- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Vallaha hepsi oyle kizO nasıl motor ya bende istiyom o motordan
İyiyim cnm alt tarafta ağrılarım oluyor korkuyorum ama kanama yok çok şükür, doktora gitmedim daha 4+1 görünüyor haftaya Pazartesi gideceğim inş o zamana birşey olmazsa
Alt tarafta ağrılar normal canım benim. Bende hala devam ediyor o ağrılar. Rahim genişlediği için diyorlar. Bende kahverengi lekelenme kaldı azıcık. Ben de haftaya gidicemİyiyim cnm alt tarafta ağrılarım oluyor korkuyorum ama kanama yok çok şükür, doktora gitmedim daha 4+1 görünüyor haftaya Pazartesi gideceğim inş o zamana birşey olmazsasen nasıl oldun?
Geçer cnm kahverengi olunca zaten içerde beklemiş kan oluyor yeni kanama kırmızı olur o tehlikeli, hormonlarda ağrı yapıyormuş ya sorun değil geçici bunlarAlt tarafta ağrılar normal canım benim. Bende hala devam ediyor o ağrılar. Rahim genişlediği için diyorlar. Bende kahverengi lekelenme kaldı azıcık. Ben de haftaya gidicem
Dimi yaaaaa cok dogruAayyy bi de bebek opmeleri yok mu vakumluyorlar resmeeennn mmmmmmmuuuuuuurrrrrcççç diye ayy icim gidiyor oyle openlerin agzina kurekle vurasim geliyor
HamilemisinSat 5 kasım bat 30 kasım
Hahah simdi eklesinEslemcim bi aralar kaybolmuştu o yüzden ekleşemedik
Sanalda eklesmekBnden çıkan fikir neymiş kız
Düzenliyorum cicegimBat 3 bebeğim
Yanlısmı hatırladım kimdi ozaman bu fikrin sahibi
Benim de kasık ağrım oluyor ara sıra ya doktor ne dedi sana bazen kasılıyorum geceleri uyandırıyor . inşallah önemli bi sey degildir senin her sey yolundadirAlt tarafta ağrılar normal canım benim. Bende hala devam ediyor o ağrılar. Rahim genişlediği için diyorlar. Bende kahverengi lekelenme kaldı azıcık. Ben de haftaya gidicem
Oyballı cöregim benim agzına saglık cok icimi rahatlatıyorsunuz bebegim iyiki varsınızN Nana Ana kuzum benim balım benim hiç üzülme Rabbim ol dediği zaman olacak pco çok da korkulacak bir durum değil ki benim arkadaşım kendisi ağır pco idi yani ilaç olmazsa hiç ama hiç regl olmuyordu doktorlar o kadar korkuttu ki çocuğu olmayacak hatta tüp bebek bile olmaz diye korkusu vardı. Sonra tedavi için gittiklerinde eşinde de azospermi çıktı ameliyat oldu ve tüp bebeğe hiç bir şeye gerek kalmadan o kadar ağır pco olmasına rağmen hamile kaldı ve bir kızı var şimdi. Rabbim ol deyince Doktorlar ne derse desin çok da önemli değil. Senin ağır değil hafif en azından düzenli regl in var hep olumlu düşün akşam hep beynine olumlu düşünceler ileterek iyi inşallah Rabbim bu beklemelerinin mükâfatını verecek ve çok çok mükemmel bir anne olacaksın yüreği güzel insan sen üzme kendini
Sende bu kadar uyanık olmasaydın bebegim ben napayım grup bile yapmıstınız ozaman bana
Canım gitsenya sen draKızlar kahverengiler az az devam ediyor sabah 11 bucukta progestanı fitil olarak kullandım az önce yine tuvaletten sonra kahverengi leke geldi peçeteye
Doktorla konuştum telaş yapma ilaca devam et dedi bebek büyürken bunlar olabiliyomus, uzan sürekli dediCanım gitsenya sen dra
Aynen ne güzel bizde hormonluyuz herhalVallaha hepsi oyle kizdagal anam bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?