- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hepinize ediyorum canım dualarımda merak etmeİnşallah canımçok sağol banada dua et
Çok sağol canım benim herkese nasip olsun inşallah
Cnm testim yok ki son testimi 22 sinde yaptım negatifti
Sen nirdasin kiz. Bi gelion bi kayboluon
Cnm ama üstünden kac gün daha gecmis yarın yapsanyaCnm testim yok ki son testimi 22 sinde yaptım negatifti
Ara ara bakiyom cnmSen nirdasin kiz. Bi gelion bi kayboluon
Hmm. Bi cirpida kolaylikla gecsin insllh.Ara ara bakiyom cnmburdayım
Aöf sınavları yaklasiyo azcik onlara bakiyom spora yazildim falan öyle geciyo gunler
Birisi daha katıldı aramızaaaSağol canım benim darısı isteyen herkese6 aydır istiyorduk 6.ayımızda oldu şükür
Fatmiiikk napıonnn. Ben dun bebemi gördüm teyzesi küçücük başıyla zıplıo ultrasonda. Senin oğluş nasıl eve gectinmi naptınHmm. Bi cirpida kolaylikla gecsin insllh.
❤
Son durum nedir sende
Sağol canım benim hepimizin inşallahBirisi daha katıldı aramızaaagözün aydın. Saglıkla gelsin yavrun dostum ☺ İnşallah hamile kalmayan kimse kalmayacak bu grupta
Iilik saglk mevosum. Yataktaym takiliom buralardaFatmiiikk napıonnn. Ben dun bebemi gördüm teyzesi küçücük başıyla zıplıo ultrasonda. Senin oğluş nasıl eve gectinmi naptın
Perşembe hastane işimiz var cnm gelmezse kan vercemCnm ama üstünden kac gün daha gecmis yarın yapsanya
Adet olunca hemen gitmekten bahsediyordum kuzum neyse daha çok varBekleyin kiz su an hicbirsey yapamazsiniz,zaten doktora gitseniz,bile bisey yapamazlar
Öyle mi nasip canım ya bugün çevremden 3 hamile haberi aldım şaka gibi yeni evlilerdi biz nerde yanlış yapıyoruz acebaGeçen ay yaptırmıştım cnm
Valla sorup öğrenseydin bizide aydınlatsaydın yaÖyle mi nasip canım ya bugün çevremden 3 hamile haberi aldım şaka gibi yeni evlilerdi biz nerde yanlış yapıyoruz aceba
Valla sorup öğrenseydin bizide aydınlatsaydın ya
Oha nasıl anladı bunu hemde gözden rahim filmi yada smear testinde çıkabilir cnm emşn değilşm amaah kuzum ne biliyim Rabbim veriyor işte canım rahim duvarında iltihap varsa o hangi testte çıkıyor bi adam göz damarlarıma bakıp senin çocuğun olamaz rahim duvarını iltihap sarmış dedide iki gün önce var olan umudumda gitti
Bodrum’da Aktarcıymış gözlerinin resmini çekiyorsun 3 şekilde ve seni arayıp söylüyor çevremde bir kaç kişi çok şifasını buldu kimde ne rahatsızlık varsa söylüyor biraz geç dönüyor çok yoğun ama dönüyor kime baktıysa rahatsızlığını hemen söyledi hepte biliyor b12 Demir selenyum herşeyi söylüyor çok garipOha nasıl anladı bunu hemde gözden rahim filmi yada smear testinde çıkabilir cnm emşn değilşm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?