Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay Allah razı olsun kuzum senden
Senden de cnm ❤
Kiz hic deme yaaa ben de sasrdim acikcasi.
Simdiden korkuorm ilerisi icin.
Allhtan gece yatarken tek hissediorm

Canımcım keseyi görünce beni etiketle oldu mu. Seni takip etmek için ara ara bakıyorum ama kaçırabilirim :)
Canım tam bir hafta var pazartesi gideceğim inş o zamana kadar bişey olmazsa, etiketlerim inş unutmazsam Kafa dağıtmaya düşünmemeye çalışıyorum becerebildiğim kadar

Canım tam bir hafta var pazartesi gideceğim inş o zamana kadar bişey olmazsa, etiketlerim inş unutmazsam Kafa dağıtmaya düşünmemeye çalışıyorum becerebildiğim kadar
Ben burada hiç unutamıyorum bebeği, hep aklımda kalıyor :))) hamile gibi hissediyor musun? Ben hala hissetmiyorum.

Ben burada hiç unutamıyorum bebeği, hep aklımda kalıyor :))) hamile gibi hissediyor musun? Ben hala hissetmiyorum.
Hiç hissetmiyorum hatta paldır küldür hareket ediyorum unutuyorum yani sonra bir an kendi kendime hatırlatıyorum bazen de kısa süreli ağrılar oluyor öyle hatırlıyorum, şu 2-3 ay geçse hareketleri hissetsek gerisi yavaş geçse de olur

Aynı hisler içindeyiz biliyor musun :) ama dikkat et, bebek sağlamlaşana kadar kendini yorma. Ben kendimi sakınmadım, saatlerce ayakta iş yaptım ve kanamam oldu biliyorsun. Üzülmeyelim sonra. Nasibi varsa gelir elbette ama tedbir bizden canımcım :))

Öyle canım tedbirimizi almak lazım ama işte yorgunluk oluyor mutlaka, bu hafta iyiydik de yarından itibaren yoğunluk başlıyor ayakta olacağım hep, mümkün oldukça oturmaya çalışırım bakalım nasıl geçecek bu aylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…