Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım doktora daha gitmedim bişey demez çünkü ama aile hekimime geldim ona danısıcam şimdi bide erken öğrendim ben ondandır geç döllenme oldu bide benim

Tuh cok uzuldum bn bilmiodum hatirlattimda insallah tedawi olmadan tutar saglikli hayirli bebis supriz olur sana
Alıltım cnm atlattım şükür demem sağlıksızdı vardır bundada bi hayır valla kuzu geçen ay kimysaldı işte bu ay 4 gün geçti regl ama bebek yok malesef inşallahhh dediğin gibi kendiliğindrn olur cnm

Insallah yol acildi ya artik gerisi gelir tutundugunu biliosun tuttugunuda rahim bunu yasadi genelde bi ay sonra hep hamile duyuyom kimyasal veya dusukde insallah seninde saglikli bebisinin hberini aliriz

Insallah yol acildi ya artik gerisi gelir tutundugunu biliosun tuttugunuda rahim bunu yasadi genelde bi ay sonra hep hamile duyuyom kimyasal veya dusukde insallah seninde saglikli bebisinin hberini aliriz
Ne guzel desin insanin boyle seyler duymaya ihtiyacı var resmen motive edici esleme soyledin ben okurken icim kipir kipir oldu

Valla mucize olur cnm keşke o şans benide bulsa sendende bekliyoruz gğzel heberler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…