Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fatmiiikk napıonnn. Ben dun bebemi gördüm teyzesi küçücük başıyla zıplıo ultrasonda. Senin oğluş nasıl eve gectinmi naptın
Iilik saglk mevosum. Yataktaym takiliom buralarda oglusumu 3 haftadr gormuorm ozledim kucuk okuzumu babasini bekliorm gormek icin. Halâ sehir disindaym. H.sonundan beri kaynanmlra geldim. Esimi bekliorm.

Sennkisi masllh simdiden harektli. Erkn hissedicen sen buyuk ihtimlle. mahfedickler bizi solim simdiden

Valla sorup öğrenseydin bizide aydınlatsaydın ya
ah kuzum ne biliyim Rabbim veriyor işte canım rahim duvarında iltihap varsa o hangi testte çıkıyor bi adam göz damarlarıma bakıp senin çocuğun olamaz rahim duvarını iltihap sarmış dedide iki gün önce var olan umudumda gitti

Oha nasıl anladı bunu hemde gözden rahim filmi yada smear testinde çıkabilir cnm emşn değilşm ama

Oha nasıl anladı bunu hemde gözden rahim filmi yada smear testinde çıkabilir cnm emşn değilşm ama
Bodrum’da Aktarcıymış gözlerinin resmini çekiyorsun 3 şekilde ve seni arayıp söylüyor çevremde bir kaç kişi çok şifasını buldu kimde ne rahatsızlık varsa söylüyor biraz geç dönüyor çok yoğun ama dönüyor kime baktıysa rahatsızlığını hemen söyledi hepte biliyor b12 Demir selenyum herşeyi söylüyor çok garip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…