Yok kiz sen kal bn iice kotu oldum oyuzden uzaklastim yoksa dururdum bide bisey sorcam komik ama merak ettim simdi gunduz jel kullanioz ya biz tutunsun die gun boyu akio o bn abdest alsam namaz kilsam gunah olurmu akio cunku pis olmusmu oluo yoksa bisey olmazmi ?
Aa ii ozmn doktor diosa kist olusmasin diedir cunku bazen catlamayan fazla yumurtalar ilaclarinda etkisiyle kist olusumu yapabiliomus ve yapmasinlar die ara veriolarmis ay resmen biz doktor cikcaz gide gele
Kız ne düşüğü yumurtlamanın 10. Günü. Bebiş daha yeni yerleşmiş. İçini ferah tut, sakin dingin huzurlu heyecanlı olman gereken günleri böyle vesveselerle heba etme. Hayırlı olsun. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun.
Akio tum gun akinti oluo enfeksyonda var jelde aktirio tortu tortu akinti yapio normalmis zaten doktor demisti ama aklimda kaldi bugun okuyum namaz kiliyim istedim yani olmazmi ? Az degil baya akinti var
Yok cnm düşük değil bence herkesin değeri kendine özgü önemli olan artış doktor ne dedi görüştün mu cnm MasAllah sağlıkla ilerlesin insAllah canım aslında normal değer bence ben adet günümün ertesi günü ilk kanı verdim 110 çıkmıştı ben testte görünce hemen kan vermemiştim çünki