- 25 Temmuz 2013
- 13.359
- 54.563
- 798
Yok yapmayacağım zaten, beklemem gerekiyor.Yumurtlamamın 12.günü test yapmıştım çıkmadı yani o test nasıldı biliyo musun bi yerden bakıyorum görüyorum düz bakınca çizgi yok fotosunu çekerken görünüyor gibi fotoya bakınca yok siyah beyazken var renkliyken yoksonra arkadasim bana üzüldü delirdim sanmıştı. İnat ettim 15.gün çizgi göründü bugün test yapma
Ümit vermek istemem ama lh benim çok koyu değilken HCG silik çıkmıştı denedin mi hiç illa t c den köyü olacak diye bişey yok bence herkeste öyle olmuyorYumurtlamanın 11. Günü bugün. 4 gün kaldı adete.
Bekle kuzum. Artık anlıyorum ki beklemek sonucu değiştirmiyor ya var ya da yok erkenden öğrenmeye çalışınca daha da strese giriyoruz varken bile yok diye ağladımYok yapmayacağım zaten, beklemem gerekiyor.
Ya denemedim, korkuyorum.Ümit vermek istemem ama lh benim çok koyu değilken HCG silik çıkmıştı denedin mi hiç illa t c den köyü olacak diye bişey yok bence herkeste öyle olmuyor
Şöyle çıksa bayılırdım herhalde ya.Eki Görüntüle 2559676
Bu lh testini ben de asilamamim 4. Gunu yapmistimbaya koyu ama benimki igneden dolayi oyle kop koyu
Bilemedim ama alttaki koyu gibi geldi banaYa şimdi diğerleri kuruyunca siliklesti bu ondan koyu görünüyor ama üst tarafı daha koyu çizginin.
Kişiden kişiye göre değişiyor bence 10.gün gördüm ben hcgde bünye meselesi sanırım belli olmaz gerçi amaYumurtlamamın 12.günü test yapmıştım çıkmadı yani o test nasıldı biliyo musun bi yerden bakıyorum görüyorum düz bakınca çizgi yok fotosunu çekerken görünüyor gibi fotoya bakınca yok siyah beyazken var renkliyken yoksonra arkadasim bana üzüldü delirdim sanmıştı. İnat ettim 15.gün çizgi göründü bugün test yapma
Aynen ben yarın sabah yapcam LH bakalım nasıl çıkcak merak ettimEki Görüntüle 2559676
Bu lh testini ben de asilamamim 4. Gunu yapmistimbaya koyu ama benimki igneden dolayi oyle kop koyu
Ayyy umarim insalllah görürüzŞöyle çıksa bayılırdım herhalde ya.İnşallah gebelik testinde böyle koyu çizgiler görürüz.
Simdi yap yarin niyeAynen ben yarın sabah yapcam LH bakalım nasıl çıkcak merak ettim
Kan verse çıkar bence ama sen çatlamadan 10 gün sonra mı gördün pikten 10 gün sonra mıKişiden kişiye göre değişiyor bence 10.gün gördüm ben hcgde bünye meselesi sanırım belli olmaz gerçi ama
Neyse hayrlsii cnm bekle biraz daha yarın lh yaparsan eğer at yine merak ettimYa denemedim, korkuyorum.Test yapmaya korkacağım aklıma gelmezdi hiç. Bekleyeceğim biraz daha.
Su çok içtim yanlıs verir diye dedim ama gün içinde yapmaya calıscam senin içinSimdi yap yarin niyehadi yapiver
Çatlamadan sonra 10 gün canımKan verse çıkar bence ama sen çatlamadan 10 gün sonra mı gördün pikten 10 gün sonra mı
Valla arada biseyler gelip gidio ama halâ biseyden tam memnun kalamadim. Babsiyla ayri dusunceledeyz . Neyse ki daha cok zamn var
Ben çok aceleciyim sanırım
Tebrikler canim InwaAllah sagsalim alirsiBen pazartesi öğrendim hamile oldugumu
Tebrikler canim InwaAllah sagsalim alirsin kucagina bebeginiBen pazartesi öğrendim hamile oldugumu
Teşekkür ederim canımTebrikler canim InwaAllah sagsalim alirsi
Tebrikler canim InwaAllah sagsalim alirsin kucagina bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?