Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah ya olsun kiz olsun hayirli saglikli olsun

Kızlar şimdi bana bi akıl verin 3. Aşılamamın 5. Günündeyim zaten buda tutmazsa tüp bebek raporu çıkıyor ve ben eşime son iki haftadır buda tutmazsa hemen tüp bebeğe başvuralım dedim tamam dedi dün akşam yine dedim haftaya belli olacak tüp bebek için görüşmeye gelebilir misin acaba diye sordum dur bi acele etmeyelim dedi o öyle deyince çok sinirlendim zaten hemen başlamıyorlar ki konuşuyorsun test felan yapıyorlar kim bilir ne zaman başlayacaklar çok tepki verdim o susan taraf oldu bende zaman kaybı olmasın istiyorum ısrarlı mı olmalıyım yoksa onu mu dinlemeliyim konu maddi kaynaklı değil ne için zamana bıraktığınıda anlamıyorum çok heveslenmiştim adet olur olmaz görüşmeye gitmek için hevesim kursağımda kaldı ni yapiim

Bekle bence ikinizin ortak karari olmali israrci olmamalisin kuzu bence . Erkekler bizden daha umutlu belki bu sefer tutar dusuncesindedir. Insallah tutar tupe gerek kalmazadet oldugun zaman gidersiniz bence bi akisina birakin .daha cok yeni asilaman 5. Gunu .benim esimde hoslanmaz birisinin kotu bisey olunca anlatmayi kotu bi durumu bizim durumun ustune anlatma der heptup bebek konusunda da ayni sekilde su anlik durum onemli bizim icin diyor.

Hemen umutsz olmayalm demek istemis sanki. Umudu var esinin.
Once bi sonucunu gorun ondan sonra bu konuyu acarsin. Simdiden soleme surkli. Bozmayin moralinizi cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…