Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canim toprak bulut isimlerini de çok beğeniyorum ama nedense Asil ismine çok ısındım ama annem taktı soğutmaya çalışıyor
Ya guzl kotu degil ama bole arada kaynayabilir bide ilerde bebisin begenmeye bilir baksana umut ismi degistirip duruolarmis aslinda guzl isim ama erkek milleti bigenmio ii dusun

Adet olcam walla erken olcam hatta dun wc de ayiptir solemesi adet kokusu aldim ve fark ettimki agrilar adet agrisi gibi bugunde adet agrim var daha 8 gun var adete adet olcam tutmadi asilama nalet ya millet yataga yatar gibi gule eglene asilama yapio bn sıka pika gozumde yasla yapiliom acidan ve o gun gelene kadar acicak korkusuna uyuyamiom ogun gelip gecince bi sure 2 3 gun cok siddetli agrim oluo snra azalio millet oh mis hic hissetmiom aci yok ki fln bnde sorun var yandim dusun dusun o gunu kafayi yerim artik insallah lorikim senin tutarda sen kurtulursun

Kız dur sabah sabah karaları bağlamışsın daha kaçıncı günün aşılamanın

Günaydın, oh maşallah erkencisin kahvaltı da yaptın mı bari adı üstünde kahve altı benim yataktan kalkasın yok ama yarım saat sonra çıkmam lazım
KIz yok kahvaltıyı kim hazırlacayak dün akşam 9 da uyuyakalmışım gece 2 sen uyandım daha uykum yok çalışanlara Allah yardım etsin bırak yatağı insanın sıcak evinden çıkası gelmiyor hava buz

Opera nasıl kullanılıyor

Yaptınmı ovulasyon benimde adete 2 gün kala göğüsler acımaya basladı sanki

Hadi yaaa tmm cnm tskr ederim senin düşündüğün bi isim var mi:)
Valla arada biseyler gelip gidio ama halâ biseyden tam memnun kalamadim. Babsiyla ayri dusunceledeyz . Neyse ki daha cok zamn var
Ay kiz uykumu duzene soktum hastaneye gide gele 6 da kalk 5 de gel oluodu dusene girdi ii oldu 10 da uykum geldiydi sirf sana özel durdum o saate kadar
Yaw sen cansin haaaa ❤ kocan popisini yesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…