- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Öylemi baya etkiliymiş o zaman deseneYok kiz ignenin etkisi 12 gun bile suruomus bazi bayanlar test etmis gebelik testleriyle gerci kisiden kisiye degisiomus en erken on gun diolar
Yeni anne kndini garantiye alio bnde öle olcam cunku die sen var ya cok fenasinHormonlardan o az alttan alsın olucak o kadar valla kusura bakmasınlar
Ewt hormon sonucda bu hamilelik ormonuda iceriomus ole yaziolardi bilmiomÖylemi baya etkiliymiş o zaman desene
Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina nasip etsin oglusunu sen ne dusunuodunki isim ?Kızlar merhaba tekrardan♥⚘
Bugün bebişimizin kesin erkek olduğunu öğrendik de belki çok erken ama onu ismiyle sevmek istediğim için önceden belli olsun istiyorum ben Asil ismini çok seviyorum bayada kendimi sartlamistim ama kendi ailem hiç beğenmedi siz ne düşünüyorsunuz sizce nasıl fikirleriniz önemli benim için ♥
Söylerken biraz tuhaf geldi bilemedim canımKızlar merhaba tekrardan♥⚘
Bugün bebişimizin kesin erkek olduğunu öğrendik de belki çok erken ama onu ismiyle sevmek istediğim için önceden belli olsun istiyorum ben Asil ismini çok seviyorum bayada kendimi sartlamistim ama kendi ailem hiç beğenmedi siz ne düşünüyorsunuz sizce nasıl fikirleriniz önemli benim için ♥
Doğrudur canım hayırlısı olur inşallahEwt hormon sonucda bu hamilelik ormonuda iceriomus ole yaziolardi bilmiom
Ben de anasinin pipilisi yazcam asacam duvaraBabasinin prenseesi
Annesinin biricik kizi
Didisinin didisi
Öyyyyykkkk
Ay cok pardon ya beynim yandi bi an bncede farkli isim mis isim oldugunu bile anlamadim özur dilerim k.bkma ya bi an dondum sanirim ama bi olum olursa ahtimdir mert koyucam bn ama yigenlerimin isminide begeniorum kaan efe , alper , toprak , ardaKızlar merhaba tekrardan♥⚘
Hmmmmmm hommmmmm hummmKızlar merhaba tekrardan♥⚘
Ay burdaydım beğene beğene geldim anca
5 yaşını doldurdu canım 6 ya girdiSenin kiz kac yasindydi canisi
Bncede destekliorum seni
tabisi canımHormonlardan o az alttan alsın olucak o kadar valla kusura bakmasınlar
Sağlıkla hayırla gelsin insAllah canımKızlar merhaba tekrardan♥⚘
Bence güzel yani benim de sevdiğim bir isimdir ama ailenden ziyade eşinin fikri önemli bence, siz karar verin mecbur sevecekler zamanlaKızlar merhaba tekrardan♥⚘
Komple hepinizi begendim yaz gecAy burdaydım beğene beğene geldim ancaama çok yorgunum uyucam bugün nöbetçiydim erken uyandım yoruldum..
Kız Mertler çok yaramaz oluyor öğrencilerden biliyorumAy cok pardon ya beynim yandi bi an bncede farkli isim mis isim oldugunu bile anlamadim özur dilerim k.bkma ya bi an dondum sanirim ama bi olum olursa ahtimdir mert koyucam bn ama yigenlerimin isminide begeniorum kaan efe , alper , toprak , arda
Hii ben kucuk zannetmistm. Ilki kucukken 2.ye nasil cesart edionuz diye sorcaktm5 yaşını doldurdu canım 6 ya girdi
tabisi canım
Sağlıkla hayırla gelsin insAllah canımbende pek sevemedim ama zevk meselesi bence daha vakit var içine sinen hangisiyse karar verirsiniz
Tmm mert can olur oda olur mert olsunda ay ama ccok guzl isim bide kizim olursa melek su istiorum oda guzlKız Mertler çok yaramaz oluyor öğrencilerden biliyorumsen bilirsin yine ama yanına bir isim daha koy bari
Hii ben kucuk zannetmistm. Ilki kucukken 2.ye nasil cesart edionuz diye sorcaktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?