Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm bendede korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti 40 günde falan olmaya başladım
değişiyor canım korunmayı bıraktıktan b sonra zaten
Sağol canım amin insAllah
İnsAllah yumurtlmadr canım değerlendir geç yumurtluyorsn belki de

Canım bebek iki haftalıksa gebelik dört haftalık oluyor yani adetten sayılıyor ya senin doktor neden döllenmeden saymış anlamadım ama onu bile görmek zor tabi..

Aynen bana da ilk gittigim doktor bu degerlerle sen asla anne olamazsin demisti yikilmistim hatta burda baya buhrandi zamnalr geçirdim sonra gittigim baska bir doktor sacmalamis o doktor degerlein sadece dusuk bu imkamsiz degil dedi
İşte her doktor aynı değil yani kime güvenicez psikolojimizi alt üst ediyolar vallahi

Değerlendiremem küsüm m
aaa niye kız
Canım bebek iki haftalıksa gebelik dört haftalık oluyor yani adetten sayılıyor ya senin doktor neden döllenmeden saymış anlamadım ama onu bile görmek zor tabi..
Bende öyle düşündüm cnm normlade sata göre 6+2 falan olması lazım büyük ihtimal 4 haftalık falan baya küçük zaten dedi kese ne bilim belki kafası karıştı o an

Kızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası

Kızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası
Zannetmiyorum cnm bende her ay olurdu o akinti

Bakalım cnm regl gelsin sonra eşim ikna olursa bi gitmek istiyorum

N Nana Ana canım arkadaşların dediği gibi pco ciddi birşey değil ve kendin de biliyorsun stresten az olduğunun farkındasın, ilk yapman gereken gerçekten kafadan atmak olsun. Bir de demeyeyim diyorum ama adet gününde az da olsa kanaman varsa o yerleşme değil adettir arkadaşlardan test yap yerleşmedir diyenler oluyor gerçekten başına gelenler olabilir ama aşırı ümitlenip sonra hayal kırıklığı oluyor. Sen adetten önce test yapmayın diyorsun ben de sana bundan sonra adet sonrası test yapıyorsun diye kızacağım

Gebelik isterken d vit kullanılabiliyo mu? Bende sınırda oluyo arada sonra geri düşüyo hep. Dahiliyeci asistan arkadaşım en son b12 de düşük diye vermişti ama d vit vermemişti gebelik istiyosun diyerek
Tabiki cnm düşüklüğü gebe kalmaya engel d vitaminin

Zannetmiyorum cnm bende her ay olurdu o akinti
Bende geçen ay başladı kokusu falanda yok yumurtlama akıntısınolabilirmi acaba diye düşündüm ama düşük yaptığım içinde hemen yumurtlama olmaz öyle bir çelişki işte

Canım peynir kesiği gibiyse çok tortuluysa enfeksiyondan olabilir ama normal beyaz bir akıntıysa gebelik de olabilir ben gebeliği öğrenmeden şüphelendim mantarda olandan farklı bembeyaz bir akıntım olmuştu

Bende geçen ay başladı kokusu falanda yok yumurtlama akıntısınolabilirmi acaba diye düşündüm ama düşük yaptığım içinde hemen yumurtlama olmaz öyle bir çelişki işte
Niye olmasın yumurtlama, birkaç hafta geçti sanki düşüğün üzerinden, yumurtlama da olabilir yani

Bnde var enfeksiyon veya iltihap bn kurtulamıyorum dikkat et kuzm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…