- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ahahah ya olsun kiz olsun hayirli saglikli olsunİnşallah o günleri en kısa sürede yaşarsın canımbenim tek 1hafta falan bulantım oldu öyle öğk vöğk olmadı sevdiğin şeyden tiksinmekte hiç iyi değil yaaa köfte ben dışarda zaten yiyemezdim kendi yaptığımı annemin yaptığını yerdim inanırmısım ağzıma aldıpımygibi çıkardım, tavuk hertürlüsğnden tiksindim görmek dahi istemiyorum o yüzden rabbim versin yaşa o günleri sonra dersin allahım yeterrrr midem bulanmasın
Geldi bizimisilorik kız nasılsın ?
Insallah hamile kaliriimm yaOlsun da yeterki olsun deme aman cnm duaların kabul saatine denk gelir..
geldim ve gidiyorum vakit geldiGeldi bizimisiiyiyim bebeeem sen nasilsin
İnşallah hamile olursunda çok rahat geçer canım benimAhahah ya olsun kiz olsun hayirli saglikli olsun
minik fil nerelerde ki?Geldi bizimisiiyiyim bebeeem sen nasilsin
Mendilli geldi dee topikte bi lorikle eslem var dimi hain kadinmerhaba
Ahahahab ay cok güldümİnşallah hamile olursunda çok rahat geçer canım benimben tiksinme hariç çok iyiyim rabbim herkese yaşatsın senin mideni bulandırsa sen bebeğe küsersin
Efendim hayatım
Battaniye altında sancı çekiyorminik fil nerelerde ki?
Güzel anniş kıskanmış mıMendilli geldi dee topikte bi lorikle eslem var dimi hain kadin
Niye sancın var canımBattaniye altında sancı çekiyor
Ahahaha tripkolik anne der sana tospiğinAhahahab ay cok güldüm
Ahahaha tripkolik anne der sana tospiğin
Oldun muBattaniye altında sancı çekiyor
Kiskandim valla hormonlrimla berabrrGüzel anniş kıskanmış mı
Bekle bence ikinizin ortak karari olmali israrci olmamalisin kuzu bence . Erkekler bizden daha umutlu belki bu sefer tutar dusuncesindedir. Insallah tutar tupe gerek kalmazKızlar şimdi bana bi akıl verin 3. Aşılamamın 5. Günündeyim zaten buda tutmazsa tüp bebek raporu çıkıyor ve ben eşime son iki haftadır buda tutmazsa hemen tüp bebeğe başvuralım dedim tamam dedi dün akşam yine dedim haftaya belli olacak tüp bebek için görüşmeye gelebilir misin acaba diye sordum dur bi acele etmeyelim dedi o öyle deyince çok sinirlendim zaten hemen başlamıyorlar ki konuşuyorsun test felan yapıyorlar kim bilir ne zaman başlayacaklar çok tepki verdim o susan taraf oldubende zaman kaybı olmasın istiyorum ısrarlı mı olmalıyım yoksa onu mu dinlemeliyim konu maddi kaynaklı değil ne için zamana bıraktığınıda anlamıyorum çok heveslenmiştim adet olur olmaz görüşmeye gitmek için hevesim kursağımda kaldı ni yapiim
Hemen umutsz olmayalm demek istemis sanki. Umudu var esinin.Kızlar şimdi bana bi akıl verin 3. Aşılamamın 5. Günündeyim zaten buda tutmazsa tüp bebek raporu çıkıyor ve ben eşime son iki haftadır buda tutmazsa hemen tüp bebeğe başvuralım dedim tamam dedi dün akşam yine dedim haftaya belli olacak tüp bebek için görüşmeye gelebilir misin acaba diye sordum dur bi acele etmeyelim dedi o öyle deyince çok sinirlendim zaten hemen başlamıyorlar ki konuşuyorsun test felan yapıyorlar kim bilir ne zaman başlayacaklar çok tepki verdim o susan taraf oldubende zaman kaybı olmasın istiyorum ısrarlı mı olmalıyım yoksa onu mu dinlemeliyim konu maddi kaynaklı değil ne için zamana bıraktığınıda anlamıyorum çok heveslenmiştim adet olur olmaz görüşmeye gitmek için hevesim kursağımda kaldı ni yapiim
Valla bilmiyorum cnm bana ne oluyor 5 gün geçti regl agrım var gelmiyor arada akıntı geliyor koşup bakıyorum yokNiye sancın var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?