Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk kez duydum çok şaşırdım cnm nete yaz rahim iltihabı nasıl anlaşılır diye içinde kalacağına bi baktırırsın

Kızlar selam bugünkü sohbetinize de yine geç katıldım ben bu topikten çok umutluyum 2020ye girmeden aralık ayında herkes hamiş olacak inşallaaahhhhh
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn

Soğan kürü yap, iltihap filan kalmaz hep aynı şeyi söylüyorum ama ne yapayım yapmıyorsunuz siz de 3. Gebeliğim ve ikisi soğan küründen sonra oldu daha ne diyeyim Çocuğun olamaz demiş bir de ya ne insanlar var

Geçen ay soğan kürü uyguladım korunduk bu ay da eşim yok ne uğursuz zamanda yapmışım şu kürü yahu

Ben pik görmedim işte sadece biraz daha koyu dünki ne göre.
Hemen pik olmazki zaten git gide koyulaşır. Bende yumurtlamadan sonra ovu takibini bırakmadım. Catladiktan sonra ilk zamanlar t hiç çıkmıyor gibiydi. Son 1 hafta filan kala çizgi yavaş yavaş belirmeye ve koyulaşmaya başladı ben ordan anladım gebeliği ve bana sende de var gibi geliyor :))

Bende 3 haftadan 3 haftaya gidiyorum artık ve bende cok ozluyorum. Kocasız gecirsek bu donemi sanki daha iyi he ya maşallah bende cok şaşırdım. Bana da erken hissetcem gibi gelio.

Doktora sorayım da canım ona göre içiyim olmadı
Bana doktor izin vermişti ama belli olmaz bazı doktorlar yasaklayabilir. Eğer gripten suya bal limon karıştırıp icebilirsin yada süt bal. Ama mutlaka c vitamini lazim portkala mandalina bol bol. Hatta sikip suyunuda icebilirsin

Gecmis olsun saglik olsun kuzumm napalim nasip hersey onumuzdekilere bakicaz artik❤

Günaydın canım hayırlısı olsun hayırlı zamanda sağlıkla gelsin

Süt iki bardak içiyorum canım sabah akşam Onuda yapabilirim aynen canım ama bulantı erken baslarmı ya sabah kahvaltıyı zor yedim ve ishal var

Sağlık olsun canım inşallah bir dahaki ay güzel haberi alıcaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…