- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Oh ne güzel dinlen dinlen bol bol imkanın varken tadını çıkart valla sonrasında baya uykusuz yorgun olacaz çünküGünaydın canım çook şükür iyi gidiyorara sıra kasık ağrım oluyo ama normaldir herhalde. Doktorum bu aralar kendimi yormamam gerektiğini söyledi ve rapor verdi yatıyorum senin nasıl gidiyorr♥
Akıntı kokusu olabilir ya kendi gelmeden kokusu nasıl gelsin kuzu9 . Gun de o adet kokusunu aldim bitti yani bnde
Öyle hesap edince ben çatlamadan 12 gün sonra öğrenmiş oluyorum demek kiÇatlamadan sonra 10 gün canım
Ay amin canım benim inşallahOh ne güzel dinlen dinlen bol bol imkanın varken tadını çıkart valla sonrasında baya uykusuz yorgun olacaz çünkübenim de iyi çok şükür yarın sabah kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda çok merak ediyorum sağlıkla ilerlesin hepimizin
Aynen çatlama önemli zaten öyle hesaplanıyor sende bana yakın öğrenmişsin hemen hemenÖyle hesap edince ben çatlamadan 12 gün sonra öğrenmiş oluyorum demek ki
indirdim operayi kullanıyorum şimdi cidden çok rahatmış ne o öyle reklam çıkıyordu Ha birebı benim koca da yok sanırım o düşünce ya etrafımda duyduğum erkekler hep öyle akraba falan eşimle zaten kızımız olduğunda ilk demiştik okula başlasın öyle ikinci diye artık nasıl içten dediysekbu zamanı bekledi şimdi yine diyor nasipse iki yeter ikinci de kızımız gibi çocukluğunun tadını çıkarsın sonra düşünürsek öyle diyor
Opera kullanın kızlar sıfır reklam var çok rahat
Ay benimde o günlerim gelir inşallahAy amin canım benim inşallahher gün gidip görmek istiyorum bebiş ne yapıyor diye merak ediyorum yarın kontrolden sonra yaz bizee
Benim ovulasyon coşmuş
Evet canım ordan almıştım basit kullanımı adetin bittiyse hemen başla testlerecanim senin testin birgebeningunlugu sayfasinda satilan testlerden dimi? sen tavsiye etmistin ilk yazdıgımda bana ben de ordan aldım, daha kullanmak nasip olmadı nasi yapicagimi ogreniyorum videolardan
Aynen canım ben de öyleyim İnan çok Merak ediyorum Rabbim korusunAy amin canım benim inşallahher gün gidip görmek istiyorum bebiş ne yapıyor diye merak ediyorum yarın kontrolden sonra yaz bizee
Ayy kaçıncı haftandasınAynen canım ben de öyleyim İnan çok Merak ediyorum Rabbim korusuntamam canım yazacam inşallah güzel bi fotoyla buraya bebişi atacam belki nuba göre cinsiyet tahmini yaparız bakalım doktor bişey diyecek mi
Hahah hemen kan verBenim ovulasyon coşmuş
DimiHahah hemen kan verben kalan ovu testlerini yengeme verdim kalanıyla o hamiş kalsın inşallah
Allah Allah hamilesin keisnBenim ovulasyon coşmuş
aynen cnm vala çok rahat bende cromela niye ugrasmisim şimdiye kadar diyorumindirdim operayi kullanıyorum şimdi cidden çok rahatmış ne o öyle reklam çıkıyordu Ha bire
Gecikmen olur muydu hep cnm belki geç döllenme olmuşturkızlar adetim 4 gün gecikti dün aksam test yaptım negatif neden böyle ya
Gecikir mi normalde hep belki geç yansır bilenedim canımkızlar adetim 4 gün gecikti dün aksam test yaptım negatif neden böyle ya
Bence yeme belki hamişsindir ne olur ne olmaz kullanma benceKızlar ben bu ay hayıt tohumu kullanıyorum ya, gebelikte bir sakıncası var mı? Hamileysem eğer sıkıntı yaratır mı ki? İnternette bir şey bulamadım bu konuda. Şimdi yemeye devam edeyim mi etmeyeyim mi? Hormonları düzene sokması için birkaç ay kullanılması gerekiyormus ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?