- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cook dogru dedin. Bugün hamile oldugumu farkediyor gibiyim az önce bebegimi gördüm kalbini de duydum sukurler olsun. Bugun 6+06+4 te gördüm kalp atışını dinledik. Duyana görene kadar cok stresliydim sonradan gecti stresim. İnşallah görürsün
Duydum duydummmm çok şükür kalp atışını duydumBen 6+4 te kese gördüm ve kalp atışını duydum hadi sen de güzel haberlerle gel
Ah cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm hado hayirlisi olsunDuydum duydummmm çok şükür kalp atışını duydum
Oyyy sagol kuzum Rabbim daha guzelini sana nasip etsin. İkiz olsun seninkiAh cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm hado hayirlisi olsun❤
Senin agzinin icindeki dilin dislerin kucuk dilin ses tellerin ne diiiiyyooorrr oylllleee kiizzzz ay cokkk amiiinn coookkk❤❤Oyyy sagol kuzum Rabbim daha guzelini sana nasip etsin. İkiz olsun seninki
Ahahahha öyle diyiverdim kafana bebek bezi geçirip bebelerinle çılgınca oynasın inşallaaahhhhSenin agzinin icindeki dilin dislerin kucuk dilin ses tellerin ne diiiiyyooorrr oylllleee kiizzzz ay cokkk amiiinn coookkk❤❤
Muhtemel anneligim zatwn yaAhahahha öyle diyiverdim kafana bebek bezi geçirip bebelerinle çılgınca oynasın inşallaaahhhh
Annaaaa bi de kimlikle babasinin adini koyarmisfatma sok
Insllh cnm. Rabbim burdaki peygamberlerimn ve sahabelrn hatrina gobuslerinizi saglikli hayrli bebislerle doldursn.Ay evet ben de çok iyi hatirliyorum Fatma 'nin gebelik testini.nasil sevinmiştik.ben de aynı zamanda öğrenmiştim sevinmiştim ama kimyasal olmuştu benimki.kismet böyleymiş demekki.insallah hepimiz sağlıcakla Allah'ın nasip ettiği zaman bebeklerimizi kucagimiza aliriz.Fatmacim sen yolu yarıladin vall
Gozun aydn cnm senn de . Saglkla ilerlesn insllh ❤Hamişler bebeklerinizi ilk kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Ben şimdi yoldayım doktora gidiyorum randevum var 4.haftada keseyi görmüstüm sonrasında ilk gidişim artık bebişi görmek istiyorum
Allhin delisiiiHamile olunca en cok da bulanti kusma yasamak istiyorum
Hadi gözün aydın. Allah isteyen bekleyen ve hakeden herkese bu heyecanları yaşatsın inşallahCook dogru dedin. Bugün hamile oldugumu farkediyor gibiyim az önce bebegimi gördüm kalbini de duydum sukurler olsun. Bugun 6+0
Ay gördünmü canım çok sevindim darısı bana olsun inşallah maşallahCook dogru dedin. Bugün hamile oldugumu farkediyor gibiyim az önce bebegimi gördüm kalbini de duydum sukurler olsun. Bugun 6+0
Ici bos olan kese mi nerrrdeee miiiinnniikkkk❤Teyzeleri bakın
Amin kuzum darısı basınaAy gördünmü canım çok sevindim darısı bana olsun inşallah maşallah❤❤
Ay yerim ya o siyah olan dimi yaaa maşallah sağlıkla ilerlesin minnoşTeyzeleri bakın
Kiz,zayoflarim biraz olsayok onu koymaz eminim deee. Kesin istemedgim biseydir. Adim gibi eminim okuzden. Isin yoksa sonradan mahkemeyle ugras
Insllh cnm. Rabbim burdaki peygamberlerimn ve sahabelrn hatrina gobuslerinizi saglikli hayrli bebislerle doldursn.
Yol yarilandi ama bi rahat yuzu goremdim tamdogru duzgun yureyemiorm . Nasil gececk diger yarisi bilmiorm
Gozun aydn cnm senn de . Saglkla ilerlesn insllh ❤
Allhin delisiiisen bole kaşın bakalm. Icin dışın bir olcak na ben sana solim simdiden. etma yapma bole dualr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?