- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
değişiyor canım korunmayı bıraktıktan b sonra zatenHmm bendede korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti 40 günde falan olmaya başladım
Sağol canım amin insAllahFit mutlu anne canm Gözünaydn Rabbim kucagımaa Aldım kızlar demeyi nasip etsnnn sağlıkla dua et banada bugün benm uzun zamn sonra şefaf uzayan akıntm oldu şefaf o neden olyor ve adetmn 18. Günü biliyormsn neden oldgunu
Değerlendiremem küsüm mdeğişiyor canım korunmayı bıraktıktan b sonra zaten
Sağol canım amin insAllah
İnsAllah yumurtlmadr canım değerlendir geç yumurtluyorsn belki de
Canım bebek iki haftalıksa gebelik dört haftalık oluyor yani adetten sayılıyor ya senin doktor neden döllenmeden saymış anlamadım ama onu bile görmek zor tabi..Kızlar doktordan çıktım keseyi gördü ama çok küçük henüz kese şekli güzel dedi iki haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım iki haftalıkken kese gözükür mukan istedi tekrar folik asit yazdı gönderdi pazartesi çıkacak sonuç
Hakkında hayırlısı cnmİnşallah canım ama sanmıyorum ağrılarım başladı çünkü akşama olurum enn geç yarına
İşte her doktor aynı değil yani kime güvenicez psikolojimizi alt üst ediyolar vallahiAynen bana da ilk gittigim doktor bu degerlerle sen asla anne olamazsin demisti yikilmistim hatta burda baya buhrandi zamnalr geçirdim sonra gittigim baska bir doktor sacmalamis o doktor degerlein sadece dusuk bu imkamsiz degil dedi
aaa niye kızDeğerlendiremem küsüm m
Bende öyle düşündüm cnm normlade sata göre 6+2 falan olması lazım büyük ihtimal 4 haftalık falan baya küçük zaten dedi kese ne bilim belki kafası karıştı o anCanım bebek iki haftalıksa gebelik dört haftalık oluyor yani adetten sayılıyor ya senin doktor neden döllenmeden saymış anlamadım ama onu bile görmek zor tabi..
Dusunmuyor doktorlarİşte her doktor aynı değil yani kime güvenicez psikolojimizi alt üst ediyolar vallahi
Ama son bulduğum doktorumdan çok memnunum resmen psikolog gibi :)Dusunmuyor doktorlar
Zannetmiyorum cnm bende her ay olurdu o akintiKızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası
Bakalım cnm regl gelsin sonra eşim ikna olursa bi gitmek istiyorumailemde de düşük yapanlar sebebi belirlenemeyen de kuzu. Daha ılımlı yaklaşırlar. Bide o testi devlette ben ve eşimi aynı anda istediler muayene görüşmesine. İkimizdendekanı istediler ama tek bana pıhtılaşma bakıp ikimizdende kromozom testi istediler. Aklında olsun birlikte gitmeniz durumunda ikinizden de 1tüp kan alıp yapabilirler. Ömürde 1 kere yapılıyo diye sonuçlarda eşin bile olsa imza karşılığı kişinin kendine teslim yapıyolar
Tabiki cnm düşüklüğü gebe kalmaya engel d vitamininGebelik isterken d vit kullanılabiliyo mu? Bende sınırda oluyo arada sonra geri düşüyo hep. Dahiliyeci asistan arkadaşım en son b12 de düşük diye vermişti ama d vit vermemişti gebelik istiyosun diyerek
Bende geçen ay başladı kokusu falanda yok yumurtlama akıntısınolabilirmi acaba diye düşündüm ama düşük yaptığım içinde hemen yumurtlama olmaz öyle bir çelişki işteZannetmiyorum cnm bende her ay olurdu o akinti
Aynen benim de oyle su ankiAma son bulduğum doktorumdan çok memnunum resmen psikolog gibi :)
Canım peynir kesiği gibiyse çok tortuluysa enfeksiyondan olabilir ama normal beyaz bir akıntıysa gebelik de olabilir ben gebeliği öğrenmeden şüphelendim mantarda olandan farklı bembeyaz bir akıntım olmuştuKızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası
Niye olmasın yumurtlama, birkaç hafta geçti sanki düşüğün üzerinden, yumurtlama da olabilir yaniBende geçen ay başladı kokusu falanda yok yumurtlama akıntısınolabilirmi acaba diye düşündüm ama düşük yaptığım içinde hemen yumurtlama olmaz öyle bir çelişki işte
Canımı sıktı öküssssssaaa niye kız
Bende öyle düşündüm cnm normlade sata göre 6+2 falan olması lazım büyük ihtimal 4 haftalık falan baya küçük zaten dedi kese ne bilim belki kafası karıştı o an
Bnde var enfeksiyon veya iltihap bn kurtulamıyorum dikkat et kuzmKızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?