Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bi ugrayip yine kaybolucam cok tatlisiniz umarim guzl hber almissinizdir hamisler bollasmistir bi tane aci haberimiz varmis cok uzuldum kimyasal olmasina gercektn umarim tez zamanda hepimizin saglikli hayirli evlatlari olur gecen ay asilamam tutmadi bu ayda ayin 20 de asilama yapildi komik olan 6 kere hastaneye gitmeme ragmen doktorum enfeksyonu asilama yaptigi gun gordu soledi ve bi kez daha umudum yerlerde oldu nys umarim tutar bu sefer zerre kndimi dinlemiorum ve kacinci gunu oldugumu bile biri tarih soleyince fark ediorum umarim olumsuz olursa uzulmem olumsuza hazirladim artik kndimi bu hafta ruyamda yesillik cicek selale bozuk para gordum cok guzldi hayirli ii seylerin hbercisimiz veee ev aldik tasinicaz umarim hayirli olur hep derdimki ew le ayni zmnda ögrenicem hamileligimi dilek gibi biseydi komik olan satin aldigimiz ciftinde bizim gibi sorunu olmus ve 5 . Senelerinde bebekleri olmus uzuntu hastalik getirio ewtt siz uzulmeyin bn uzulurum sizin yerinizede cokda dua ediorum hepimize ve son haber en yakin arkadasim dostum dedigim kiz 3 4 aylik ewli ve 2 ay oldu bebek dusuneli gecen ögrendim 4 de sabh msj atmiski hamile sevindim ama kndim icin ögle agladimki bide seni anliorum dio ya cinnet geciresim var nys ay cok konustum hepinizi özledim pskolojm cok bozuldu bi gulme krizine giriom bi anda aglamaya basliom fln ne cok zor bu dönem insallah hepimizin cabuk gecer bn yoruldum sadece onu fark ettim cok yoruldum.
Sizi sewiorum sadece bugun 6 ya kadar takilicam sizle sonra yine gidicem surekli bebek dusunup kotu olmak istemiorum biliorum cok takiorum napiyim bilerek olmuo ay cok konustum

Hosgdiinn kkizz ozlettin kendini ❤❤ hayirli olsun yeni eviniz insallah gule gule oturun hayirli haberlerini aliriz en yakin zamanda kendini eve verirken bi bakmissin hamilesin❤

L Loriklorik asilama zmnimiz ayni sanirim 20de olmustum bn ve gecen ayda 20de oldum 15 16. Gun adet oldu her ay ayni tarihdemi olcaz acaba adeti fln
Benim erken oldu adetim . 13 gunde oldum ondan sonraki ayda 4 gun gecikti. Bu ay bilmiyorum ne olucak
Bende canım yogunluga göre ya 1 yada 2 saate çıkar
Ciksin da hayirlisi ile insallahdun sana demistim bi 9 ay 10 gun ped yuzu gormeee insallah diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…