- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Artik elimde olmadan uzulmeye başlıyorum geceleri .. esim uzulmesin diye icime icime atiyorum .. ona karsi guluykr yuzum icim parampaeca esimi baba yapamiycagim konusunda kendimin anne olamamasi konusundaSorma sorma aah inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsünnn
Bir hafta oldu canım, pazartesi doktora gideceğim inş, şükür kanama filan yok ağrılarım oluyor ama bazenCnm ne alemdesin gecikmenin kaçıncı günü
Canım benim işte kimine faydası var kimine yok ben soğan kürü yaptım olmadı malesefSoğan kürü yap, iltihap filan kalmazhep aynı şeyi söylüyorum ama ne yapayım yapmıyorsunuz siz de 3. Gebeliğim ve ikisi soğan küründen sonra oldu daha ne diyeyim ☺ Çocuğun olamaz demiş bir de ya ne insanlar var
Yerleşiyodur belki cnm. Ay çok heyecanlıBir hafta oldu canım, pazartesi doktora gideceğim inş, şükür kanama filan yok ağrılarım oluyor ama bazen
Hayirlisi artik diyelim, inşallah gelir bebişSabredebildigim yere kadar sabredeceğim. Şu an zaten hiç bir belirtim yok gibi. Göğüslerim günden güne daha ağrılı olmaya başlıyor sadece ve bir de sürekli beyaz akıntım olurdu benim o yok üç gündür kupkuruyum. Bir iki güne kahverengi akıntım başlarsa zaten adet olacağımı anlayacağım.
Oluyordu ama sürekli değil ara ara, birde ben sürekli dinleniyorum ondan da çok agrım olmayabilirAynen canım herkesin gebeliği farklı dediğin gibi sende kasık ağrısı oluyormuydu canım
Diğer test 2 gün oncemiydi ?? 4 kat genelde ikizlerde artış oluyor ama hadi hayırlısı, verdiğin saatlerden de olabilir :)Aynen canım 4 katına yakın yükselmiş resmen
İltihap varsa gidiyor cnm belki de yoktur sen de, benim oluyor işte birşeyler vesile mi oluyor olacağı mı var da oluyor bilmiyorum, sağlıklı olsun da geç olsun cnmCanım benim işte kimine faydası var kimine yok ben soğan kürü yaptım olmadı malesefanam sen tuttruyon maşallah
Bu sonuçta senin elinde olan birşey değil, ikinizinde imtihanı, verenin Allah olduğunu unutma, ona teslim ol, hep umudun olsun ama isyanın olmasin. Biliyorum zor ama yapicak birşey yok, kendini uzmemeye çalış.Artik elimde olmadan uzulmeye başlıyorum geceleri .. esim uzulmesin diye icime icime atiyorum .. ona karsi guluykr yuzum icim parampaeca esimi baba yapamiycagim konusunda kendimin anne olamamasi konusunda
Ay yaa çok mutlu olduysa demekYerleşiyodur belki cnm. Ay çok heyecanlıgeçen gün doktora gittik kistim küçülmüş eşim mutluluktan öldü işe gitmedi o gün ah dedim hamile olduğumda napçan kim bilir
Ay kiz hadi hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbimEvet canım pazartesi öğrendim
Ay bu karamsar karilar varken daha cok aglicaz ii nesem gelmis hemen bozular basanaAynen burası cidden uğurlu yaaa herkes hamiş olucak inşallahhh
Kiz hosgeldin katil katil sohbetlerede burda bircok sey ogrenioz birbirimize derman oluoz ve ugurlu bura insallah sende hamis cikarsinmerhaba, evet ben de aranıza yeni katılanlardanım ama yazdıklarınızı okudukca hep olumlu guzel seyler dusunuyorum kendimi motive ediyorum :) bu konuları konusabilecek kimse yok cevremde o yuzden sohbetinize katılamasam da bu forumu okumak bana cok iyi geliyor
Ay cok giciksiniz olcak tabi o guzel gunler kim lak die mutlu oluo herkez bi gozyasi dokecek snra mutlu olcak dua edicez birbirimize umutsuzluk yok minik elleri bizde tutucazBi saglik evladim olsun dunyalar herkesin olsun umrumda oomaz❤butun gam keder biter resmen
Kiz hosgeldin katil katil sohbetlerede burda bircok sey ogrenioz birbirimize derman oluoz ve ugurlu bura insallah sende hamis cikarsin
Bnde bayadir burdayimda bu aralar uzak durmaya calisiom ondan fark etmemisimdir yoksa kacmaztesekkur ederim canım gecen ay gelmistim aslında ama cok katılamadım aslına bakarsan bu konularda bayagı da cahilmisim yazdıklarınızı okuya okuya ogrendim biseyler
Cok zor ..Bu sonuçta senin elinde olan birşey değil, ikinizinde imtihanı, verenin Allah olduğunu unutma, ona teslim ol, hep umudun olsun ama isyanın olmasin. Biliyorum zor ama yapicak birşey yok, kendini uzmemeye çalış.
Ikk geceden hamile kalanlar plan yapip planladiklari zaman hamile kalanlar ya onlar onlar da gozyasi dukuyorlar miydiAy cok giciksiniz olcak tabi o guzel gunler kim lak die mutlu oluo herkez bi gozyasi dokecek snra mutlu olcak dua edicez birbirimize umutsuzluk yok minik elleri bizde tutucaz
Kuzum yapamayacağım diye asla düşünme bebeği olanlar kendileri mi yapmış. Allah Ol diyecek ki olsun. Hayatta emin ol herkesin bir imtihanı var evet bu gerçekten çok zor ama her zaman daha zor olanını görüp hamdetmek sabredemiyorsak sabır için dua etmek lazım.Artik elimde olmadan uzulmeye başlıyorum geceleri .. esim uzulmesin diye icime icime atiyorum .. ona karsi guluykr yuzum icim parampaeca esimi baba yapamiycagim konusunda kendimin anne olamamasi konusunda
Onların ağzına kaşıkla vuralım kuzum hakediyorlarIkk geceden hamile kalanlar plan yapip planladiklari zaman hamile kalanlar ya onlar onlar da gozyasi dukuyorlar miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?