Ayy hayıt tohumunu daha önceden kullandın mı o zaman bu belirtiler yoksa biraz umutlanabilirizBirşeyler var da bebek belirtisi mi, hayıt tohumu etkisi mi, adet belirtisi mi bilemiyorum.6 gün var daha, çıldırmazsam iyi.
Yok ilk defa kullanıyorum. Normalde 28 günde bir adet olurum ama ekimde 24. Gün, kasımda 26. Gün adet oldum. Düzenim değişiyor gibi son zamanlarda. Ben şimdi 27. Gün olacağım diye baz aldım ama bilemiyorum tabi daha erken de olabilir. Testle takip yapmadım, yumurtlama sancısı oluyor bende ince bir sancı o pazar günü olmuştu.Ayy hayıt tohumunu daha önceden kullandın mı o zaman bu belirtiler yoksa biraz umutlanabilirizyumurtlama takibi yapmış mıydın
AmiinnnnKızlar selam bugünkü sohbetinize de yine geç katıldım ben bu topikten çok umutluyum 2020ye girmeden aralık ayında herkes hamiş olacak inşallaaahhhhh
Amin kuzum inşallahhh insanlar mecbur gidiyor işteBüyük ihtimal öyledir ama yinede çok para. Rabbim herkese aratmadan nasip etsin inşallah.
Anladım canım o yumurtlama diye dusundugun yani değerlendirdiğin günden 15 gün sonra benim kaset testte çıktı. Adetime 6 gün vardı, geç döllenme olmadıysa çıkıyor inşallah bebeğin seninlediiirYok ilk defa kullanıyorum. Normalde 28 günde bir adet olurum ama ekimde 24. Gün, kasımda 26. Gün adet oldum. Düzenim değişiyor gibi son zamanlarda. Ben şimdi 27. Gün olacağım diye baz aldım ama bilemiyorum tabi daha erken de olabilir. Testle takip yapmadım, yumurtlama sancısı oluyor bende ince bir sancı o pazar günü olmuştu.
Lorik en çok senden iyi haberler almak istiyorum ne zaman test yapma gününAmiinnnnzaten bi avuc insan kalmisiz
Bugun 7. Gunum haftaya bugunLorik en çok senden iyi haberler almak istiyorum ne zaman test yapma günün
Ayyy geri sayım başlasınnnnBugun 7. Gunum haftaya bugun
Umutlu degilim ama ben nedenseAyyy geri sayım başlasınnnnçok heyecanlandım kız pozitif çıkarsa bizi unutma testin fotosunu at öyle kaybol
Ay evet ben de çok iyi hatirliyorum Fatma 'nin gebelik testini.nasil sevinmiştik.ben de aynı zamanda öğrenmiştim sevinmiştim ama kimyasal olmuştu benimki.kismet böyleymiş demekki.insallah hepimiz sağlıcakla Allah'ın nasip ettiği zaman bebeklerimizi kucagimiza aliriz.Fatmacim sen yolu yarıladin vallBabasi ayri ben ayri dusunuorzisim isi inada girdi baklm nolcak
Kiz bana gecmek bilmio yasabirsz biriyim herlde ondan biraz da gecmio bana . Allhtan 2 aydr sehir disindaym. Evde olsam daha beterdi
Lorikim hiiiiç umudunu yitirme sadece hep dua et. Tabiki ediyosundur ama her gün et, her ezan vaktinde dua et. Rabbim'e her şey kolay yeter ki isteyin benden diyor kalpten çok istiyor olabiliriz ama hepsini dile de getirmek gerek. Sadece duaya sarıl canım lorikUmutlu degilim ama ben nedense
Her ezan okundugunda mutlaka elimi karnima koyup Rabbi hebli mines salihin diyorum bitene kadar❤❤Lorikim hiiiiç umudunu yitirme sadece hep dua et. Tabiki ediyosundur ama her gün et, her ezan vaktinde dua et. Rabbim'e her şey kolay yeter ki isteyin benden diyor kalpten çok istiyor olabiliriz ama hepsini dile de getirmek gerek. Sadece duaya sarıl canım lorik♥
Rabbim duanı kabul eylesin evladını nasip etsin sana canımHer ezan okundugunda mutlaka elimi karnima koyup Rabbi hebli mines salihin diyorum bitene kadar❤❤
Amiiinnnn insallahhh :) sen ne durumdasinRabbim duanı kabul eylesin evladını nasip etsin sana canım
9. Gün bugünAnladım canım o yumurtlama diye dusundugun yani değerlendirdiğin günden 15 gün sonra benim kaset testte çıktı. Adetime 6 gün vardı, geç döllenme olmadıysa çıkıyor inşallah bebeğin seninlediiiro denediğin günün üstüne kaç gün geçti
Senin 15.gun adet gunune geliyormuş zaten9. Gün bugün
Amin inşallah.Senin 15.gun adet gunune geliyormuş zateninşallah adet olmazsın
Bende doktora gidiyorum simdi bebegi gorsem icim rahat edicekAmiiinnnn insallahhh :) sen ne durumdasin
6+4 te gördüm kalp atışını dinledik. Duyana görene kadar cok stresliydim sonradan gecti stresim. İnşallah görürsünBende doktora gidiyorum simdi bebegi gorsem icim rahat edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?