yapamadımEvet bi 10 gün kadar yaptım canım ya gecikme yaptı soğan yada bebik
Adettken mi basladin yoksa adetten sonra mi
Insallah vesile olmustur .cok var sogan suyu ile kalan ❤❤❤Adetim bitti bi gün sonra başaladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?