- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Mini ezcane oldu resmen evÖle valla hangi çekmeceyi açsam ilaç çıkıyor
Aynen valla bazen büyük parçalar halinde zor atılıyor rahatsız ediciEwt guzel degil kotu
Sen naptin nasilsin cnm bnm eslemim ay aklima gelip duruon hep
Sonra noldu belki tutmustur da kimyasal mi olmuştur. Ben 11.gunde yaptirmistim .2.70 gibi biseydi14 gün canımcım. Ben 10.gün yaptırdım kan tahlili epey yüksek çıkmıştı değer
O zaman her namaz için ayrı abdest al istersen yada daha emin olmak için diyaneti arayıp sorabilirsin.Akio tum gun akinti oluo enfeksyonda var jelde aktirio tortu tortu akinti yapio normalmis zaten doktor demisti ama aklimda kaldi bugun okuyum namaz kiliyim istedim yani olmazmi ? Az degil baya akinti var
Aynen valla atmıyorum yine lazım olur diye gitgide artıyor sayıMini ezcane oldu resmen ev
Aşılama olacaktım aslında ama bu ay pas geçtik önümüzdeki ay aşılama yapacağız bu ay çatlatma iğnesi oldum sadecegeçen ay benimki de baya söylenmişti adet olunca falan bu ay testi yaptm direk aman dur onu yapma bunu alma Demeler basladi
taşımıyorm cnm ev işi bile haftada bı anca yapıyorum cnm istemiyor şimdi başladım dinlene dinlene yapıyorum
Yuh ya nasıl doktorlar var insan bı söyler insanı boşa umitlenmesini sağlıyorlar bu ay tedavi gördün mü cnm normal mi deniyorsnz
anladım küçük filimBebişim regl 4 gün geçti gelen giden yok 22de test yaptım negatif çıktı grçen ay tüp bebekle kimyasal oldu sanırım ondan gecikme oluyor bu ay
Sonra yavaş yavaş azaldı ama daha adetime o kadar çok vardı ki şuan hatırlayamıyorum tam. Baya geçti aradan ve sildim de o anıları açıkçası :)Sonra noldu belki tutmustur da kimyasal mi olmuştur. Ben 11.gunde yaptirmistim .2.70 gibi biseydi
Nasil ya senin tutmamismiydi tup bebek bn öle hazirliom yanildim mi yaAynen valla bazen büyük parçalar halinde zor atılıyor rahatsız ediciiyiyim bitanem şükür tedavileri bıraktım para biriktiriyorum yeni tedavi için öle sen naptın geliyır mu bebiş
Anladim cnm ts edermO zaman her namaz için ayrı abdest al istersen yada daha emin olmak için diyaneti arayıp sorabilirsin.
E iyisi geriye bakmamak ilerisini dusunucez artik :) napalim bizler mi istedik sanki bebegimizin olmasini takdiri ilahiSonra yavaş yavaş azaldı ama daha adetime o kadar çok vardı ki şuan hatırlayamıyorum tam. Baya geçti aradan ve sildim de o anıları açıkçası :)
Kızlar 36,79 çıkmış düşük sanki ya. Adetime daha var ondan olabilirmi sizce
MaşallahKızlar 36,79 çıkmış düşük sanki ya. Adetime daha var ondan olabilirmi sizce
Tuttu tuttu kimyasal şoku yaşattı 3 gün ayamlarım yere basmayıp çakıldım yere sonra bebek 9 ay gün sonra gelsin cnm şimdi değilNasil ya senin tutmamismiydi tup bebek bn öle hazirliom yanildim mi ya
Walla bnde bebek disinda anlattigin gibi hersey gelio alttan alttan
Aynen canım doğru diyorsun çok erken öğrendim ben sabırsızım resmenCok normal özellikle söyledim düşük çıkar canını sıkma diyeben adet günü verdim kan biliyordum düşük çıkacağını çünkü 101 çıkmıştı o zaman yani sende adet günümü beklesen 150 civarı çıkardı büyük ihtimal
Sağol canım inşallah öyledirMaşallahHayırlı olsun adetten önce gayet iyii
İnşallah canımm benimKiz uzulunurmu ya kotuyu dusunme hemen yukselir bebis insallah
Tuh cok uzuldum bn bilmiodum hatirlattimda insallah tedawi olmadan tutar saglikli hayirli bebis supriz olur sanaTuttu tuttu kimyasal şoku yaşattı 3 gün ayamlarım yere basmayıp çakıldım yere sonra bebek 9 ay gün sonra gelsin cnm şimdi değil
Cnm napıyorsun hiç selamda vermiyonMaşallahHayırlı olsun adetten önce gayet iyii
Aynen canım sağlıklıysa hayırlıysa zaten bize gelir beneğim kafamı rahat tutuyorumSONUCTA HAMILE KALABILDIN YA ŞÜKÜRDEGERLERE TAKILMA NASIBINDE VARSA ZATEN SEN NE YAPARSAN YAP SENINDIR .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?