Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim cnm alt tarafta ağrılarım oluyor korkuyorum ama kanama yok çok şükür, doktora gitmedim daha 4+1 görünüyor haftaya Pazartesi gideceğim inş o zamana birşey olmazsa sen nasıl oldun?
Alt tarafta ağrılar normal canım benim. Bende hala devam ediyor o ağrılar. Rahim genişlediği için diyorlar. Bende kahverengi lekelenme kaldı azıcık. Ben de haftaya gidicem

Alt tarafta ağrılar normal canım benim. Bende hala devam ediyor o ağrılar. Rahim genişlediği için diyorlar. Bende kahverengi lekelenme kaldı azıcık. Ben de haftaya gidicem
Geçer cnm kahverengi olunca zaten içerde beklemiş kan oluyor yeni kanama kırmızı olur o tehlikeli, hormonlarda ağrı yapıyormuş ya sorun değil geçici bunlar

Benim de kasık ağrım oluyor ara sıra ya doktor ne dedi sana bazen kasılıyorum geceleri uyandırıyor . inşallah önemli bi sey degildir senin her sey yolundadir

Oyballı cöregim benim agzına saglık cok icimi rahatlatıyorsunuz bebegim iyiki varsınız Benide doktorun o anki söylemi tavrı tam tarif edemedim belki ama kısırmısım gibi davrandı cok etkilenmistim o an. Simdi daha iyiyim cok sükür sayenizde tabi sizin dualarınızla benim ikizlerimde olur Allahın izniyle ücüzlerimde cok sagol kuzummm

Kızlar kahverengiler az az devam ediyor sabah 11 bucukta progestanı fitil olarak kullandım az önce yine tuvaletten sonra kahverengi leke geldi peçeteye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…