Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok guzel soyluyorsun allah razi olsun evet ama gerçekten icimde bi eksiklik var yaptigim her iste attigim her adimda artik bebek ile ilgili dusunmekten biktim istemsizce geliyor aklima bi yanim hic olmayacak diyor bi yanim bekle sabret diyor oof bilmiyorum bundan sonraki basamakda tup bebek zaten sayili miktarda yumurtalarim var onlari da alirlarsa erken menapoza girerim doğurganlığım tamamen biter diye dusunmekten de harap oldum

E doktor bana erken menopoz dedi biz elimizden geleni yapacağız olursa olur olmazsa kısmını düşünmek dahi istemiyorum
Ders anlatıyorum aklımda bebek nöbet tutuyorum aklımda bebek e zaten bu stresle olmaması çok normal. Peki ilk aydan hamile arkadaşım canım şunu çekiyor canım bunu çekiyor deyip isim ne olsun diye fikir sorarsa nasıl atayım aklımdan

Ikk geceden hamile kalanlar plan yapip planladiklari zaman hamile kalanlar ya onlar onlar da gozyasi dukuyorlar miydi
O nasil bi cumle ya kiz hamile kalip agliolar bebek hareket edio mutlu oluo kalbini duyuyo mutlu oluo dogum yapio aglio sonunda bebisini kucagina alio örnek cok yeterki sonu hayirli guzl olsun

Bebegim olursa kesnlikle oyle boyle diye etrafta soylenmem canim sunu cekiyor bunu cekiyor doye soylenmem ayip ya nispet yapar gibi .benim de oyle bi tanidigim var onlari gorunce kacicak yer ariyorum

Senin bebek isteğini bile bile bunu sorabiliyosa görüşme bence cnm o snein arkadaşın değil

Senin bebek isteğini bile bile bunu sorabiliyosa görüşme bence cnm o snein arkadaşın değil
Valla canım güya yakın arkadaşız. Tamam heyecanını elbette anlıyorum hak veriyorum da insan arada sorarki nasılsın dertleşelim mi ey gidii. Ben o kadar ince düşünemiyorum deyip kenara çekiliyor insanlar

kızlar yaa
günlerdir yazılanları okuyorum tam yazcam bi iş çıkıyo iş yerinde yine kalıyo
diye diye bir ton sayfa okuyup nihayet sona ulaştım
Beklemekseni canımmm okadar çok sevindim ki sana
çok ama çok tebrik ediyorum
sağlıkla sıhhatle gelsin annesi
ne olur bize de dua et
özel birşey yapmışmıydın kuzum macun kür falan söyle bize de
belirtin olmuşmuydu bide okuduysam da kaçırdım belkide
E Eslem91 canım sende üzülme oldumu
bize o bebekler gelecek bir şekilde öyle düşün
yaşadığın hissettiğin herşeyi anlıyorum
birbirimize destek ola ola biz de göreceğiz o günleri inşallah
hep böyle dua edelim umut edelim hepimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…