Senden de cnm ❤Ay Allah razı olsun kuzum senden
Kiz hic deme yaaa ben de sasrdim acikcasi.
İnşallah canım yaaa bizlerde anne olalım inşalalhOlmuştu canım, yumurtlamadan sonraki hafta olmuştu bazen hala oluyor ara ara, hadi inş dualarım kabul olur sıra size geldi ☺
Hii erkn o zamn daha bekliczÇıkmazki çatlamadan sonra 10.gün yarın hcg erken olur diye düşündüm
Aynen canımmHii erkn o zamn daha beklicz
Canımcım keseyi görünce beni etiketle oldu mu. Seni takip etmek için ara ara bakıyorum ama kaçırabilirim :)Olmuştu canım, yumurtlamadan sonraki hafta olmuştu bazen hala oluyor ara ara, hadi inş dualarım kabul olur sıra size geldi ☺
Canım tam bir hafta var pazartesi gideceğim inş o zamana kadar bişey olmazsa, etiketlerim inş unutmazsamCanımcım keseyi görünce beni etiketle oldu mu. Seni takip etmek için ara ara bakıyorum ama kaçırabilirim :)
Ben burada hiç unutamıyorum bebeği, hep aklımda kalıyor :))) hamile gibi hissediyor musun? Ben hala hissetmiyorum.Canım tam bir hafta var pazartesi gideceğim inş o zamana kadar bişey olmazsa, etiketlerim inş unutmazsamKafa dağıtmaya düşünmemeye çalışıyorum becerebildiğim kadar
Hiç hissetmiyorum hatta paldır küldür hareket ediyorum unutuyorum yani sonra bir an kendi kendime hatırlatıyorum bazen de kısa süreli ağrılar oluyor öyle hatırlıyorum, şu 2-3 ay geçse hareketleri hissetsek gerisi yavaş geçse de olurBen burada hiç unutamıyorum bebeği, hep aklımda kalıyor :))) hamile gibi hissediyor musun? Ben hala hissetmiyorum.
Aynı hisler içindeyiz biliyor musun :) ama dikkat et, bebek sağlamlaşana kadar kendini yorma. Ben kendimi sakınmadım, saatlerce ayakta iş yaptım ve kanamam oldu biliyorsun. Üzülmeyelim sonra. Nasibi varsa gelir elbette ama tedbir bizden canımcım :))Hiç hissetmiyorum hatta paldır küldür hareket ediyorum unutuyorum yani sonra bir an kendi kendime hatırlatıyorum bazen de kısa süreli ağrılar oluyor öyle hatırlıyorum, şu 2-3 ay geçse hareketleri hissetsek gerisi yavaş geçse de olur
Öyle canım tedbirimizi almak lazım ama işte yorgunluk oluyor mutlaka, bu hafta iyiydik de yarından itibaren yoğunluk başlıyor ayakta olacağım hep, mümkün oldukça oturmaya çalışırım bakalım nasıl geçecek bu aylarAynı hisler içindeyiz biliyor musun :) ama dikkat et, bebek sağlamlaşana kadar kendini yorma. Ben kendimi sakınmadım, saatlerce ayakta iş yaptım ve kanamam oldu biliyorsun. Üzülmeyelim sonra. Nasibi varsa gelir elbette ama tedbir bizden canımcım :))
Günaydıiiiiiiin canım safak 9Günaydın güzellernasılsınız bakalım
Oh hadi inşallah güzel haberler ver bizeGünaydıiiiiiiin canım safak 94 gün sonra testlere başlayacağım
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınGünaydın güzellernasılsınız bakalım
Benimde şafak 5-6Günaydıiiiiiiin canım safak 94 gün sonra testlere başlayacağım
Iki çizgi cikmis kiiizzz yoksam insalllahhh yaaaaKızlar LH testi yaptım
Gunaydinnn cok sukue iyiyiz sizler nasilsiniiizzz bebislen❤Günaydın güzellernasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?