- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Olabilir şimdi yapsan seninde böyle çıkar bence 2 gün bile farkediyorAllah Allah hamilesin keisn
Benim lh hiç böyle olmadı ama ya niye ki değer dusukken yaptım acaba ondan mi
aynen cnm vala çok rahat bende cromela niye ugrasmisim şimdiye kadar diyorum
Gecikmen olur muydu hep cnm belki geç döllenme olmuştur
Gecikir mi normalde hep belki geç yansır bilenedim canım
[/QUen fazlaa 2 gün gecikirdi oda her zaman değil neden böyle oldu anlamadım
O zaman ara verip adet olursam adetten sonra başlayayım yine.Bence yeme belki hamişsindir ne olur ne olmaz kullanma bence
Canm ben ilacı kullandım zaman aile hekimine yazdırırken sormuştum bı sakıncası yok dedi gebelik öğrenilene kadar olan süreçte sıkıntı yapar mı dedim bitkisel olduğu için sknt yapmaz dediKızlar ben bu ay hayıt tohumu kullanıyorum ya, gebelikte bir sakıncası var mı? Hamileysem eğer sıkıntı yaratır mı ki? İnternette bir şey bulamadım bu konuda. Şimdi yemeye devam edeyim mi etmeyeyim mi? Hormonları düzene sokması için birkaç ay kullanılması gerekiyormus ya.
Allah Allah hamilesin keisn
Benim lh hiç böyle olmadı ama ya niye ki değer dusukken yaptım acaba ondan mi
aynen cnm vala çok rahat bende cromela niye ugrasmisim şimdiye kadar diyorum
Gecikmen olur muydu hep cnm belki geç döllenme olmuştur
[/en fazla 2 gün gecikirdi o günde olurdum ama simdi 4 gün oldu gelen yok
Aynen canım öyle yapO zaman ara verip adet olursam adetten sonra başlayayım yine.
Ayenn cnmOlabilir şimdi yapsan seninde böyle çıkar bence 2 gün bile farkediyor
Tamam canım, zaten rahimi kalinlastirdigini gebeliğe hazırladığını falan okumuştum.Canm ben ilacı kullandım zaman aile hekimine yazdırırken sormuştum bı sakıncası yok dedi gebelik öğrenilene kadar olan süreçte sıkıntı yapar mı dedim bitkisel olduğu için sknt yapmaz dedi
ben netten almıştım daha önce n11 GittiGidiyor dan falan ama Instagram hesabijin olmasına gerek yok wp üzerinden sipariş veriliyor en hassas testi bigebeningunlugu satıyor diye biliyorum bende aldm baya hassas testlerdiKızlar ovulasyon testı almak istyrm nereden daha iyi almam için
Not=İnstagram kullanmyrm
yani bnmki hapti sen direk tohum kullanıyorsan gene de riske atma istersnTamam canım, zaten rahimi kalinlastirdigini gebeliğe hazırladığını falan okumuştum.
bigebeningunlugu İnstagram mı cnm ve nasıl bı hassas cnmben netten almıştım daha önce n11 GittiGidiyor dan falan ama Instagram hesabijin olmasına gerek yok wp üzerinden sipariş veriliyor en hassas testi bigebeningunlugu satıyor diye biliyorum bende aldm baya hassas testlerdi
yani bnmki hapti sen direk tohum kullanıyorsan gene de riske atma istersn
İnşallah canım bebek gelirse oda gider şimdilik kadim dostumohhhh afiyet olsun kız ama o sigara olmamış orda bırak
Chrome gibi tarayıcı cnm
Lh mi cnm kaçıncı günün bugün yumurtlama ne zmndi
İnstagram dısında başka yer bilmiyorum canım benKızlar ovulasyon testı almak istyrm nereden daha iyi almam için
Not=İnstagram kullanmyrm
Tesekkur ederim cnmİnstagram dısında başka yer bilmiyorum canım ben
evet cnm instgrda hem sattığı testlerin takibini yapıyor bayan ben daha önce labaquik kullandım yumurtlamayı tam yakalayamadım belki benim yymurtlamamla alakaliydi bilemiyorum ama kullanan ve memnun kalan baya kişi var hesabı gizli değil üyeligin yoksa da görürsün nette yazsanbigebeningunlugu İnstagram mı cnm ve nasıl bı hassas cnm
hadi hyrlisi cnmbiraz daha bekliyim bakalım
kısa zamanda gelirde kurtarir seni meleğin insAllah hemenİnşallah canım bebek gelirse oda gider şimdilik kadim dostum
Sagol gulum baktımevet cnm instgrda hem sattığı testlerin takibini yapıyor bayan ben daha önce labaquik kullandım yumurtlamayı tam yakalayamadım belki benim yymurtlamamla alakaliydi bilemiyorum ama kullanan ve memnun kalan baya kişi var hesabı gizli değil üyeligin yoksa da görürsün nette yazsan
hadi hyrlisi cnm
kısa zamanda gelirde kurtarir seni meleğin insAllah hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?