Ya guzl kotu degil ama bole arada kaynayabilir bide ilerde bebisin begenmeye bilir baksana umut ismi degistirip duruolarmis aslinda guzl isim ama erkek milleti bigenmio ii dusunEvet canim toprak bulut isimlerini de çok beğeniyorum ama nedense Asil ismine çok ısındım ama annem taktı soğutmaya çalışıyor
Kız dur sabah sabah karaları bağlamışsın daha kaçıncı günün aşılamanınAdet olcam walla erken olcam hatta dun wc de ayiptir solemesi adet kokusu aldim ve fark ettimki agrilar adet agrisi gibi bugunde adet agrim var daha 8 gun var adete adet olcam tutmadi asilama nalet ya millet yataga yatar gibi gule eglene asilama yapio bn sıka pika gozumde yasla yapiliom acidan ve o gun gelene kadar acicak korkusuna uyuyamiom ogun gelip gecince bi sure 2 3 gun cok siddetli agrim oluo snra azalio millet oh mis hic hissetmiom aci yok ki fln bnde sorun var yandim dusun dusun o gunu kafayi yerim artik insallah lorikim senin tutarda sen kurtulursun
Günaydın, oh maşallah erkencisin kahvaltı da yaptın mı bari adı üstünde kahve altı
KIz yok kahvaltıyı kim hazırlacayakGünaydın, oh maşallah erkencisin kahvaltı da yaptın mı bari adı üstünde kahve altıbenim yataktan kalkasın yok ama yarım saat sonra çıkmam lazım
Ay benim görümcem de öyle yazmış oğlunun adını eşinin Bi tanesi olduğunu
Hey Allah'ım ya niye niyee niye bu görgüsüzlükBabasinin prenseesi
Annesinin biricik kizi
Didisinin didisi
Öyyyyykkkk
Opera nasıl kullanılıyorbı benim koca da yok sanırım o düşünce ya etrafımda duyduğum erkekler hep öyle akraba falan eşimle zaten kızımız olduğunda ilk demiştik okula başlasın öyle ikinci diye artık nasıl içten dediysekbu zamanı bekledi şimdi yine diyor nasipse iki yeter ikinci de kızımız gibi çocukluğunun tadını çıkarsın sonra düşünürsek öyle diyor
Opera kullanın kızlar sıfır reklam var çok rahat
Sanırım yok uygulaması ıphoneda bende bulamadımiPhone kullanıp bu uygulamayı indiren var mı zor oluyor Chromedan girmek ben mi bulamadım
Yaptınmı ovulasyonAdete son 4 gün..kasiklarimda birşey var ama neGöğüslerim hiç bu kadar ağrılı olmamıştı, arada bir bazen sağa bazen sol göğsüme sancı gibi bir ağrı giriyor. Hormonlarım benimle alay ediyor olabilir mi?
Gebelik umudum var ama neyseki ya yoksa düşüncesi beni testten alıkoyuyor. Gündüz son defa ovulasyon testi yapacağım, koyulaşma yoksa bedenimde tepinip duran hormonlarıma güzel sözlerim var.
Teşekkür ederim canım önemli değil herkee nasip olsun inşAy canım benim hayırlı olsun geç yazdım biraz sana konuyu anca idrak edebildim
Günaydın evet baya soğuk
Aynen yokmuş canımSanırım yok uygulaması ıphoneda bende bulamadım
İnşallah canım benimTeşekkür ederim canım önemli değil herkee nasip olsun inş❤
Henüz yapmadım, yeni uyandım.Yaptınmı ovulasyonbenimde adete 2 gün kala göğüsler acımaya basladı sanki
Valla arada biseyler gelip gidio ama halâ biseyden tam memnun kalamadim. Babsiyla ayri dusunceledeyz . Neyse ki daha cok zamn varHadi yaaa tmm cnm tskr ederim senin düşündüğün bi isim var mi:)
Yaw sen cansin haaaaAy kiz uykumu duzene soktum hastaneye gide gele 6 da kalk 5 de gel oluodu dusene girdi ii oldu 10 da uykum geldiydi sirf sana özel durdum o saate kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?