Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy hayıt tohumunu daha önceden kullandın mı o zaman bu belirtiler yoksa biraz umutlanabiliriz yumurtlama takibi yapmış mıydın
Yok ilk defa kullanıyorum. Normalde 28 günde bir adet olurum ama ekimde 24. Gün, kasımda 26. Gün adet oldum. Düzenim değişiyor gibi son zamanlarda. Ben şimdi 27. Gün olacağım diye baz aldım ama bilemiyorum tabi daha erken de olabilir. Testle takip yapmadım, yumurtlama sancısı oluyor bende ince bir sancı o pazar günü olmuştu.

Anladım canım o yumurtlama diye dusundugun yani değerlendirdiğin günden 15 gün sonra benim kaset testte çıktı. Adetime 6 gün vardı, geç döllenme olmadıysa çıkıyor inşallah bebeğin seninlediiir o denediğin günün üstüne kaç gün geçti

Babasi ayri ben ayri dusunuorz isim isi inada girdi baklm nolcak

Kiz bana gecmek bilmio ya sabirsz biriyim herlde ondan biraz da gecmio bana . Allhtan 2 aydr sehir disindaym. Evde olsam daha beterdi
Ay evet ben de çok iyi hatirliyorum Fatma 'nin gebelik testini.nasil sevinmiştik.ben de aynı zamanda öğrenmiştim sevinmiştim ama kimyasal olmuştu benimki.kismet böyleymiş demekki.insallah hepimiz sağlıcakla Allah'ın nasip ettiği zaman bebeklerimizi kucagimiza aliriz.Fatmacim sen yolu yarıladin vall

Umutlu degilim ama ben nedense
Lorikim hiiiiç umudunu yitirme sadece hep dua et. Tabiki ediyosundur ama her gün et, her ezan vaktinde dua et. Rabbim'e her şey kolay yeter ki isteyin benden diyor kalpten çok istiyor olabiliriz ama hepsini dile de getirmek gerek. Sadece duaya sarıl canım lorik

Her ezan okundugunda mutlaka elimi karnima koyup Rabbi hebli mines salihin diyorum bitene kadar❤❤

Hamişler bebeklerinizi ilk kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Ben şimdi yoldayım doktora gidiyorum randevum var 4.haftada keseyi görmüstüm sonrasında ilk gidişim artık bebişi görmek istiyorum

9. Gün bugün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…