- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aynen kuzum sıkıntı yapma yükselcek sağlıklı bi şekilde inşallahÖylemi canım erken öğrenince böyle oluyor sanırımsağol canım benim❤
Kaç gün var senin adetine? Ben de bir an önce geçsin istiyorum günler. 7 gün var daha benim. Ama bugünü saymayalım artık 6gün kalmış olsun.Ben de her gün 1 tane içerim mutlaka:)Bugün kasiklarim ağrıyor benim de ins. bebiştirayy nasil geçecek günler
Bazilarinin kucuk oluoAyyy valla esim trabzonlu tek korkum ultrasonda komple burun gormek xhsjajka
Benim burnum findik gibi Allahtan esiminde oylee kocaman bir burnu yok hatta hic yok gibi kimse trabzonlu olduguna inanmiyo niyeyse sadece genlerden korkuyorumBazilarinin kucuk oluoinsllh top gibi guzl burunlri olur
HaaaaBenim burnum findik gibi Allahtan esiminde oylee kocaman bir burnu yok hatta hic yok gibi kimse trabzonlu olduguna inanmiyo niyeyse sadece genlerden korkuyorum
İnşallah canım rahatım telaş yapmanın bana bi faydası yok zaten nasibi varsa zaten gelicektirAynen kuzum sıkıntı yapma yükselcek sağlıklı bi şekilde inşallah ☺❤
Aynen canımİnşallah canım rahatım telaş yapmanın bana bi faydası yok zaten nasibi varsa zaten gelicektir
iki tarafta ağrıyor ama sağ taraf belirgin daha fazla ağrıyor.belime de vuruyor biraz.ama oturunca ağrı azalıyor ilginçAynen bende alışkınım vallatek bir tarafmı ağrıyor canım inşallah bebiştirr
canım benim 9 gün var adete.Eşin de hasretle bekliyordur napsin:) inşallah yaa seviniriz bu ay sağlıkla olur ve devam eder inşallah.4 5 güne test yaparız bakalım kısmetKaç gün var senin adetine? Ben de bir an önce geçsin istiyorum günler. 7 gün var daha benim. Ama bugünü saymayalım artık 6gün kalmış olsun.Benim kasiklarimda agri yok artık da bacaklarım sağ kalcam ve kuyruk sokumum ağrıyor. Diyorum ki romatizmalarım azdı galiba yagmur yağacak. Ya eşim her aradığında soruyor nasılsın, bir şeyin var mı, karnın ağrıyor mu, kasıklarına kramp giriyor gibi oluyor mu. Adam araştırıp durmuş bende belirti arıyor, üzülüyorum. Günler geçsin de netlessin bir an önce yaa.
Aynen benimde öyleydi tek tarafım ağrıyordu uzanınca geçiyor inşallah hamişsindiriki tarafta ağrıyor ama sağ taraf belirgin daha fazla ağrıyor.belime de vuruyor biraz.ama oturunca ağrı azalıyor ilginç
Ayy inşallah canım buradaki herkes hepimiz ve isteyen herkes ❤ ins.hamile olalım sağlıklaAynen benimde öyleydi tek tarafım ağrıyordu uzanınca geçiyor inşallah hamişsindir
İnşallah canım benim herkese nasip olsun inşallahAyy inşallah canım buradaki herkes hepimiz ve isteyen herkes ❤ ins.hamile olalım sağlıkla
Ama cnm sen erken yapmıştın test ben reglden sonra yaptım geçince sanmıyorunBelki vardir bende erken gebelik yapmistim hatirliyosan cikmamisti ilac kullanmistim sonra burda okudum birinde cikmamis erken gebelikte 5-6 gun sonra kaset testte cikmis bende ondan suphelendim yaptim bende de oyle cikti yaa
Aa telefondan mı cnm görüşmeye mi gittiniz yoksa ne dediAminn kuzum ikimizin de
Tüp Bebek doktoru Cem Çelik ten bilgi aldık bugün hayırlısı bakalım
Cnm geçen aydı işte 24 ekimde regl olmuştum en son ama ben döngüm düzenlş 28 günde bir oluyorum genelde dğzensiz olanlarda oluyor ya geç döllenmeCanım senin kimyasal ne zamandı, geç döllenme mi oldu acaba
Yok canım tüp bebek koordinatörleri varya onların tlf da görüştüm. Bilgilerimi verdim süreci anlattı ilaçlar hariç 9 bin tl tutuyormuş ocağa kadar doluymuş şuan zaten vs vs.Aa telefondan mı cnm görüşmeye mi gittiniz yoksa ne dedi
İnşallah hayırlısıyla gelir bu ay bebislerimiz yaaa. İki gün sonra bi ovulasyon testi yapmayı planlıyorum. Dayanamıyorum.canım benim 9 gün var adete.Eşin de hasretle bekliyordur napsin:) inşallah yaa seviniriz bu ay sağlıkla olur ve devam eder inşallah.4 5 güne test yaparız bakalım kısmet
Bende trabzonluyum, eşim erzurum ama kızımın burnu çok güzel :) babasınin çok sıkıntılı değilse sorun olmaz herhlde :)Ayyy valla esim trabzonlu tek korkum ultrasonda komple burun gormek xhsjajka
İnşallah hayırlısıyla gelir bu ay bebislerimiz yaaa. İki gün sonra bi ovulasyon testi yapmayı planlıyorum. Dayanamıyorum.Esim de bu ay böyle çok isteyince. Normalde sakince beklerdim ama adam bana unutturmuyor, babalık içgüdüsü gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?