Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba tekrardan
Bugün bebişimizin kesin erkek olduğunu öğrendik de belki çok erken ama onu ismiyle sevmek istediğim için önceden belli olsun istiyorum ben Asil ismini çok seviyorum bayada kendimi sartlamistim ama kendi ailem hiç beğenmedi siz ne düşünüyorsunuz sizce nasıl fikirleriniz önemli benim için

Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina nasip etsin oglusunu sen ne dusunuodunki isim ?

Söylerken biraz tuhaf geldi bilemedim canım

Ay cok pardon ya beynim yandi bi an bncede farkli isim mis isim oldugunu bile anlamadim özur dilerim k.bkma ya bi an dondum sanirim ama bi olum olursa ahtimdir mert koyucam bn ama yigenlerimin isminide begeniorum kaan efe , alper , toprak , arda

Hmmmmmm hommmmmm hummm
Ayiptr solemsi ben de ailene katiliorm canisi kusuruma bakma

Senin kiz kac yasindydi canisi
5 yaşını doldurdu canım 6 ya girdi
Bncede destekliorum seni

Hormonlardan o az alttan alsın olucak o kadar valla kusura bakmasınlar
tabisi canım
Sağlıkla hayırla gelsin insAllah canım bende pek sevemedim ama zevk meselesi bence daha vakit var içine sinen hangisiyse karar verirsiniz

Bence güzel yani benim de sevdiğim bir isimdir ama ailenden ziyade eşinin fikri önemli bence, siz karar verin mecbur sevecekler zamanla millet ne isimler koyuyor, Asil anlamlı bence..

Ay cok pardon ya beynim yandi bi an bncede farkli isim mis isim oldugunu bile anlamadim özur dilerim k.bkma ya bi an dondum sanirim ama bi olum olursa ahtimdir mert koyucam bn ama yigenlerimin isminide begeniorum kaan efe , alper , toprak , arda
Kız Mertler çok yaramaz oluyor öğrencilerden biliyorum sen bilirsin yine ama yanına bir isim daha koy bari

5 yaşını doldurdu canım 6 ya girdi

tabisi canım

Sağlıkla hayırla gelsin insAllah canım bende pek sevemedim ama zevk meselesi bence daha vakit var içine sinen hangisiyse karar verirsiniz
Hii ben kucuk zannetmistm. Ilki kucukken 2.ye nasil cesart edionuz diye sorcaktm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…