Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma sorma aah inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsünnn
Artik elimde olmadan uzulmeye başlıyorum geceleri .. esim uzulmesin diye icime icime atiyorum .. ona karsi guluykr yuzum icim parampaeca esimi baba yapamiycagim konusunda kendimin anne olamamasi konusunda

Canım benim işte kimine faydası var kimine yok ben soğan kürü yaptım olmadı malesef anam sen tuttruyon maşallah

Bir hafta oldu canım, pazartesi doktora gideceğim inş, şükür kanama filan yok ağrılarım oluyor ama bazen
Yerleşiyodur belki cnm. Ay çok heyecanlı geçen gün doktora gittik kistim küçülmüş eşim mutluluktan öldü işe gitmedi o gün ah dedim hamile olduğumda napçan kim bilir

Hayirlisi artik diyelim, inşallah gelir bebiş

Canım benim işte kimine faydası var kimine yok ben soğan kürü yaptım olmadı malesef anam sen tuttruyon maşallah
İltihap varsa gidiyor cnm belki de yoktur sen de, benim oluyor işte birşeyler vesile mi oluyor olacağı mı var da oluyor bilmiyorum, sağlıklı olsun da geç olsun cnm

Artik elimde olmadan uzulmeye başlıyorum geceleri .. esim uzulmesin diye icime icime atiyorum .. ona karsi guluykr yuzum icim parampaeca esimi baba yapamiycagim konusunda kendimin anne olamamasi konusunda
Bu sonuçta senin elinde olan birşey değil, ikinizinde imtihanı, verenin Allah olduğunu unutma, ona teslim ol, hep umudun olsun ama isyanın olmasin. Biliyorum zor ama yapicak birşey yok, kendini uzmemeye çalış.

Yerleşiyodur belki cnm. Ay çok heyecanlı geçen gün doktora gittik kistim küçülmüş eşim mutluluktan öldü işe gitmedi o gün ah dedim hamile olduğumda napçan kim bilir
Ay yaa çok mutlu olduysa demek hamileyken hizmet edecek demek ki seni hiç yormayacak maşallah

Kiz hosgeldin katil katil sohbetlerede burda bircok sey ogrenioz birbirimize derman oluoz ve ugurlu bura insallah sende hamis cikarsin

Bi saglik evladim olsun dunyalar herkesin olsun umrumda oomaz❤butun gam keder biter resmen
Ay cok giciksiniz olcak tabi o guzel gunler kim lak die mutlu oluo herkez bi gozyasi dokecek snra mutlu olcak dua edicez birbirimize umutsuzluk yok minik elleri bizde tutucaz

Kiz hosgeldin katil katil sohbetlerede burda bircok sey ogrenioz birbirimize derman oluoz ve ugurlu bura insallah sende hamis cikarsin

tesekkur ederim canım gecen ay gelmistim aslında ama cok katılamadım aslına bakarsan bu konularda bayagı da cahilmisim yazdıklarınızı okuya okuya ogrendim biseyler

tesekkur ederim canım gecen ay gelmistim aslında ama cok katılamadım aslına bakarsan bu konularda bayagı da cahilmisim yazdıklarınızı okuya okuya ogrendim biseyler
Bnde bayadir burdayimda bu aralar uzak durmaya calisiom ondan fark etmemisimdir yoksa kacmaz tmm sende 3 5 aya hamis cikarsin biz civi caktik

Bu sonuçta senin elinde olan birşey değil, ikinizinde imtihanı, verenin Allah olduğunu unutma, ona teslim ol, hep umudun olsun ama isyanın olmasin. Biliyorum zor ama yapicak birşey yok, kendini uzmemeye çalış.
Cok zor ..

Ay cok giciksiniz olcak tabi o guzel gunler kim lak die mutlu oluo herkez bi gozyasi dokecek snra mutlu olcak dua edicez birbirimize umutsuzluk yok minik elleri bizde tutucaz
Ikk geceden hamile kalanlar plan yapip planladiklari zaman hamile kalanlar ya onlar onlar da gozyasi dukuyorlar miydi

Kuzum yapamayacağım diye asla düşünme bebeği olanlar kendileri mi yapmış. Allah Ol diyecek ki olsun. Hayatta emin ol herkesin bir imtihanı var evet bu gerçekten çok zor ama her zaman daha zor olanını görüp hamdetmek sabredemiyorsak sabır için dua etmek lazım.
Gencecik yaşta evladı şehit düşen anneler var, ne beter hastalıklarla cebelleşen ınsanlar var var da var.. Ha her şeyi yolunda giden ballı insanlar yok mu onlardan da çok var.
Bizim payimiza bu düştü ya eşlerimiz destek olmasaydı Allah korusun napardik o zaman böyleleri de var.
Gerçekten ciddi manada dibe vuruyorum bazen, sonra eşim diyor ki sen Müslüman değil misin umutsuzluk islamiyette haramdır.
Bol bol dua edelim sabrımızı artırsın melegimize kavuştursun Rabbim tamam mı güzel arkadaşım benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…