Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ewt guzel degil kotu
Sen naptin nasilsin cnm bnm eslemim ay aklima gelip duruon hep
Aynen valla bazen büyük parçalar halinde zor atılıyor rahatsız edici iyiyim bitanem şükür tedavileri bıraktım para biriktiriyorum yeni tedavi için öle sen naptın geliyır mu bebiş

Akio tum gun akinti oluo enfeksyonda var jelde aktirio tortu tortu akinti yapio normalmis zaten doktor demisti ama aklimda kaldi bugun okuyum namaz kiliyim istedim yani olmazmi ? Az degil baya akinti var
O zaman her namaz için ayrı abdest al istersen yada daha emin olmak için diyaneti arayıp sorabilirsin.

Aşılama olacaktım aslında ama bu ay pas geçtik önümüzdeki ay aşılama yapacağız bu ay çatlatma iğnesi oldum sadece

Aynen valla bazen büyük parçalar halinde zor atılıyor rahatsız edici iyiyim bitanem şükür tedavileri bıraktım para biriktiriyorum yeni tedavi için öle sen naptın geliyır mu bebiş
Nasil ya senin tutmamismiydi tup bebek bn öle hazirliom yanildim mi ya
Walla bnde bebek disinda anlattigin gibi hersey gelio alttan alttan

Sonra yavaş yavaş azaldı ama daha adetime o kadar çok vardı ki şuan hatırlayamıyorum tam. Baya geçti aradan ve sildim de o anıları açıkçası :)
E iyisi geriye bakmamak ilerisini dusunucez artik :) napalim bizler mi istedik sanki bebegimizin olmasini takdiri ilahi

Nasil ya senin tutmamismiydi tup bebek bn öle hazirliom yanildim mi ya
Walla bnde bebek disinda anlattigin gibi hersey gelio alttan alttan
Tuttu tuttu kimyasal şoku yaşattı 3 gün ayamlarım yere basmayıp çakıldım yere sonra bebek 9 ay gün sonra gelsin cnm şimdi değil

Aynen canım doğru diyorsun çok erken öğrendim ben sabırsızım resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…