İlk kez duydum çok şaşırdım cnm nete yaz rahim iltihabı nasıl anlaşılır diye içinde kalacağına bi baktırırsınBodrum’da Aktarcıymış gözlerinin resmini çekiyorsun 3 şekilde ve seni arayıp söylüyor çevremde bir kaç kişi çok şifasını buldu kimde ne rahatsızlık varsa söylüyor biraz geç dönüyor çok yoğun ama dönüyor kime baktıysa rahatsızlığını hemen söyledi hepte biliyor b12 Demir selenyum herşeyi söylüyor çok garip
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn AminnKızlar selam bugünkü sohbetinize de yine geç katıldım ben bu topikten çok umutluyum 2020ye girmeden aralık ayında herkes hamiş olacak inşallaaahhhhh
Öyle kuzum araştırayımİlk kez duydum çok şaşırdım cnm nete yaz rahim iltihabı nasıl anlaşılır diye içinde kalacağına bi baktırırsın
Soğan kürü yap, iltihap filan kalmazah kuzum ne biliyim Rabbim veriyor işte canım rahim duvarında iltihap varsa o hangi testte çıkıyor bi adam göz damarlarıma bakıp senin çocuğun olamaz rahim duvarını iltihap sarmış dedide iki gün önce var olan umudumda gitti
Geçen ay soğan kürü uyguladım korunduk bu ay da eşim yok ne uğursuz zamanda yapmışım şu kürü yahuSoğan kürü yap, iltihap filan kalmazhep aynı şeyi söylüyorum ama ne yapayım yapmıyorsunuz siz de 3. Gebeliğim ve ikisi soğan küründen sonra oldu daha ne diyeyim ☺ Çocuğun olamaz demiş bir de ya ne insanlar var
Günde 1 bardak izin var, kuşburnu da tercih edebilirsin.Kızlar ıhlamur zarar vermez dimi gebeliğin ilk zamanları bilen varmı?
Hemen pik olmazki zaten git gide koyulaşır. Bende yumurtlamadan sonra ovu takibini bırakmadım. Catladiktan sonra ilk zamanlar t hiç çıkmıyor gibiydi. Son 1 hafta filan kala çizgi yavaş yavaş belirmeye ve koyulaşmaya başladı ben ordan anladım gebeliği ve bana sende de var gibi geliyor :))Ben pik görmedim işte sadece biraz daha koyu dünki ne göre.
Gerçekten zamanlama kötü olmuş niye korundunuz ki?Geçen ay soğan kürü uyguladım korunduk bu ay da eşim yok ne uğursuz zamanda yapmışım şu kürü yahu
Çok hastaydık hem eşim hem ben bir sürü ilaç içtik o yüzden ne olur ne olmaz diyeGerçekten zamanlama kötü olmuş niye korundunuz ki?
Doktora sorayım da canım ona göre içiyim olmadıGünde 1 bardak izin var, kuşburnu da tercih edebilirsin.
Bende 3 haftadan 3 haftaya gidiyorum artık ve bende cok ozluyorum. Kocasız gecirsek bu donemi sanki daha iyiIilik saglk mevosum. Yataktaym takiliom buralardaoglusumu 3 haftadr gormuorm ozledim kucuk okuzumu babasini bekliorm gormek icin. Halâ sehir disindaym. H.sonundan beri kaynanmlra geldim. Esimi bekliorm.
Sennkisi masllh simdiden harektli. Erkn hissedicen sen buyuk ihtimlle.mahfedickler bizi solim simdiden
Bana doktor izin vermişti ama belli olmaz bazı doktorlar yasaklayabilir. Eğer gripten suya bal limon karıştırıp icebilirsin yada süt bal. Ama mutlaka c vitamini lazim portkala mandalina bol bol. Hatta sikip suyunuda icebilirsinDoktora sorayım da canım ona göre içiyim olmadı
Canım emin olamadım 2 yudum aldım bıraktım nolur nolmaz doktora danısırım artık☺ Evet canım dün öğrendim daha çok yeni ama
Gecmis olsun saglik olsun kuzumm napalim nasip hersey onumuzdekilere bakicaz artik❤Günaydın kızçeler çok isterdim haklısınız hamileyim demeyi ama malesef gecikmenin 6. Günü regl başladı muhtemelen bnm dediğim oldu tüp bebekten dolayı döngüm değişik olacak bikaç ay galiba ne diyeyim sağlık olsun
Saol bitanemGecmis olsun saglik olsun kuzumm napalim nasip hersey onumuzdekilere bakicaz artik❤
Günaydın canım hayırlısı olsun hayırlı zamanda sağlıkla gelsinGünaydın kızçeler çok isterdim haklısınız hamileyim demeyi ama malesef gecikmenin 6. Günü regl başladı muhtemelen bnm dediğim oldu tüp bebekten dolayı döngüm değişik olacak bikaç ay galiba ne diyeyim sağlık olsun
Süt iki bardak içiyorum canım sabah akşamBana doktor izin vermişti ama belli olmaz bazı doktorlar yasaklayabilir. Eğer gripten suya bal limon karıştırıp icebilirsin yada süt bal. Ama mutlaka c vitamini lazim portkala mandalina bol bol. Hatta sikip suyunuda icebilirsin
Sağlık olsun canım inşallah bir dahaki ay güzel haberi alıcaksınGünaydın kızçeler çok isterdim haklısınız hamileyim demeyi ama malesef gecikmenin 6. Günü regl başladı muhtemelen bnm dediğim oldu tüp bebekten dolayı döngüm değişik olacak bikaç ay galiba ne diyeyim sağlık olsun
Çok sağol canım benim amin allah herkese nasip etsin inşallahcanım ben de simdi gordum tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?