Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık olsun canım, zamanı yaklaşmıştır inş dualara devam

Yok kuzum ya dün yaptığım kuruyunca siliklesmis, diğeri gibi olmuş nerdeyse. Bu sabah hcg yapacaktım sağlıklı kafayla düşününce vaz geçtim. Varsa çıkmayabilir, yoksa çıkmayabilir, her türlü adeti beklerim sonuçta. Bakalım, kısmet.

Süt iki bardak içiyorum canım sabah akşam ☺ Onuda yapabilirim aynen canım ama bulantı erken baslarmı ya sabah kahvaltıyı zor yedim ve ishal var
Bazılarında olabiliyor bende hiç olmadi mesela bulantı, iyi mi kötü mü bilmiyorum :/ tükürüğünü bile yutamayanlar var

Bence kuruyunca nasıl olduğunun çok önemi yok ama sen bilirsin. Bende böyle kaset tipiyle takip ediyordum baktim tam iyi çıkmadı, uzun çubukla yaptım daha belirgin cıktı ama bir kaç gün daha beklemek mantıklı.

Sabredebildigim yere kadar sabredeceğim. Şu an zaten hiç bir belirtim yok gibi. Göğüslerim günden güne daha ağrılı olmaya başlıyor sadece ve bir de sürekli beyaz akıntım olurdu benim o yok üç gündür kupkuruyum. Bir iki güne kahverengi akıntım başlarsa zaten adet olacağımı anlayacağım.

Hmm o zaman yeni ay için yeni umutlarla yola çıkıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…