Ne biliyim kuzum 1 kasımda olmuştu işte düşük bugün 22. Gün aslında 4-5 gün önce oldu akıntım ama yumurtlamamıydı bilmiyorum bu aydan umudum zaten zerre yoktaNiye olmasın yumurtlama, birkaç hafta geçti sanki düşüğün üzerinden, yumurtlama da olabilir yani
İnşallah ollmaz kuzum sende dikkat etBnde var enfeksiyon veya iltihap bn kurtulamıyorum dikkat et kuzm
olabilir canım niye olmasın belki erken yumurtluyorsn bu ay koku yoksa enfeksiyon değildir bence ama yumurtlama akıntısı şeffaf olur diyorlar belki yumurtlama dönemine girmiş olabilirsinBende geçen ay başladı kokusu falanda yok yumurtlama akıntısınolabilirmi acaba diye düşündüm ama düşük yaptığım içinde hemen yumurtlama olmaz öyle bir çelişki işte
Canımı sıktı öküssssss
Mrb canımmerhaba
Bilmiyorumkii o akıntıyla beraber kahvelikte vardı hafif ama artık takip etmiyorum sıkıldım sanırımolabilir canım niye olmasın belki erken yumurtluyorsn bu ay koku yoksa enfeksiyon değildir bence ama yumurtlama akıntısı şeffaf olur diyorlar belki yumurtlama dönemine girmiş olabilirsin
Sende onunkini sık
Yaaa yumurtlamadr belki o zmn yumurtlama zamnai lekelenme olabiliyormuşBilmiyorumkii o akıntıyla beraber kahvelikte vardı hafif ama artık takip etmiyorum sıkıldım sanırım
Bilmiyorumki yaa doktorumda korunma dedi ama ben bu ay zaten olmaz kafasındayım o yüzden önemsemedim :)Yaaa yumurtlamadr belki o zmn yumurtlama zamnai lekelenme olabiliyormuş
Bat geçtimi ki canımBende belirtilerden şüphelenip 1 saat önce test yaptım ama ne yazık ki negatifartık gerçekten çok üzülüyorum sürekli bu durumu yaşamaktan
Aynen birde devlet hastanesine gidicekti aslında orayada görünsün bakalım birKız bana demişti Bi doktor her doktora güvenmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor
Hayır canım daha 1 hafta var ama bu ayki adetim herzmankinden farklıydı azdı birde birsürü belirti yaşadım bu nedenle acaba olabilir mi diye çok aklıma takılıyorduBat geçtimi ki canım
Tortumsu derken nasıl yani canımKızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası
Canım olabilir hiç belli olmaz valla değerlendir benceBende geçen ay başladı kokusu falanda yok yumurtlama akıntısınolabilirmi acaba diye düşündüm ama düşük yaptığım içinde hemen yumurtlama olmaz öyle bir çelişki işte
Saol kuzm inşallah kurtlrzİnşallah ollmaz kuzum sende dikkat et
Güzel diolabilir canım niye olmasın belki erken yumurtluyorsn bu ay koku yoksa enfeksiyon değildir bence ama yumurtlama akıntısı şeffaf olur diyorlar belki yumurtlama dönemine girmiş olabilirsin
Sende onunkini sık
hayırlısj insAllahBilmiyorumki yaa doktorumda korunma dedi ama ben bu ay zaten olmaz kafasındayım o yüzden önemsemedim :)
Güzel di
Denemekte fayda var tabikiAynen birde devlet hastanesine gidicekti aslında orayada görünsün bakalım bir
Kız daha varmış dur bakalım bekle bi çok erken yapmışsınHayır canım daha 1 hafta var ama bu ayki adetim herzmankinden farklıydı azdı birde birsürü belirti yaşadım bu nedenle acaba olabilir mi diye çok aklıma takılıyordu
Beyaz böyle kuzum şeffaf değil yaniTortumsu derken nasıl yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?