Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım çook şükür iyi gidiyor ara sıra kasık ağrım oluyo ama normaldir herhalde. Doktorum bu aralar kendimi yormamam gerektiğini söyledi ve rapor verdi yatıyorum senin nasıl gidiyorr♥
Oh ne güzel dinlen dinlen bol bol imkanın varken tadını çıkart valla sonrasında baya uykusuz yorgun olacaz çünkü benim de iyi çok şükür yarın sabah kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda çok merak ediyorum sağlıkla ilerlesin hepimizin

Ay amin canım benim inşallah her gün gidip görmek istiyorum bebiş ne yapıyor diye merak ediyorum yarın kontrolden sonra yaz bizee

indirdim operayi kullanıyorum şimdi cidden çok rahatmış ne o öyle reklam çıkıyordu Ha bire

Benim ovulasyon coşmuş

canim senin testin birgebeningunlugu sayfasinda satilan testlerden dimi? sen tavsiye etmistin ilk yazdıgımda bana ben de ordan aldım, daha kullanmak nasip olmadı nasi yapicagimi ogreniyorum videolardan

canim senin testin birgebeningunlugu sayfasinda satilan testlerden dimi? sen tavsiye etmistin ilk yazdıgımda bana ben de ordan aldım, daha kullanmak nasip olmadı nasi yapicagimi ogreniyorum videolardan
Evet canım ordan almıştım basit kullanımı adetin bittiyse hemen başla testlere

Ay amin canım benim inşallah her gün gidip görmek istiyorum bebiş ne yapıyor diye merak ediyorum yarın kontrolden sonra yaz bizee
Aynen canım ben de öyleyim İnan çok Merak ediyorum Rabbim korusun tamam canım yazacam inşallah güzel bi fotoyla buraya bebişi atacam belki nuba göre cinsiyet tahmini yaparız bakalım doktor bişey diyecek mi

Aynen canım ben de öyleyim İnan çok Merak ediyorum Rabbim korusun tamam canım yazacam inşallah güzel bi fotoyla buraya bebişi atacam belki nuba göre cinsiyet tahmini yaparız bakalım doktor bişey diyecek mi
Ayy kaçıncı haftandasın bebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra nasıl ilerliyor cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo kan testi yapılıyo mu vitaminlere falan bakmak için ? Anlatsana biraz

Kızlar ben bu ay hayıt tohumu kullanıyorum ya, gebelikte bir sakıncası var mı? Hamileysem eğer sıkıntı yaratır mı ki? İnternette bir şey bulamadım bu konuda. Şimdi yemeye devam edeyim mi etmeyeyim mi? Hormonları düzene sokması için birkaç ay kullanılması gerekiyormus ya.

Benim ovulasyon coşmuş
Allah Allah hamilesin keisn
Benim lh hiç böyle olmadı ama ya niye ki değer dusukken yaptım acaba ondan mi
indirdim operayi kullanıyorum şimdi cidden çok rahatmış ne o öyle reklam çıkıyordu Ha bire
aynen cnm vala çok rahat bende cromela niye ugrasmisim şimdiye kadar diyorum
kızlar adetim 4 gün gecikti dün aksam test yaptım negatif neden böyle ya
Gecikmen olur muydu hep cnm belki geç döllenme olmuştur

Bence yeme belki hamişsindir ne olur ne olmaz kullanma bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…