- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok guzel soyluyorsun allah razi olsun evet ama gerçekten icimde bi eksiklik var yaptigim her iste attigim her adimda artik bebek ile ilgili dusunmekten biktim istemsizce geliyor aklima bi yanim hic olmayacak diyor bi yanim bekle sabret diyor oof bilmiyorum bundan sonraki basamakda tup bebek zaten sayili miktarda yumurtalarim var onlari da alirlarsa erken menapoza girerim doğurganlığım tamamen biter diye dusunmekten de harap oldumKuzum yapamayacağım diye asla düşünme bebeği olanlar kendileri mi yapmış. Allah Ol diyecek ki olsun. Hayatta emin ol herkesin bir imtihanı var evet bu gerçekten çok zor ama her zaman daha zor olanını görüp hamdetmek sabredemiyorsak sabır için dua etmek lazım.
Gencecik yaşta evladı şehit düşen anneler var, ne beter hastalıklarla cebelleşen ınsanlar var var da var.. Ha her şeyi yolunda giden ballı insanlar yok mu onlardan da çok var.
Bizim payimiza bu düştü ya eşlerimiz destek olmasaydı Allah korusun napardik o zaman böyleleri de var.
Gerçekten ciddi manada dibe vuruyorum bazen, sonra eşim diyor ki sen Müslüman değil misin umutsuzluk islamiyette haramdır.
Bol bol dua edelim sabrımızı artırsın melegimize kavuştursun Rabbim tamam mı güzel arkadaşım benim
Ya ben bugun cok duysalimOnların ağzına kaşıkla vuralım kuzum hakediyorlar
Belli oluyor zaten, ağla rahatla nolcak kuzum ama sonra toparlanYa ben bugun cok duysalimdokunsan agliycam
Toparlanmak cok zor oluyorBelli oluyor zaten, ağla rahatla nolcak kuzum ama sonra toparlan
E doktor bana erken menopoz dedi biz elimizden geleni yapacağız olursa olur olmazsa kısmını düşünmek dahi istemiyorumCok guzel soyluyorsun allah razi olsun evet ama gerçekten icimde bi eksiklik var yaptigim her iste attigim her adimda artik bebek ile ilgili dusunmekten biktim istemsizce geliyor aklima bi yanim hic olmayacak diyor bi yanim bekle sabret diyor oof bilmiyorum bundan sonraki basamakda tup bebek zaten sayili miktarda yumurtalarim var onlari da alirlarsa erken menapoza girerim doğurganlığım tamamen biter diye dusunmekten de harap oldum
O nasil bi cumle yaIkk geceden hamile kalanlar plan yapip planladiklari zaman hamile kalanlar ya onlar onlar da gozyasi dukuyorlar miydi
Bebegim olursa kesnlikle oyle boyle diye etrafta soylenmem canim sunu cekiyor bunu cekiyor doye soylenmem ayip ya nispet yapar gibi .benim de oyle bi tanidigim var onlari gorunce kacicak yer ariyorumE doktor bana erken menopoz dedi biz elimizden geleni yapacağız olursa olur olmazsa kısmını düşünmek dahi istemiyorum
Ders anlatıyorum aklımda bebek nöbet tutuyorum aklımda bebek e zaten bu stresle olmaması çok normal. Peki ilk aydan hamile arkadaşım canım şunu çekiyor canım bunu çekiyor deyip isim ne olsun diye fikir sorarsa nasıl atayım aklımdan
Ağla canım ağla ben de çok ağladım geçenlerde kaybettiğim bebeğim için, meğer hamileymişim bak senin de ondandır inş duygusallıkYa ben bugun cok duysalimdokunsan agliycam
Solumda sani baloncuk varmis gibi yururkenAğla canım ağla ben de çok ağladım geçenlerde kaybettiğim bebeğim için, meğer hamileymişim bak senin de ondandır inş duygusallık ☺ Al bi belirti daha
Aynen bende dinleniyorum ayakta çok durunca baslıyor benimdeOluyordu ama sürekli değil ara ara, birde ben sürekli dinleniyorum ondan da çok agrım olmayabilir
Aynen 36ydı bugün 130 olmuşDiğer test 2 gün oncemiydi ?? 4 kat genelde ikizlerde artış oluyor ama hadi hayırlısı, verdiğin saatlerden de olabilir :)
Tek tarafta ağırlık belirti kesinlikle yasıyorum suan çünküSolumda sani baloncuk varmis gibi yururkenal bi belirti daha
Amin canım sağolAy kiz hadi hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim
Öyledir ya sağolsun şimdi bile iş yapma ağır kaldırma deyip yardım ederAy yaa çok mutlu olduysa demekhamileyken hizmet edecek demek ki seni hiç yormayacak maşallah
Annelik içgüdüsü benceeAy bu karamsar karilar varken daha cok aglicaz ii nesem gelmis hemen bozular basana
Senin bebek isteğini bile bile bunu sorabiliyosa görüşme bence cnm o snein arkadaşın değilE doktor bana erken menopoz dedi biz elimizden geleni yapacağız olursa olur olmazsa kısmını düşünmek dahi istemiyorum
Ders anlatıyorum aklımda bebek nöbet tutuyorum aklımda bebek e zaten bu stresle olmaması çok normal. Peki ilk aydan hamile arkadaşım canım şunu çekiyor canım bunu çekiyor deyip isim ne olsun diye fikir sorarsa nasıl atayım aklımdan
Kesinlikle bende aynı canımBebegim olursa kesnlikle oyle boyle diye etrafta soylenmem canim sunu cekiyor bunu cekiyor doye soylenmem ayip ya nispet yapar gibi .benim de oyle bi tanidigim var onlari gorunce kacicak yer ariyorum
Valla canım güya yakın arkadaşız. Tamam heyecanını elbette anlıyorum hak veriyorum da insan arada sorarki nasılsın dertleşelim mi ey gidii. Ben o kadar ince düşünemiyorum deyip kenara çekiliyor insanlarSenin bebek isteğini bile bile bunu sorabiliyosa görüşme bence cnm o snein arkadaşın değil
Nasil yaniTek tarafta ağırlık belirti kesinlikle yasıyorum suan çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?