- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kızz ne sildiği gayette net hemde 5 6 gün var geliyor bebiş geliyoooKızlaaaaar silik dimiiiii
Aayyyyyy ölüyorum ❤❤Kızlaaaaar silik dimiiiii
Anne ben burdayım diyo ☺☺Kızlar nolur yazın kan vermeye gidiyorum şimdi
Önümüzdeki ayda senin bebiş anne ben burdayım dicek inşallah canımAynnneeeen oyle diyoe❤
10 gun sonra desin burdayimm annnaaauuuuuğğğ desinÖnümüzdeki ayda senin bebiş anne ben burdayım dicek inşallah canım
10 gun sonra desin burdayimm annnaaauuuuuğğğ desinb3n asilama tedavimdeyim 10 gun sonda sonuc alicam insallah
O da doğruYani yine de başka aya girmiş oluyor da ayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin Rabbim hiç birinizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ❤
Yaaaa ağladım oturup düşünün yaaaaa kan vermeye gidiyorum kızlar dua edin iyi olsunKızz ne sildiği gayette net hemde 5 6 gün var geliyor bebiş geliyooo
Yaaa çok sağol canım ağladım ya şaka gibi geliyorreeAayyyyyy ölüyorum ❤❤hamilesin gebesinnnn gobisinde can vaaarr masaaalllah yaa cok sevindimmmmmmmm su an gercekteennn❤❤ git git kan ver 1 hafta mi vardi adetr
Bende ağlamıştım valla şoka girmiştim anlıyoruz seni canım çok yüksek çıkcak inşallah zaten gayette net sağlıklı bi şekilde ilerlesin inşallahYaaaa ağladım oturup düşünün yaaaaa kan vermeye gidiyorum kızlar dua edin iyi olsun
Yaaaa yerimm kan verirsem daha rahat etcemAnne ben burdayım diyo ☺☺
Merakla bekliyoruz canımYaaaa yerimm kan verirsem daha rahat etcem
Kızlar LH testi yaptım
kız burdayım diye ya MaşAllahKızlaaaaar silik dimiiiii
Hadi insAllah çok güzel değerle gelirsn cnm merakla bekliyorum nerde vericen kanıYaaaa ağladım oturup düşünün yaaaaa kan vermeye gidiyorum kızlar dua edin iyi olsun
İnşallah canım bambaşkayım suan yaaaa çok mutluyum Allahım herkese nasip etsinBende ağlamıştım valla şoka girmiştim anlıyoruz seni canım çok yüksek çıkcak inşallah zaten gayette net sağlıklı bi şekilde ilerlesin inşallah ☺❤
Canım benim çok teşekkür ederimmmmkız burdayım diye ya MaşAllahyeminle çok heyecanlandm lh mi görünce zaten kendi lh sonucum geldi aklıma HCG yap diyecektim ki yapmışsın
Hadi insAllah çok güzel değerle gelirsn cnm merakla bekliyorum nerde vericen kanı
Belliydi zaten bu ay bebişinin geleceği ☺ Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllahİnşallah canım bambaşkayım suan yaaaa çok mutluyum Allahım herkese nasip etsin
Tamam cnm insAllah sağlıkla ilerler ya MaşAllah senden umutluydum zaten bubayCanım benim çok teşekkür ederimmmmözelde vercem canımm
İnşallah seninde olucak bu ay dua etcem bol bol10 gun sonra desin burdayimm annnaaauuuuuğğğ desinb3n asilama tedavimdeyim 10 gun sonda sonuc alicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?