Cok ii olmus valla. Hep istedim tarzYok cesaret edemedik ama tabi biz ilk karar verme aşamasında kızım 3 yaşında falandı nasip şimdiyeymis
BenAcaba bnm gibi sayfayi ileri atmaya calisirken veya yazmaya calisirken zirt birt reklama tiklayan varmi deli oluom nys bn yatar gozlerim per ii geceler efem
bı benim koca da yok sanırım o düşünce ya etrafımda duyduğum erkekler hep öyle akraba falan eşimle zaten kızımız olduğunda ilk demiştik okula başlasın öyle ikinci diye artık nasıl içten dediysekCok ii olmus valla. Hep istedim tarz
Benm koca cocuk delisiitmm ilki oldu da Allh izin verrse kucagimiza alirz insllh. Ama bklm bundan sonra koly olck mi ? Ust uste dusunuo beyimiz sanki cok kolaydii
Opera kullanın kızlar sıfır reklam var çok rahatAcaba bnm gibi sayfayi ileri atmaya calisirken veya yazmaya calisirken zirt birt reklama tiklayan varmi deli oluom nys bn yatar gozlerim per ii geceler efem
Ne guzl yaaa. Ben de en fazla 3 diorm da dinlemio simdilk. Bi an once dogsn da gorsun dunyanin kac bucak oldgunu diorm. Bklm o zmn 3 5 7 lafini edecek mibı benim koca da yok sanırım o düşünce ya etrafımda duyduğum erkekler hep öyle akraba falan eşimle zaten kızımız olduğunda ilk demiştik okula başlasın öyle ikinci diye artık nasıl içten dediysekbu zamanı bekledi şimdi yine diyor nasipse iki yeter ikinci de kızımız gibi çocukluğunun tadını çıkarsın sonra düşünürsek öyle diyor
Opera kullanın kızlar sıfır reklam var çok rahat
Evet canim toprak bulut isimlerini de çok beğeniyorum ama nedense Asil ismine çok ısındım ama annem taktı soğutmaya çalışıyorAy cok pardon ya beynim yandi bi an bncede farkli isim mis isim oldugunu bile anlamadim özur dilerim k.bkma ya bi an dondum sanirim ama bi olum olursa ahtimdir mert koyucam bn ama yigenlerimin isminide begeniorum kaan efe , alper , toprak , arda
Hadi yaaa tmm cnm tskr ederim senin düşündüğün bi isim var mi:)Hmmmmmm hommmmmm hummm
Ayiptr solemsi ben de ailene katiliorm canisi kusuruma bakma
Eşimle ikimiz istiyoruz sevdik ama dışarıdan tepki gelince de insan diyor bi fikir alıyım belki goremediğim bisey vardır. Tskr ederim cnmBence güzel yani benim de sevdiğim bir isimdir ama ailenden ziyade eşinin fikri önemli bence, siz karar verin mecbur sevecekler zamanlamillet ne isimler koyuyor, Asil anlamlı bence..
Öyle canım vesile oluyor tabi vakitsiz çiçek bile açmıyor ağaçlar meyve vermiyor vakti varda biz bilmiyoruzİltihap varsa gidiyor cnm belki de yoktur sen de, benim oluyor işte birşeyler vesile mi oluyor olacağı mı var da oluyor bilmiyorum, sağlıklı olsun da geç olsun cnm
Kuzum hormon iğnesi vurunduk şuan çok hassas bir dönemden geçiyoruz ondan bu hallerinYa ben bugun cok duysalimdokunsan agliycam
Ay canım benim hayırlı olsun geç yazdım biraz sana konuyu anca idrak edebildimAynen 36ydı bugün 130 olmuşikizmi bilmiyorum sanmam ama tam saatinde verdim canım aynı saatlerde yani
AmiinGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@Yildem bat 20
@Flower_seda bat 23
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Zuhalim23 bat 27
@Umutumut82 bat 30
Aralık
Artemissisipi bat 2
@cileklilimonata bat 2
A Antoryum123 bat 3
@Zekta bat 3
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
@Loriklorik bat 6
@burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
N Nana Ana bat 16
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@Ahenfatma bat 22
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Bende normalde sabah aç karnına kahve içiyorum hep çıkardım şimdi zorlanıyorum kabız gibiyim uyku hali var olduğu gibi uyuyorum akşam yemekten sonra off iğnenin etkileri diye düşünüyorumKbizlik hamilelik belirtisiymis simdi baktin
hayırlısı vala eden ediyorNe guzl yaaa. Ben de en fazla 3 diorm da dinlemio simdilk. Bi an once dogsn da gorsun dunyanin kac bucak oldgunu diorm. Bklm o zmn 3 5 7 lafini edecek mi
İyi düşünelim insAllah gebesindr de ondandır canım bu ağrılarAdete son 4 gün..kasiklarimda birşey var ama neGöğüslerim hiç bu kadar ağrılı olmamıştı, arada bir bazen sağa bazen sol göğsüme sancı gibi bir ağrı giriyor. Hormonlarım benimle alay ediyor olabilir mi?
Gebelik umudum var ama neyseki ya yoksa düşüncesi beni testten alıkoyuyor. Gündüz son defa ovulasyon testi yapacağım, koyulaşma yoksa bedenimde tepinip duran hormonlarıma güzel sözlerim var.
Ay kiz uykumu duzene soktum hastaneye gide gele 6 da kalk 5 de gel oluodu dusene girdi ii oldu 10 da uykum geldiydi sirf sana özel durdum o saate kadarO eskii haaaalimizdeeennn eser yok simdiiiiiii
Herkesiiiiinnn gozleriiiii kayiyor siiiimmdihaydin ii gcler bacolar
Mutlakadir da buna alistim ya ii gidio ts ederm cnmsinbı benim koca da yok sanırım o düşünce ya etrafımda duyduğum erkekler hep öyle akraba falan eşimle zaten kızımız olduğunda ilk demiştik okula başlasın öyle ikinci diye artık nasıl içten dediysekbu zamanı bekledi şimdi yine diyor nasipse iki yeter ikinci de kızımız gibi çocukluğunun tadını çıkarsın sonra düşünürsek öyle diyor
Opera kullanın kızlar sıfır reklam var çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?