- 20 Mart 2011
- 13.965
- 32.571
- 798
Elimde değillllAhh kuzum ya bu kadar takma kafana taktıkça daha kötü oluyor insan kıyamam sana inşallah şifa oluyodur o çaylar iyiyim cnm bnde ilk kez adet olmaya çalışıyorum gelmedi gitti 22sinde test yaptım oda negatifti 4 gün geçti bugün doktor yolu gözüküyor bıktım gidesim yok
Elimde değillllAhh kuzum ya bu kadar takma kafana taktıkça daha kötü oluyor insan kıyamam sana inşallah şifa oluyodur o çaylar iyiyim cnm bnde ilk kez adet olmaya çalışıyorum gelmedi gitti 22sinde test yaptım oda negatifti 4 gün geçti bugün doktor yolu gözüküyor bıktım gidesim yok
İnşâllah ya zaten her ay aman bebek var hareket etme diye dşye şiştim
Ay ewt olaydi da put gibi kalaydik kizAçarız tabi kız ayıpsın hiç eksik kalır mıyız
aminnn benim dün ddeğerim 30 çıkınca çok mutlu oldm yarın tekrar kan vericmVe bn gider nanacim seni sewiorum uzulme insallah hepimiz anne olcaz koca gobuslu annisler hemde sizleri sewiorum umarim dönusumde hepiniz ve bn hamis oluruz kendinize iyi bakin hep dualarimdasiniz
Görülürüz canım kendine iyi bakVe bn gider nanacim seni sewiorum uzulme insallah hepimiz anne olcaz koca gobuslu annisler hemde sizleri sewiorum umarim dönusumde hepiniz ve bn hamis oluruz kendinize iyi bakin hep dualarimdasiniz
Amin çiçeğim inşallah vay isimler bile hazırVeririm kuzucummm Allahım sizede nasip etsin en kisa zamanda insallahİcime erkek doguyo ama bakalim sancar mi geliyo almila mi
Ahh cnm bnm Rabbim üzüntünü geçirsin bu güzel yüreğini bebişle taçlandırsın inşallah duamsınElimde değillllhayırla sonuçlanır İnşallah kuzum biraz daha geçsin bakalım
İnşâllah bitanemAy ewt olaydi da put gibi kalaydik kiz
Insallah acariz bi gun hep birlikde
Babasi sagolsun nisanliyken isimlerine karar vermisti benimde hosuma gitti benim cift ismim var esiminde o yuzden ikinci isimlerine ben karar vericem erkegin hazir sancar emir kizin ikinci adini hala dusunuyorumAmin çiçeğim inşallah vay isimler bile hazır
Ben 29 la öğrenmiştim canım benimde 3 gün vardıKızlar 36,79 çıkmış düşük sanki ya. Adetime daha var ondan olabilirmi sizce
Canisi hayrli olsnKızlaaaaar silik dimiiiii
H.geldn tatlim. Hayrli olsn eviniz gule gule oturun insllh. Burda bi arkds da araava aldiktan sonra hamis kaldi. Onlr da ugrasti baya olmdi. En iisi araba alalim dedi. O ay hamis kaldiKizlar bi ugrayip yine kaybolucam cok tatlisiniz umarim guzl hber almissinizdir hamisler bollasmistir bi tane aci haberimiz varmis cok uzuldum kimyasal olmasina gercektn umarim tez zamanda hepimizin saglikli hayirli evlatlari olur gecen ay asilamam tutmadi bu ayda ayin 20 de asilama yapildi komik olan 6 kere hastaneye gitmeme ragmen doktorum enfeksyonu asilama yaptigi gun gordu soledi ve bi kez daha umudum yerlerde oldu nys umarim tutar bu sefer zerre kndimi dinlemiorum ve kacinci gunu oldugumu bile biri tarih soleyince fark ediorum umarim olumsuz olursa uzulmem olumsuza hazirladim artik kndimi bu hafta ruyamda yesillik cicek selale bozuk para gordum cok guzldi hayirli ii seylerin hbercisimiz veee ev aldik tasinicaz umarim hayirli olur hep derdimki ew le ayni zmnda ögrenicem hamileligimi dilek gibi biseydi komik olan satin aldigimiz ciftinde bizim gibi sorunu olmus ve 5 . Senelerinde bebekleri olmus uzuntu hastalik getirio ewtt siz uzulmeyin bn uzulurum sizin yerinizede cokda dua ediorum hepimize ve son haber en yakin arkadasim dostum dedigim kiz 3 4 aylik ewli ve 2 ay oldu bebek dusuneli gecen ögrendim 4 de sabh msj atmiski hamile sevindim ama kndim icin ögle agladimki bide seni anliorum dio ya cinnet geciresim var nys ay cok konustum hepinizi özledim pskolojm cok bozuldu bi gulme krizine giriom bi anda aglamaya basliom fln ne cok zor bu dönem insallah hepimizin cabuk gecer bn yoruldum sadece onu fark ettim cok yoruldum.
Sizi sewiorum sadece bugun 6 ya kadar takilicam sizle sonra yine gidicem surekli bebek dusunup kotu olmak istemiorum biliorum cok takiorum napiyim bilerek olmuo ay cok konustum
Yavrusum benm netim yok zAten solemistm burda. Yeni beles net yaptm bi gunluk ole girdim simdiUlaa gorsem cevap veririm benim yazdigimi hic kimse gormemis olamaz
İnşâllah ikisini koymakta nasip olur cnmBabasi sagolsun nisanliyken isimlerine karar vermisti benimde hosuma gitti benim cift ismim var esiminde o yuzden ikinci isimlerine ben karar vericem erkegin hazir sancar emir kizin ikinci adini hala dusunuyorum
Hakkimizda hayirlisi olsun saglikli olsunda tek derdimiz ismi ne olsun diye dusunmek olsunİnşâllah ikisini koymakta nasip olur cnm
Yerim seni bisey sorcam bebegim cinsiyeti kacinci haftada ogrendinCanisi hayrli olsnsonucun da gayet ii. Onmli olan duznli artis zaten. Bnm adetin 2.gunu 31di
H.geldn tatlim. Hayrli olsn eviniz gule gule oturun insllh. Burda bi arkds da araava aldiktan sonra hamis kaldi. Onlr da ugrasti baya olmdi. En iisi araba alalim dedi. O ay hamis kaldi
Yavrusum benm netim yok zAten solemistm burda. Yeni beles net yaptm bi gunluk ole girdim simdi
Yok cnm olmadım 4 gün geçti bugünHakkimizda hayirlisi olsun saglikli olsunda tek derdimiz ismi ne olsun diye dusunmek olsunSen adet oldun mu bakiyim?
Ben kontrole gitmistm 13. Hafta bitmisti galiba %70 erkk demisti. 15. Hafta bitince yine gittim. O zman kesinlesti erkk oldgu. Erkkler erkn belli olurmus.Yerim seni bisey sorcam bebegim cinsiyeti kacinci haftada ogrendin
Ayy gelmez insallahYok cnm olmadım 4 gün geçti bugün
Ayy cok merak ediyorum cinsiyeti ne neye benziyoBen kontrole gitmistm 13. Hafta bitmisti galiba %70 erkk demisti. 15. Hafta bitince yine gittim. O zman kesinlesti erkk oldgu. Erkkler erkn belli olurmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?