Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir şimdi yapsan seninde böyle çıkar bence 2 gün bile farkediyor

Canm ben ilacı kullandım zaman aile hekimine yazdırırken sormuştum bı sakıncası yok dedi gebelik öğrenilene kadar olan süreçte sıkıntı yapar mı dedim bitkisel olduğu için sknt yapmaz dedi

Canm ben ilacı kullandım zaman aile hekimine yazdırırken sormuştum bı sakıncası yok dedi gebelik öğrenilene kadar olan süreçte sıkıntı yapar mı dedim bitkisel olduğu için sknt yapmaz dedi
Tamam canım, zaten rahimi kalinlastirdigini gebeliğe hazırladığını falan okumuştum.

Kızlar ovulasyon testı almak istyrm nereden daha iyi almam için
Not=İnstagram kullanmyrm
ben netten almıştım daha önce n11 GittiGidiyor dan falan ama Instagram hesabijin olmasına gerek yok wp üzerinden sipariş veriliyor en hassas testi bigebeningunlugu satıyor diye biliyorum bende aldm baya hassas testlerdi
Tamam canım, zaten rahimi kalinlastirdigini gebeliğe hazırladığını falan okumuştum.
yani bnmki hapti sen direk tohum kullanıyorsan gene de riske atma istersn

bigebeningunlugu İnstagram mı cnm ve nasıl bı hassas cnm

bigebeningunlugu İnstagram mı cnm ve nasıl bı hassas cnm
evet cnm instgrda hem sattığı testlerin takibini yapıyor bayan ben daha önce labaquik kullandım yumurtlamayı tam yakalayamadım belki benim yymurtlamamla alakaliydi bilemiyorum ama kullanan ve memnun kalan baya kişi var hesabı gizli değil üyeligin yoksa da görürsün nette yazsan
biraz daha bekliyim bakalım
hadi hyrlisi cnm
İnşallah canım bebek gelirse oda gider şimdilik kadim dostum
kısa zamanda gelirde kurtarir seni meleğin insAllah hemen

Sagol gulum baktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…