Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye olmasın yumurtlama, birkaç hafta geçti sanki düşüğün üzerinden, yumurtlama da olabilir yani
Ne biliyim kuzum 1 kasımda olmuştu işte düşük bugün 22. Gün aslında 4-5 gün önce oldu akıntım ama yumurtlamamıydı bilmiyorum bu aydan umudum zaten zerre yokta

Bende geçen ay başladı kokusu falanda yok yumurtlama akıntısınolabilirmi acaba diye düşündüm ama düşük yaptığım içinde hemen yumurtlama olmaz öyle bir çelişki işte
olabilir canım niye olmasın belki erken yumurtluyorsn bu ay koku yoksa enfeksiyon değildir bence ama yumurtlama akıntısı şeffaf olur diyorlar belki yumurtlama dönemine girmiş olabilirsin
Canımı sıktı öküssssss
Sende onunkini sık

olabilir canım niye olmasın belki erken yumurtluyorsn bu ay koku yoksa enfeksiyon değildir bence ama yumurtlama akıntısı şeffaf olur diyorlar belki yumurtlama dönemine girmiş olabilirsin

Sende onunkini sık
Bilmiyorumkii o akıntıyla beraber kahvelikte vardı hafif ama artık takip etmiyorum sıkıldım sanırım

Bende belirtilerden şüphelenip 1 saat önce test yaptım ama ne yazık ki negatif artık gerçekten çok üzülüyorum sürekli bu durumu yaşamaktan

Eklentiler

• image.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 40
Hayır canım daha 1 hafta var ama bu ayki adetim herzmankinden farklıydı azdı birde birsürü belirti yaşadım bu nedenle acaba olabilir mi diye çok aklıma takılıyordu
Kız daha varmış dur bakalım bekle bi çok erken yapmışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…