Belkide olmaz ama nasip :) ikiz gebeler genelde ilk önce hcg artışından anlıyorlar, sen en iyisi 2 gün sonra yine ver :)Aynen 36ydı bugün 130 olmuşikizmi bilmiyorum sanmam ama tam saatinde verdim canım aynı saatlerde yani
Canım benim çok teşekkür ederim allahım sizede nasip etsinkızlar yaa
günlerdir yazılanları okuyorum tam yazcam bi iş çıkıyo iş yerinde yine kalıyo
diye diye bir ton sayfa okuyup nihayet sona ulaştım
Beklemekseni canımmm okadar çok sevindim ki sana
çok ama çok tebrik ediyorum
sağlıkla sıhhatle gelsin annesi
ne olur bize de dua et
özel birşey yapmışmıydın kuzum macun kür falan söyle bize de
belirtin olmuşmuydu bide okuduysam da kaçırdım belkide
@Eslem91 canım sende üzülme oldumu
bize o bebekler gelecek bir şekilde öyle düşün
yaşadığın hissettiğin herşeyi anlıyorum
birbirimize destek ola ola biz de göreceğiz o günleri inşallah
hep böyle dua edelim umut edelim hepimiz
Yani tek taraf daha çok ağrıyor benim hep canım yumurtladıgım yer büyük ihtimalNasil yani
Hayırlısı canım bakalım veririm yine kan zatenBelkide olmaz ama nasip :) ikiz gebeler genelde ilk önce hcg artışından anlıyorlar, sen en iyisi 2 gün sonra yine ver :)
Hayirli sonuç alayim da,sonundaYani tek taraf daha çok ağrıyor benim hep canım yumurtladıgım yer büyük ihtimal
Valla uzak dur artık bence. Benim görümcem de aynı snein arkadaşın gibiydi ondan önce de sıkıntı yaşadık ama hep ablalık yaptım ona ama bu davranışı karşısında hem eşim hem ben uzak durma kararı aldık.gerektiğinde görüşüyoruz artıkValla canım güya yakın arkadaşız. Tamam heyecanını elbette anlıyorum hak veriyorum da insan arada sorarki nasılsın dertleşelim mi ey gidii. Ben o kadar ince düşünemiyorum deyip kenara çekiliyor insanlar
Pazartesi mi vermistin ilk cnmKızlar kan vermiştim 2 saat önce sonucum 130 çıktı
Evlendiğimden bi iki ay sonra hamile kalmıştım, kuzenim de evliydi 8 senedir filan bebekleri olmamıştı, ona uzun süre söyleyemedim hamile oldugumu daha sonra başkaları söylemiş ama hep aklımda o vardı sürekli dua ettim. Hatta dogumumda bile aklımda o vardı. Benden bi kaç ay sonra tup bebek yapti hamile kaldi ikizleri oldu cok şükür ama tabiki zor bir süreçti onun için ama gerçekten herkes düşünemiyor yada bilerek yaralamak istiyorlar. Ben bile yeni evlendigimde eşimin ailesi sürekli bebek var mi bebek var mi diye soruyorlardı, bende daha erken olunca soylerim diyordum ama çokta istiyordum tabi. Şimdi dusunuyorumda eğer bebeğim olmasaydı sürekli bunalticaklardi beni niye olmadi doktora git vs diye. Tabi bide şu var, geçen sene 2. bebeğimi kaybettim mart ayında ondan sonra bir süre istemedim psikolojik olarak hazır olmayı bekledim. Eşime yine söylenmeye başlamışlar, doktora bi gitsenize bişey mi var diye. Eşimde söylemedi hamile oldugumu bekliyor 3 ay dolmasını. Bende ne yazmışım yaa, çok doluymuşum galiba bende, kusura bakmayin.Valla canım güya yakın arkadaşız. Tamam heyecanını elbette anlıyorum hak veriyorum da insan arada sorarki nasılsın dertleşelim mi ey gidii. Ben o kadar ince düşünemiyorum deyip kenara çekiliyor insanlar
Bekliyoruz güzel haberleriHayırlısı canım bakalım veririm yine kan zaten
Aynen canım alıcaksın inşallahHayirli sonuç alayim da,sonunda
Evet canım 36ydıPazartesi mi vermistin ilk cnm
Yok kiz sanmm bn deliyim arada nesem gelio 2 dk snra agliom fln her zmn boleydimAnnelik içgüdüsü bencee
MaşAllah cnm çok güzel artmış degern vereceksn demi yine kan aynı yerde mi verdin kanıEvet canım 36ydı
O zaman da kıskanç damgası vuruyorlarValla uzak dur artık bence. Benim görümcem de aynı snein arkadaşın gibiydi ondan önce de sıkıntı yaşadık ama hep ablalık yaptım ona ama bu davranışı karşısında hem eşim hem ben uzak durma kararı aldık.gerektiğinde görüşüyoruz artık
Çok mantıklı bi karar canım bir süre daha söylemeyin. Nasip olursa eğer ben de öyle yapmak istiyorum ne olacak sanki erkenden öğrendikleri zaman sevinecek değiller meraklari son bulacak sadeceEvlendiğimden bi iki ay sonra hamile kalmıştım, kuzenim de evliydi 8 senedir filan bebekleri olmamıştı, ona uzun süre söyleyemedim hamile oldugumu daha sonra başkaları söylemiş ama hep aklımda o vardı sürekli dua ettim. Hatta dogumumda bile aklımda o vardı. Benden bi kaç ay sonra tup bebek yapti hamile kaldi ikizleri oldu cok şükür ama tabiki zor bir süreçti onun için ama gerçekten herkes düşünemiyor yada bilerek yaralamak istiyorlar. Ben bile yeni evlendigimde eşimin ailesi sürekli bebek var mi bebek var mi diye soruyorlardı, bende daha erken olunca soylerim diyordum ama çokta istiyordum tabi. Şimdi dusunuyorumda eğer bebeğim olmasaydı sürekli bunalticaklardi beni niye olmadi doktora git vs diye. Tabi bide şu var, geçen sene 2. bebeğimi kaybettim mart ayında ondan sonra bir süre istemedim psikolojik olarak hazır olmayı bekledim. Eşime yine söylenmeye başlamışlar, doktora bi gitsenize bişey mi var diye. Eşimde söylemedi hamile oldugumu bekliyor 3 ay dolmasını. Bende ne yazmışım yaa, çok doluymuşum galiba bende, kusura bakmayin.
Hayırlı akşamlar güzel anneeHayırlı akşamlar kızlar
Valla istediklerini düşünsünler. Bana eskiden yapıyodu mesafeni koydum yapamıyo. Anlamıyorum sanki kendileri yapıyo Rabbim naisp ediyo ama Bi anlasalar..O zaman da kıskanç damgası vuruyorlargerektiği kadar yakınım artık. Sosyal medyayı da kapattım yok fasulyem yok mercimeğim diye kimsenin paylaşımını görmüyorum oh kafam rahat
Anlamiyorlar maalesefValla istediklerini düşünsünler. Bana eskiden yapıyodu mesafeni koydum yapamıyo. Anlamıyorum sanki kendileri yapıyo Rabbim naisp ediyo ama Bi anlasalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?