Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de her gün 1 tane içerim mutlaka:)Bugün kasiklarim ağrıyor benim de ins. bebiştirayy nasil geçecek günler
Kaç gün var senin adetine? Ben de bir an önce geçsin istiyorum günler. 7 gün var daha benim. Ama bugünü saymayalım artık 6gün kalmış olsun. Benim kasiklarimda agri yok artık da bacaklarım sağ kalcam ve kuyruk sokumum ağrıyor. Diyorum ki romatizmalarım azdı galiba yagmur yağacak. Ya eşim her aradığında soruyor nasılsın, bir şeyin var mı, karnın ağrıyor mu, kasıklarına kramp giriyor gibi oluyor mu. Adam araştırıp durmuş bende belirti arıyor, üzülüyorum. Günler geçsin de netlessin bir an önce yaa.

Benim burnum findik gibi Allahtan esiminde oylee kocaman bir burnu yok hatta hic yok gibi kimse trabzonlu olduguna inanmiyo niyeyse sadece genlerden korkuyorum
Haaaa o zman is duaya kaldii
Bnmkinn de riskli. Benm babmlr da erzurmlu onlrda da burun var

canım benim 9 gün var adete.Eşin de hasretle bekliyordur napsin:) inşallah yaa seviniriz bu ay sağlıkla olur ve devam eder inşallah.4 5 güne test yaparız bakalım kısmet

kızlar herkese iyi aksamlar nasılsınız? sizinle bisey paylasmak istiyorum, bebek yapmaya karar verdigimizden beri bi turlu denemek kısmet olmadı, once grip oldum ilac kullandım, bu son uc haftadır da dislerim basladı agrımaya kanal tedavisi iltihap vs derken bi suru ağır antibiyotik verdi dr ve o yuzden de hep korunduk. bu aksilikler bi isaret olabilir mi? acaba vaz mı gecmeliyim veya biraz daha beklemeli miyim?

Belki vardir bende erken gebelik yapmistim hatirliyosan cikmamisti ilac kullanmistim sonra burda okudum birinde cikmamis erken gebelikte 5-6 gun sonra kaset testte cikmis bende ondan suphelendim yaptim bende de oyle cikti yaa
Ama cnm sen erken yapmıştın test ben reglden sonra yaptım geçince sanmıyorun

Canım senin kimyasal ne zamandı, geç döllenme mi oldu acaba
Cnm geçen aydı işte 24 ekimde regl olmuştum en son ama ben döngüm düzenlş 28 günde bir oluyorum genelde dğzensiz olanlarda oluyor ya geç döllenme

Aa telefondan mı cnm görüşmeye mi gittiniz yoksa ne dedi
Yok canım tüp bebek koordinatörleri varya onların tlf da görüştüm. Bilgilerimi verdim süreci anlattı ilaçlar hariç 9 bin tl tutuyormuş ocağa kadar doluymuş şuan zaten vs vs.
Sen nerde ne kadara yaptırdın ılk denemeni

canım benim 9 gün var adete.Eşin de hasretle bekliyordur napsin:) inşallah yaa seviniriz bu ay sağlıkla olur ve devam eder inşallah.4 5 güne test yaparız bakalım kısmet
İnşallah hayırlısıyla gelir bu ay bebislerimiz yaaa. İki gün sonra bi ovulasyon testi yapmayı planlıyorum. Dayanamıyorum. Esim de bu ay böyle çok isteyince. Normalde sakince beklerdim ama adam bana unutturmuyor, babalık içgüdüsü gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…