Belki vardir bende erken gebelik yapmistim hatirliyosan cikmamisti ilac kullanmistim sonra burda okudum birinde cikmamis erken gebelikte 5-6 gun sonra kaset testte cikmis bende ondan suphelendim yaptim bende de oyle cikti yaa
Canisi hayrli olsn sonucun da gayet ii. Onmli olan duznli artis zaten. Bnm adetin 2.gunu 31di
H.geldn tatlim. Hayrli olsn eviniz gule gule oturun insllh. Burda bi arkds da araava aldiktan sonra hamis kaldi. Onlr da ugrasti baya olmdi. En iisi araba alalim dedi. O ay hamis kaldi
Yavrusum benm netim yok zAten solemistm burda. Yeni beles net yaptm bi gunluk ole girdim simdi
Canım ben içiyorum, kimseye söylemediğim için yapıp getiriyorlar yok içmem diyemiyorum ama ilerleyen aylarda bebeğin kilo alımına olumsuz etkisi oluyor diye duydum doğruluğunu da bilmiyorum ama bizimkiler çok minik şu an susam kadarlar zaten
Canım ben içiyorum, kimseye söylemediğim için yapıp getiriyorlar yok içmem diyemiyorum ama ilerleyen aylarda bebeğin kilo alımına olumsuz etkisi oluyor diye duydum doğruluğunu da bilmiyorum ama bizimkiler çok minik şu an susam kadarlar zaten