Benim asilama oldugu zaman agladim kaldi ki bebek haberi alinca heralde hastaneyi biribirine katarim heyecandanÇok heycanlı oluyor yaa bide doktor pozitif diyince salak salak gülüyosun afedersiniz :))
Cok erken degil mi kese icin yani bilmiyorum ama bildigim kadariyla cok erken gözükmüş masallahhhhhKızlar doktordan çıktım keseyi gördü ama çok küçük henüz şekli güzel dedi iki haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım iki haftalıkken kese gözükür mukan istedi tekrar folik asit yazdı gönderdi pazartesi çıkacak sonuç
Ne bilim ay bana da erken geldi iki hafta için bence biraz daha büyükCok erken degil mi kese icin yani bilmiyorum ama bildigim kadariyla cok erken gözükmüş masallahhhhh
Ayy inşallah alırsın kuzum bu ay yeterki alda kat birbirine :))Benim asilama oldugu zaman agladim kaldi ki bebek haberi alinca heralde hastaneyi biribirine katarim heyecandan
baya erken ama gelişimi iyi demekki maşallah :))Kızlar doktordan çıktım keseyi gördü ama çok küçük henüz kese şekli güzel dedi iki haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım iki haftalıkken kese gözükür mukan istedi tekrar folik asit yazdı gönderdi pazartesi çıkacak sonuç
Aynen inşallah yaaa çok mutlu olurum vallaNoluyor acaba icerdeayy insallah doktor hamilesin desin ya mucize olur
Ay insallah kuzum yaAyy inşallah alırsın kuzum bu ay yeterki alda kat birbirine :))
Nasıl görmüş hemen bilenedimki belkide görmüştür canım yaKızlar doktordan çıktım keseyi gördü ama çok küçük henüz kese şekli güzel dedi iki haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım iki haftalıkken kese gözükür mukan istedi tekrar folik asit yazdı gönderdi pazartesi çıkacak sonuç
Dert etme kiz dusunme strese sokma kendiniNe bilim ay bana da erken geldi iki hafta için bence biraz daha büyük
Belki ic karni genistir ondan da gormus olabilir miNasıl görmüş hemen bilenedimki belkide görmüştür canım ya
insAllah canımbaya erken ama gelişimi iyi demekki maşallah :))
bende gördüm minicik biseydi keseNasıl görmüş hemen bilenedimki belkide görmüştür canım ya
Yok yapmıyorum cnmDert etme kiz dusunme strese sokma kendinidoktor hersey yolunda dediyse sen de kuruntu yapma
O his geliyor biliyomusun ben geçen ay geç yaptım testi burdaki kızların ısrarıyla ama hissediyodum yani emin ol sende hissediceksin :)Ay insallah kuzum ya
Boyle dedin diye icim kipir kipir oldu bi anO his geliyor biliyomusun ben geçen ay geç yaptım testi burdaki kızların ısrarıyla ama hissediyodum yani emin ol sende hissediceksin :)
Adet gecikince rahim bebek arıyo derlerr seninkide aradığınu bulur belki bu ay :))Boyle dedin diye icim kipir kipir oldu bi angecen ay benim gunum gecmisti tam umutlandim var diye sonu husran 4 gun gecti resmen hic gecikmezdi
Arayan belasini da bulur mevlasini daAdet gecikince rahim bebek arıyo derlerr seninkide aradığınu bulur belki bu ay :))
Belki bulur şebekAdet gecikince rahim bebek arıyo derlerr seninkide aradığınu bulur belki bu ay :))
Hahahah anasını bulsun benceee :)Arayan belasini da bulur mevlasini da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?