Valla bi gidip şansımı denicem belki yaparlar şuan b12 d vitamini vr tsh ilacı kullanıyorum cnm eksiklik var
Gebelik isterken d vit kullanılabiliyo mu? Bende sınırda oluyo arada sonra geri düşüyo hep. Dahiliyeci asistan arkadaşım en son b12 de düşük diye vermişti ama d vit vermemişti gebelik istiyosun diyerekValla bi gidip şansımı denicem belki yaparlar şuan b12 d vitamini vr tsh ilacı kullanıyorum cnm eksiklik var
Bilmiyorumki onunla alakası olurmuBelki ic karni genistir ondan da gormus olabilir mi
Ay ne güzel yaaaainsAllah canım
bende gördüm minicik biseydi kese
Yok yapmıyorum cnm
Bende bilmiyorumBilmiyorumki onunla alakası olurmu
Yaaaaa miniciiiikKızlar doktordan çıktım keseyi gördü ama çok küçük henüz kese şekli güzel dedi iki haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım iki haftalıkken kese gözükür mukan istedi tekrar folik asit yazdı gönderdi pazartesi çıkacak sonuç
çok korkuyordum görünmeyecek olumsuz bişey duyucam diyeAy ne güzel yaaaa
evet cnmYaaaaa miniciiiik
çok korkuyordum görünmeyecek olumsuz bişey duyucam diye
evet cnm
Saol cnm çok şükür gördüm küçükte olsa amin insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahCanımm gözün aydın keseyi görmüşsün Sağlıkla ilerlesin inşallah
Pko olup hamile kalan çok kişi var dert edilicek birşey değil o Nanacım takma kafama düzene girer mutlakaKizlar nanaya doktor pco var demis . Kan testi negatif cikmis uzgun oldugu icin yazamadi ..
Kız bana demişti Bi doktor her doktora güvenmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyorPko olup hamile kalan çok kişi var dert edilicek birşey değil o Nanacım takma kafama düzene girer mutlaka❤
Son bı senedir bozuktu cnm ayda adet oluyordm ama bazen 4-5 gün gecikmeli bazen erken oluyordmAdette düzensizlik varmıydı sende kuzu
Hmm bendede korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti 40 günde falan olmaya başladımSon bı senedir bozuktu cnm ayda adet oluyordm ama bazen 4-5 gün gecikmeli bazen erken oluyordm
Aynen bana da ilk gittigim doktor bu degerlerle sen asla anne olamazsin demisti yikilmistim hatta burda baya buhrandi zamnalr geçirdim sonra gittigim baska bir doktor sacmalamis o doktor degerlein sadece dusuk bu imkamsiz degil dediKız bana demişti Bi doktor her doktora güvenmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?