Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bi gidip şansımı denicem belki yaparlar şuan b12 d vitamini vr tsh ilacı kullanıyorum cnm eksiklik var

ailemde de düşük yapanlar sebebi belirlenemeyen de kuzu. Daha ılımlı yaklaşırlar. Bide o testi devlette ben ve eşimi aynı anda istediler muayene görüşmesine. İkimizdendekanı istediler ama tek bana pıhtılaşma bakıp ikimizdende kromozom testi istediler. Aklında olsun birlikte gitmeniz durumunda ikinizden de 1tüp kan alıp yapabilirler. Ömürde 1 kere yapılıyo diye sonuçlarda eşin bile olsa imza karşılığı kişinin kendine teslim yapıyolar

Valla bi gidip şansımı denicem belki yaparlar şuan b12 d vitamini vr tsh ilacı kullanıyorum cnm eksiklik var
Gebelik isterken d vit kullanılabiliyo mu? Bende sınırda oluyo arada sonra geri düşüyo hep. Dahiliyeci asistan arkadaşım en son b12 de düşük diye vermişti ama d vit vermemişti gebelik istiyosun diyerek

Yaaaaa miniciiiik

Kizlar nanaya doktor pco var demis . Kan testi negatif cikmis uzgun oldugu icin yazamadi ..
N Nana Ana cnm pco sıkıntı değil bak bende de vardı sıkma canını sakın Rabb'im büyük daha hayırlı vakit gelmdi demek ki nasibin er ya da geç bulacak seni

Kız bana demişti Bi doktor her doktora güvenmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor
Aynen bana da ilk gittigim doktor bu degerlerle sen asla anne olamazsin demisti yikilmistim hatta burda baya buhrandi zamnalr geçirdim sonra gittigim baska bir doktor sacmalamis o doktor degerlein sadece dusuk bu imkamsiz degil dedi

Fit mutlu anne canm Gözünaydn Rabbim kucagımaa Aldım kızlar demeyi nasip etsnnn sağlıkla dua et banada bugün benm uzun zamn sonra şefaf uzayan akıntm oldu şefaf o neden olyor ve adetmn 18. Günü biliyormsn neden oldgunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…