Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim çok teşekkür ederim allahım sizede nasip etsin canım bu ay hiçbirşey yapmadım sadece yumurtlama testiyle ilişki oldu şükür allahım nasip etti Belirtim kasık ağrısıydı canım sadece sol kasıgım ağrıyordu yumurtlamanın 10.günü ovulasyon testi yaptım koyu çıktı sonra hcg yaptım silik çıktı kan verdim sonuc pozitifti yani biraz erken öğrendim canım

Valla canım güya yakın arkadaşız. Tamam heyecanını elbette anlıyorum hak veriyorum da insan arada sorarki nasılsın dertleşelim mi ey gidii. Ben o kadar ince düşünemiyorum deyip kenara çekiliyor insanlar
Valla uzak dur artık bence. Benim görümcem de aynı snein arkadaşın gibiydi ondan önce de sıkıntı yaşadık ama hep ablalık yaptım ona ama bu davranışı karşısında hem eşim hem ben uzak durma kararı aldık.gerektiğinde görüşüyoruz artık

Valla canım güya yakın arkadaşız. Tamam heyecanını elbette anlıyorum hak veriyorum da insan arada sorarki nasılsın dertleşelim mi ey gidii. Ben o kadar ince düşünemiyorum deyip kenara çekiliyor insanlar
Evlendiğimden bi iki ay sonra hamile kalmıştım, kuzenim de evliydi 8 senedir filan bebekleri olmamıştı, ona uzun süre söyleyemedim hamile oldugumu daha sonra başkaları söylemiş ama hep aklımda o vardı sürekli dua ettim. Hatta dogumumda bile aklımda o vardı. Benden bi kaç ay sonra tup bebek yapti hamile kaldi ikizleri oldu cok şükür ama tabiki zor bir süreçti onun için ama gerçekten herkes düşünemiyor yada bilerek yaralamak istiyorlar. Ben bile yeni evlendigimde eşimin ailesi sürekli bebek var mi bebek var mi diye soruyorlardı, bende daha erken olunca soylerim diyordum ama çokta istiyordum tabi. Şimdi dusunuyorumda eğer bebeğim olmasaydı sürekli bunalticaklardi beni niye olmadi doktora git vs diye. Tabi bide şu var, geçen sene 2. bebeğimi kaybettim mart ayında ondan sonra bir süre istemedim psikolojik olarak hazır olmayı bekledim. Eşime yine söylenmeye başlamışlar, doktora bi gitsenize bişey mi var diye. Eşimde söylemedi hamile oldugumu bekliyor 3 ay dolmasını. Bende ne yazmışım yaa, çok doluymuşum galiba bende, kusura bakmayin.

O zaman da kıskanç damgası vuruyorlar gerektiği kadar yakınım artık. Sosyal medyayı da kapattım yok fasulyem yok mercimeğim diye kimsenin paylaşımını görmüyorum oh kafam rahat

Çok mantıklı bi karar canım bir süre daha söylemeyin. Nasip olursa eğer ben de öyle yapmak istiyorum ne olacak sanki erkenden öğrendikleri zaman sevinecek değiller meraklari son bulacak sadece

O zaman da kıskanç damgası vuruyorlar gerektiği kadar yakınım artık. Sosyal medyayı da kapattım yok fasulyem yok mercimeğim diye kimsenin paylaşımını görmüyorum oh kafam rahat
Valla istediklerini düşünsünler. Bana eskiden yapıyodu mesafeni koydum yapamıyo. Anlamıyorum sanki kendileri yapıyo Rabbim naisp ediyo ama Bi anlasalar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…